Android hälytys ei toimi, kun puhelin kytketään pois päältä

Android. Miten aloittaa App / automaattisesti, kun puhelin kytketään päälle?

01 kesäkuu 2010

Oma sovellus vaatii aloitettava aina, kun puhelin kytketään pois päältä ja päälle eli se alkaa näkyä automaattisesti kuten anti-virus ohjelmisto käynnistyy. Onko se mahdollista?

Katso 1 Vastausta

Android. Miten automaattisesti aloittaa Service

Android hälytys ei toimi, kun puhelin kytketään pois päältä

Android. Miten aloittaa Animation Automaattisesti

Android. Miten voin tehdä sovellus käynnistyy automaattisesti, kun sähköpostiviesti saapuu?

Android. Aloita palvelu automaattisesti järjestelmän käynnistyksen And On asennus?

ads

Android. Miten AutoRun Application / Kun puhelin kytketään päälle?

28 heinäkuu 2010

Voiko kukaan anna minulle koodin tai linkkejä tai konsepti käynnissä Android sovellus Android-laitteen automaattisesti. aina kun laite kytketään päälle, sovellus olisi aloitettava omasta, ilman häiriöitä käyttäjälle.

HTC Hero. Switched iPhone puhelimen Android

20 tammikuu 2010

i viime viikolla otti HTC sankari ulos sopimuksesta ja kytketään minun iPhone 3G, joka rakastin suuresti Syynä i halusi käyttää Spotify täyteen mittaansa ilman shutdown etc.It n ehdottomasti paras päätös olen koskaan otti, i ehdottoman rakkauden Android-alustan ja olisi suositella joku muu ajattelu tekee samaa. Muutama kysymys ajattelin olla noin Hero;

1) akku, näyttää melko lyhyt? voin ostaa parempi akku ilman ot vaihtaa takakansi? Pidän ajatuksesta, että voimme vara?

2) Kun Internetissä / selain se avautuu aina sivua zoomata, minusta on melko vaikea käyttää verrattuna iphone, voin asettaa niin, että se avaa sivun kuin normaali PC / iphone?

3) Ja Mistä tiedän Saan 3G signaali?

4) Päivitä Android? Miten saan ne? Olen lukenut, että on parempi versio mutta miten voin päivittää sen?

Android. Tapa pitää Service Alive Till Puhelin sammutettu?

23 marraskuu 2010

Kun kutsumme startService () menetelmä, voimme pitää palvelun hengissä, kunnes sen nimenomaisesti pysäytti käyttäjä? Haluan palvelu pysyä hengissä, kunnes puhelin on pois päältä. Miten voin tehdä tämän? Ajatuksena on, että kun tulee puhelu, haluan aloittaa tallennuksen ja kun tila muuttuu tyhjäkäynnille, haluan lopettaa tallennuksen. Teen tämän sisällä minun palvelua. Se ei toimi joskus ja joskus ei. Miten voin toteuttaa tällainen asia on palvelu? Voiko joku auttaa minua tässä?

Android hälytys ei toimi, kun puhelin kytketään pois päältä

HTC Desire. Sovellukset käynnistyvät automaattisesti uudelleen käynnistämistä Ph?

Motorola Droid X GPS Automaattisesti Aloita etsiminen (Searching)

HTC Incredible. App joka automaattisesti Aloita Music From Player?

Yleistä. Sovellukset käynnistyvät automaattisesti taustalla

02 marraskuu 2012

Sain Xperia P yli kuukausi sitten ja koskaan ollut tätä ongelmaa. Nyt vaikka i tappaa kaikki prosessit käyttäen virallista tai kolmannen osapuolen sovellus, muutamaa minuuttia myöhemmin useita sovelluksia käynnissä jälleen taustalla ja tappaen akku.

Yleistä. List Sovellukset With (käynnisty automaattisesti laitteen käynnistyessä) Käyttöoikeus

28 elokuu 2012

Onko nopea tapa näyttää kaikki asennetut sovellukset Android laite, joka on "Käynnisty automaattisesti laitteen käynnistyessä" lupa?

Tiedän, että muutama "startup Manager" sovelluksia, jotka mahdollistavat muokata käynnistyksen käyttäytymistä, mutta useimmat niistä vaativat pääkäyttäjän ja lisäksi he vaativat myös automaattinen käynnistys käynnistyksen lupa työskennellä.

Olin aivan kuten tapa selvittää, mikä minun apps näitä oikeuksia, jotta voin päättää, mikä on syytä pitää ja mitkä poistaa.

