Android autostart sovelluksen latauksen

Seuranta Akun lataus ja lataaminen State

Tämä opetus opit

Kannattaa myös lukea

Kun olet taajuutta muuntelemalla taustan päivitysten vaikutusten vähentämiseksi näiden päivityksiä akun, tarkistaa nykyisen akun taso ja latauksen tila on hyvä paikka aloittaa.

Akun käyttöikä vaikutus sovellussuuntautuneesta päivityksiä riippuu akun varaus ja latauksen tila laitteen. Vaikutus suorittaa päivitykset, kun laite latautuu yli AC on vähäinen, joten useimmissa tapauksissa voit maksimoida virkistystaajuus kun laite on kytketty seinään laturiin. Toisaalta, jos laite on jätevedet, vähentäen päivitysnopeus auttaa pidentämään akun käyttöikää.

ads

Android autostart sovelluksen latauksen

Samoin voit tarkistaa akun varaustila, mahdollisesti harventamalla—tai jopa pysäyttäminen—päivitykset, kun akun lataus on melkein tyhjä.

Määritä Nykyinen Charging valtio

Aloita määrittämällä lataustilan. BatteryManager lähettää kaikki akun ja lataus yksityiskohtia tahmea Intent, joka sisältää latauksen tila.

Koska se on tahmea aikomus, sinun ei tarvitse rekisteröidä BroadcastReceiver —yksinkertaisesti soittamalla registerReceiver kulkevat null koska vastaanotin, kuten on esitetty seuraavassa katkelmassa, nykyinen akun tilan tarkoitus on palautettu. Voisit kulkea todellinen BroadcastReceiver kohde täällä, mutta me voidaan käsittely päivityksiä myöhemmässä osiossa, joten se ei ole välttämätöntä.

Voit purkaa sekä nykyisen lataustilan ja jos laite on ladattu, onko se latautuu USB: n tai AC-laturi:

Yleensä kannattaa maksimoimiseksi taustan päivitysten tapauksessa, jossa laite on kytketty AC laturi, hidastaa jos maksu on USB, ja laske sitä entisestään, jos akku purkautuu.

Monitor Muutokset Charging valtiossa

Latauksen tila voi muuttua yhtä helposti kuin laite voidaan kytkeä, joten on tärkeää seurata latauksen tilan muutoksia ja muuttaa oman virkistystaajuus vastaavasti.

BatteryManager lähettää kanteen aina, kun laite on kytketty tai virransyöttö katkeaa. On tärkeää saada näitä tapahtumia, vaikka sovellus ei ole käynnissä—varsinkin kun nämä tapahtumat tulisi vaikuttaa kuinka usein aloitat sovelluksen aloittamiseksi taustan päivitystä—joten kannattaa rekisteröidä BroadcastReceiver oman ilmeisen kuuntelemaan sekä tapahtumien määrittelemällä ACTION_POWER_CONNECTED ja ACTION_POWER_DISCONNECTED sisällä aikomussuodatin.

Sisällä liittyvä BroadcastReceiver täytäntöönpanoon, voit poimia nykyinen latauksen tila ja menetelmää on kuvattu edellisessä vaiheessa.

Määritä Akun varaustila

Joissakin tapauksissa se on myös hyödyllistä määrittää nykyisen akun taso. Voit valita hidastavan oman taustan päivityksiä, jos akun varaus on alle tietyn tason.

Voit löytää nykyisen latauksella uuttamalla nykyisen akun varaustilan ja asteikko akun tilan tarkoitus kuten tässä:

Monitor Merkittävät muutokset Paristotaso

Et voi helposti jatkuvasti tarkkailla akun tila, mutta ei tarvitse.

Yleisesti ottaen vaikutukset seuraamalla jatkuvasti akun taso on suurempi vaikutus akun kuin sovelluksen normaalia käyttäytymistä, joten se on hyvä käytäntö vain seurata merkittäviä muutoksia akun taso—erityisesti kun laite tulee tai poistuu alhaisen akun tilan.

Manifestissa katkelma alle uutetaan aikomussuodatin elementin sisällä radiovastaanotin. Vastaanotin laukeaa aina laitteen akussa vähissä tai poistuu vähissä kuuntelemalla ACTION_BATTERY_LOW ja ACTION_BATTERY_OKAY.

Android autostart sovelluksen latauksen

Se on yleensä hyvä käytäntö poistaa kaikki taustan päivitykset, kun akku on kriittisen alhainen. Sillä ei ole väliä, miten tuoretta tiedot on jos puhelin sammuu itsestään ennen kuin voit käyttää sitä.

Monissa tapauksissa teko latauksen laite yhtyä ottaa sen telakka. Seuraavassa harjoituksessa näyttää, miten selvitä nykyinen telakka tila ja seurata muutoksia laitteeseen telakointi.

Related viestiä

  • uusi akku keltainen kolmio, kun lataus [Q] Paristo prosenttiyksikköä, kun lataus jumissa 59% Paikka: androidpark - date: 29 heinäkuu 2013 Hei kaverit. Viimeisen kolmen päivän minulla on outo ongelma ....

  • Samsung Galaxy S4 Faces ylikuumeneminen, Battery Drain Issues Samsung Galaxy S4 laitteet ovat yhä toimitetaan joitakin maailmanmarkkinoilla ja jo ennen kuin yhtiö voisi jakaa uuden laitteen ...

  • HtcDesire tapana päälle tai periä tuki AndreaMTB Uusi jäsen Oma HTC Desire on noin 4 kuukautta vanha. Olin juuri lukemassa Facebook puhelimessa ja lopetettiin 5 min. meni avata puhelimen ja ...

  • Random Ghost screen koskettaa latauksen ?? buckyswider sanoi: 11.24.2012 08:47 Random Ghost ruutukosketukset latauksen ?? Hei kaikki, Rakastan S3. Sen jälkeen lähes 5 vuotta WinMobile (viimeinen ...

  • Android. App kytkeytyy päälle WiFi Kun lataus / poistaminen käytöstä poistaminen Mistä laturi? 17 elokuu 2010 Jokainen tietää, jos on sovellus, joka voi mahdollistaa WiFi latauksen ja poistaa kun poistamalla ...