Android hälytys sovellus, joka toimii, kun puhelin on pois päältä

4 mahtava herätyskello Android-

Herätyskello sovelluksia ja apuohjelmia Android ovat penniäkään tusinaa, ja löytää joka sopii sinulle parhaiten tulee alas, miten haluaisit olla heräsi. Emme enää käytä sängyn herätyskellot, ja sen sijaan Android-sovellukset ovat vallanneet. Niin monia käytettävissä arvelimme pyöreä jopa neljä suosikkeja olivat kunnossa. Jos halua herätä rauhassa, tai on sovellus, joka varmistaa, että olet hereillä - pitää lukemisesta.

Android hälytys sovellus, joka toimii, kun puhelin on pois päältä

Oltuaan väkivaltaisesti vedetään melko mahtava unta viime viikolla tavallista ärsyttävää hälytysääni, joka sai minut halua heittää puhelimeni, päätin tarkistaa muutamia toteuttamiskelpoisia vaihtoehtoja. Kaluston Android 4.2 Jelly Bean hälytys on kunnollinen, mutta löysimme enemmän kuin muutama mahtava herätyskellosovellukset arvoinen. Nämä eivät ole missään erityisessä järjestyksessä, mutta olen todella nauttia Gentle Alarm aikoina.

ads

doubleTwist Hälytys

Ihmiset peräisin doubleTwist ovat tunnettuja musiikin app, mutta ne ovat aika vaikuttava Herätyskello liikaa. Se on siisti, yksinkertainen, puhdas, mutta tarjoaa muutamia hieman muokkaukset. Voisit soittaa yksinkertainen rakenne Holo jäljittelevät sekä sekauinti rauhallinen ääniä hereillä ovat mukavia. Voit asettaa useita hälytyksen, toistuisi hälytykset, ja tilat tuki: Time, nukkumissyklissä, Nopea Nap tai Sunrise (ei kiitos, että on liian aikaista).

Voit valita äänen tai sekauinti haluat sekä joilla on säädettävä fade-in vaihtoehto, joten et saa puhallettu kun tarvitset kupin kahvia. Sitten tietenkin mukautettuja tarroja, torkku kesto, ja jopa sveitsiläinen kello live taustakuva on mukana. Kannattaa tsekata mutta maksaa ya. Hae se ja antaa sille yrittää.

WakeVoice Hälytys

WakeVoice laulu herätyskello ehkä ole mitään liian fancy kuten doubleTwist, mutta se tunnistaa äänesi kun heräät ja lukea muutama käyttäjä määritetty asioita. Kun hälytys on kytketty pois käsin tai puhumalla WakeVoice sitten alkaa lukea pois sää, päivittäisiä uutisia, oma horoskooppi (jos olet tuohon) lempiradiokanavasi, tai jopa kalenteri tapahtumia tulossa. Genius oikea?

Android hälytys sovellus, joka toimii, kun puhelin on pois päältä

Heräämässä henkilökohtaisen tervehdyksen tai uutissyötteemme on varmasti mahtava, puhumattakaan heillä on ilmainen kokeiluversio voit kokeilla ennen maksaa täysi versio. Voit ja luultavasti haluavat korvata varastossa ääni liikaa, joten kokeilemaan sitä.

Gentle Hälytys

Seuraavaksi meillä on Gentle Alarm koska ei ole parempaa tapa herätä kuin vähitellen herätä peräisin luonnollinen uni kuvio. Näin voit ehkä ohittaa kahvia kokonaan, mutta en varmasti tule. Gentle Hälytys on rikas täynnä ominaisuuksia, vaihtoehtoja, asetuksia ja räätälöintiä. Pohjimmiltaan olet 3 hälytystä. 30 minuutin esihälytyksen joka on vain tarpeeksi kovaa herättää valoa unta, joka muuten pitää sinut rento kunnes päähälytys 30 minuuttia myöhemmin.

Tärkein Hälytys voi olla lempeä ja rentouttava ääniä, omaa hälytysääniluetteloa tai jopa MP3 omalta kokoelma. Sitten tietenkin Gentle Alarm tarjoaa "idioottivarma" hälytys, joka on kova ja vastenmielinen tulisi säännöllisesti itse epäonnistua. Et halua olla myöhässä töistä. Mukana on myös ilmainen versio, ja täydellinen ominaisuuksia maksaa ya $ 2,66.

Puzzle herätyskello

Okei. Nyt syvälle ratapölkkyjen jossa säännöllinen hälytyksen, tai etenkin lempeä hälytys ei toimi - olemme Puzzle herätyskello. Tämä ei lopeta häiritsee sinua kunnes olemme ratkaisseet joitakin pulmia tai käyttää NFC-tunnistetta sammuttaa sen ylös. Kun tämä hälytys saa surinaa sinun täytyy ratkaista arvoitus (satunnaistettu) kanssa matemaattisia yhtälöitä, muistikortit matching, captcha koodeja, kuvioita ja enemmän. Voit olla se asettaa vain tehdä ratkaista yhden tai enintään 5 peräkkäin. Tämä kuulostaa kamalalta.

Android hälytys sovellus, joka toimii, kun puhelin on pois päältä

No minulle tämä kuulostaa kamalalta, mutta jos olet henkilö, joka on kamala herätä ja standardi hälytys ei toimi - tämä pitäisi varmasti auttaa. Olisin todennäköisesti heittää puhelimeni kautta TV ennen vastaamista 5 matemaattisia yhtälöitä, mutta jokaiselle omaa. Sovellus on täysin ilmainen ja enemmän ominaisuuksia saa auki $ 1,99.

Se oli vain muutamia niistä monista monista kello ja herätyskello vaihtoehtoja Android tänään. Vaikka olemme varmoja olemme jääneet enemmän kuin muutama, nämä ovat vain muutamia meidän suosikkeja. Drop meille kommentti alla mitä käytät aloittaa päivä!

Related viestiä

  • 4 tapoja Make Your Juuret Android Phone ajaa nopeammin Eilen näimme 5 hyödyllisiä tapoja, joilla käyttäjä voi nopeuttaa hänen ei juurtunut Android puhelin. Kuten jo mainittiin, että juurtunut Android ...

  • Android kuvakkeet Merkitys Samsung Galaxy S5 matkapuhelin on runsaasti ominaisuuksia, vaihtoehtoja ja asetuksia. Varmasti olet nähnyt outo kuvake näy bar ylös ja ihmetteli mitä ...

  • 5 Best Video Editors Androidille Useimmat uudet älypuhelimet näinä päivinä tulevat kyky tallentaa videon 1080p, mikä tarkoittaa monet meistä ovat käveleminen melko ihmisarvoisen videokameroiden meidän ...

  • Paras herätyskello App Android Missä pärjääkö se Mainos Jos se jää Gentle Alarm on suuri, mutta se ei suinkaan täydellinen. Ensinnäkin, sen käyttöliittymä näyttää kuin suoraan ...

  • Android. Hälytin, joka Hälytys puhelin on sammutettu 21 heinäkuu 2010 Sikäli kuin olen tietoinen tavallinen herätyskello ei hälytä, kun puhelin on pois päältä. Onko kukaan tiedä an ...