Android jäätyy soitettaessa

Yrititkö kytkemällä se pois päältä ja takaisin päälle?

On pitkäikäisen gag tv-sarjaa IT Crowd jossa Asiantuntijat kellarissa vastaus jokaista puhelua kysymällä soittajan jos he ovat yrittäneet kääntää heidän tietokone pois päältä ja takaisin päälle.

Vaikka tämä saattaa kuulostaa typerältä, ja ehkä jopa hieman holhoava, käynnistää laite voisi olla ratkaisu se tarvitsee. Itse asiassa monia yhteisiä virheitä yleensä kiinteä yksinkertaisesti käynnistää laite. On olemassa kahdenlaisia ​​uudelleenkäynnistyksen voi suorittaa:

  1. Jos voit edelleen navigoida puhelimeen -  Pidä virtapainiketta pari sekuntia ja sammutus ikkunan pitäisi avautua. Kosketa Virta pois ja odota muutama sekunti. Näytön pitäisi mennä mustan ja laite sammuu. Jos sinulla on vähän virtaa, se voi olla hyvä idea kytkeä puhelimen ja lataa sitä muutama minuutti ennen laitteeseen uudelleen. Tämäntyyppinen shutdown / uudelleenkäynnistys on paras, koska se mahdollistaa laitteen sulkea kaikki sovellukset ja lopeta kaikki prosessit ennen kuin se sammuu.
  2. Jos puhelin on jäätynyt - Tämä tarkoittaa et voi valita sovellukset ja työntämällä painikkeita ei tee mitään. Android-laitteet ovat erilaiset voima käynnistyy useimmat vaativat voit virtapainiketta ja äänenvoimakkuuden alas painikkeet jopa 10 sekuntia. Toiset vaativat sinua virtapainiketta ja molemmat äänenvoimakkuuden napit. Kun näyttö pimenee, laitteen pitäisi sammuttaa.
<

ads

center> Android jäätyy soitettaessa

Kun laite on jäätynyt, monet ihmiset ottavat akku - tämän pitäisi olla ehdoton viimeinen keino, kun voi vahingoittaa laitetta. Jos et voi poistaa takakansi laitteen päästä taikina, älä yritä poistaa sitä. Sen sijaan, kokeile pakko uudelleenkäynnistyksen. Jos tämä ei toimi, kokeile kytkeä laitteesi ja antaa sen latautua muutaman minuutin ajan ennen uudelleen käynnistämistä sen.

Mikäli laite vieläkään toimi, paras tapa on saada se mobiili asiantuntija kuin me. Voimme ehkä auttaa. Ja jos etsit lisätietoja Android-laitteen, ota yhteyttä jo tänään.

Julkaistu luvalla TechAdvisory. Lähde.

Android jäätyy soitettaessa

Mitä tehdä, kun Android jäätyy Darryl Kalli

Related viestiä

  • Mitä tehdä, kun Android jäätyy Vaikka on usein vaikea uskoa, älypuhelin on yksinkertaisesti tietokone, joka on kutistunut alas jotain voimme pitää meidän käsissämme. Jokainen, joka on ...

  • Samsung Galaxy S4 Satunnaisesti jähmettyy / jumiutuu [vianmääritys] Read Lähde Ymmärrän, miten turhauttavaa on nähdä voimakas älypuhelin kuten Samsung Galaxy S4 jäätyy ...

  • Minulla oli samanlainen ongelma, Skype 4.5. Palataan tähän luotettavampia vanhempi Skype 4.0.0.22082 versio, ratkaista ongelma monille meistä, joilla älypuhelimissa. Toiset, yleensä ...

  • Miten Korjaa Android puhelin, joka jäätyy Nollaa Android-laitteen ratkaista jäädyttämistä näyttöjä ja kaatuu sovelluksia. Aiheeseen liittyviä artikkeleita edullinen menetelmä Paina Menu-näppäintä näyttää Android ...

  • Android näytön kokonaan musta 28 syyskuu 2011 15:47:53 kautta sivuston 28 syyskuu 2011 15:47:53 kautta sivuston Hei, Minulla on ongelma MID tabletti, joka käyttää Android, olen vahingossa osui .. .