Yleistä. Suljettu sovellukset Automaattisesti Käynnistä / Kun Internet-yhteys on muodostettu

Jotkut kiinni sovellukset käynnisty automaattisesti, kun Internet-yhteys on opened.How he Sence yhteys avataan? Onko sovellus, joka voi estää heitä avaamisesta?

Oma sovellus tappaja tappaa heidät kun manuaalisesti osuma kill pohjaan tai kun puhelin on locked.But ei ole asetuksia, jotka estävät heitä käynnistämiseen ja sen jälkeen aloitan tietoja tai WiFi-yhteyden.

Yleistä. Automaattisesti Käynnistä Service liittyessään Open / Free WiFi?

HTC Magic. Halytysaani sammutettu Phone?

HTC Hero. Hälytys ei toimi Kun puhelin sammutetaan

Sony Ericsson Xperia X10. Hälytys katkaistu Phone?

Sony Ericsson Xperia X10. Tapa ladata Kun puhelin on pois päältä?

Yleistä. Samsung S Duos GT-S7562 - WiFi Vammaiset / Phone Getting sammutettu

Sony Ericsson Xperia X10 Mini / pro. Tarvitsetko ohjelmisto tehdä hälytys Työ / Kun puhelin sammutetaan?

HTC Incredible. Kerro Puhelin Sovellukset Start käynnistyksessä ja mitkä eivät?

Android. Hälytin, joka Hälytys puhelin on pois päältä

HTC Incredible. Puhelin vaihtoi Wifi toimii WiFi Spot / Käytettävät?

19 kesäkuu 2010

Olen lukenut kaikki voin käyttämisestä Inc ulkomailla ja olen hämmentynyt. Jos puhelin on kytketty WiFi WiFi paikalla, voit käyttää puhelinta? Olen lukenut, että Verizon laittaa jonkinlainen rajoituksia, mutta en ole taju riitä ymmärtämään kaiken. Tyttäreni on merivartioston ja meillä molemmilla on Dinc n. Hän menee paikkoihin, kuten Starbucks muissa maissa, joka tarjoaa WiFi ja me haluamme pystyä tekstiksi toistensa kanssa puhelimiin. Kaikki neuvot olisi tervetullutta!

Android. Chompsms aikaleima Ongelma vaihtoi Handcent

05 syyskuu 2010

Joten uudelleenasennuksen jälkeen chompsms kahdesti, aikaleima epäkunnossa ei katoa niin olen käyttäen Handcent sillä välin.

Handcent on hyvä, mutta en pidä siitä, miten kun lisäät yhteystiedon "jotta" kenttä, numero näkyy. Onko mitään keinoa voin ottaa yhteystiedon NAME näy: -kenttään?

Olen Android 2.1

Android. Tallenna ja tervehdyttää ButtonText Kun Näytön suunta kytketään

Kuten tavallista androidi, joka kerta, kun näyttö käännetään pystyasentoon / vaakasuunnassa Activity kulkee elinkaaren välillä onSaveInstanceState ja onDestroy ja sitten on recreated.In minun Activity siellä ButtonText joita voidaan muuttaa käyttäjän. Se reseted alkutilaan, mutta minun täytyy tallentaa viimeinen tila jotenkin. Kuinka voin saavuttaa, että se olen ohittaa onSaveInstanceState? Voiko joku näyttää esimerkkiä?

Android. Puhelin saa palauttaa Automaattisesti

Android. App Power Puhelimen Automaattisesti

Android. Sovellukset Yritetään automaattisesti palauttaminen puhelimeen

Related viestiä

  • 4 mahtava herätyskello Android- Herätyskello sovelluksia ja apuohjelmia Android ovat penniäkään tusinaa, ja löytää joka sopii sinulle parhaiten tulee alas, miten haluaisit olla heräsi. Me ...

  • Android. Hälytys Ei Works Kun Puhelin sammutettu? 16 heinäkuu 2010 olen olen viime siirtotyöläisiä Blackberry. Yksi mukavia asioita BB oli, että kun asettaa hälytyksen, voit kytkeä BB pois ...

  • Android. Hälytin, joka Hälytys puhelin on sammutettu 21 heinäkuu 2010 Sikäli kuin olen tietoinen tavallinen herätyskello ei hälytä, kun puhelin on pois päältä. Onko kukaan tiedä an ...

  • Paras herätyskello App Android Missä pärjääkö se Mainos Jos se jää Gentle Alarm on suuri, mutta se ei suinkaan täydellinen. Ensinnäkin, sen käyttöliittymä näyttää kuin suoraan ...

  • AlarmManager android.app.AlarmManager luokka Yleistä Tässä luokka tarjoaa pääsyn järjestelmään hälytyksen palveluja. Näiden avulla voit ajoittaa sovellus ajetaan jossain vaiheessa tulevaisuudessa ....