Android kahva push ilmoituksen, kun sovellus on käynnissä

Ilmoitukset Android 4.4 ja Ala

DevBytes: Ilmoitukset Android L Developer Preview

Ilmoitus avulla käyttäjät voivat pitää ajan tasalla asiaan ja ajankohtainen tapahtumia sovelluksen, kuten pikaviestin ystävä tai kalenterin tapahtuman. Ajattele ilmoituksia kuin uutiskanava joka ilmoittaa käyttäjälle tärkeisiin tapahtumiin, kun ne tapahtuvat tai lokin että kronikoissa tapahtumia, kun käyttäjä ei kiinnitä huomiota—ja joka synkronoidaan asianmukaisesti kaikissa heidän Android-laitteisiin.

ads

Android kahva push ilmoituksen, kun sovellus on käynnissä

Android 5.0, ilmoituksia tärkeät päivitykset: rakenteellisesti, visuaalisesti ja toiminnallisesti:

 • Ilmoitukset on tehty näköhäiriöt sopusoinnussa uuden materiaalin teema.
 • Ilmoitukset ovat nyt saatavilla laitteessa lukitusnäytön, kun taas herkkä sisältöä voidaan silti olla piilossa takana.
 • Korkean prioriteetin saadut ilmoitukset, kun laite on käytössä nyt käyttää uutta muotoa nimeltään heads-up-ilmoituksia.
 • Cloud-synkronoitu ilmoitukset: ohittaminen ilmoitus yhdessä Android-laitteisiin hylkää sitä muille, samoin.

Huomautus: Ilmoitus muotoilu tässä versiossa Android on merkittävää etääntymistä että aiempien versioiden. Tietoja ilmoituksesta suunnittelu aiemmissa versioissa, katso Ilmoitukset Android 4.4 ja alempi.

Anatomia ilmoitus

Tässä osassa menee perusosat ilmoitus ja miten ne voivat näkyä erilaisia ​​laitteita.

Base layout

Vähintäänkin kaikki ilmoitukset koostuvat pohjan suunnitelma, mukaan luettuna:

 • Ilmoitus n ikoni. Kuvake symboloi peräisin app. Se saattaa myös ilmoittaa ilmoitustyypille jos sovellus tuottaa enemmän kuin yhden.
 • ilmoitus otsikko ja muita teksti .
 • aikaleima .

Ilmoitukset luotu Notification.Builder edellisten alustan versioiden näyttävät ja toimivat samalla tavalla Android 5.0, jossa on vain pieniä tyylillisiä muutoksia, järjestelmä käsittelee sinulle. Lisätietoja ilmoituksista aiempien versioiden Android, katso Ilmoitukset Android 4.4 ja alempi.

Base ulkoasu kädessä pidettävän ilmoituksen (vasemmalla) ja saman ilmoituksen Wear (oikealla), jossa käyttäjän valokuva ja ilmoituskuvakkeen

Android kahva push ilmoituksen, kun sovellus on käynnissä

Laajennetut kaavoista

Voit valita, kuinka paljon yksityiskohtia sovelluksen ilmoitusten pitäisi tarjota. Ne voivat näyttää muutaman ensimmäisen rivin viestin tai näyttää suurempi kuva esikatselu. Lisätiedot tarjoaa käyttäjälle enemmän yhteydessä ja—joissakin tapauksissa—voi antaa käyttäjän lukea viestin kokonaisuudessaan. Käyttäjä voi nipistää-zoom tai suorittaa yhden sormen liukumismatka vaihtaa kompakti ja laajennettu kaavoista. Yhden-tapahtuma ilmoituksia, Android tarjoaa kolme laajennettu layout malleja (teksti, postilaatikkoon, ja kuva) voit käyttää oman hakemuksen. Seuraavat kuvat näyttävät miten yhden tapahtuman ilmoituksia katsoa kämmenmikrot (vasemmalla) ja wearables (oikealla).

Android tukee valinnaisia ​​toimia, jotka näkyvät alaosassa ilmoituksen. Toimien kanssa, käyttäjät voivat käsitellä yleisimpiä tehtäviä tietyn ilmoituksen sisällä ilmoituksesta varjossa avaamatta lähtöpään sovelluksen. Tämä nopeuttaa vuorovaikutusta ja yhdessä pyyhkäisemällä-to-erottaa, auttaa käyttäjiä keskittymään ilmoituksista niille tärkeiden.

Ole järkevä, kuinka monta toimia lisäät kanssa ilmoituksen. Mitä enemmän toimintoja, joita ovat, sitä enemmän kognitiivinen monimutkaisuutta luot. Tyytyä pienin määrä toimia mahdollista ainoastaan ​​lukien kaikkein lähiaikoina tärkeitä ja merkityksellisiä toimia.

Hyviä ehdokkaita toimia ilmoituksista ovat toimia, jotka:

 • Ovat välttämättömiä, usein, ja tyypillinen sisältötyyppiä näytät
 • Salli käyttäjän suorittaa tehtävät nopeasti
Android kahva push ilmoituksen, kun sovellus on käynnissä

Vältä toimia, jotka ovat:

 • Epäselvä
 • Sama kuin oletustoimenpide ilmoituksen (kuten "Read" tai "Open")

Voit määrittää enintään kolme toimista, joista kukin koostuu toiminnon kuvake ja nimi. Lisääminen toimia yksinkertainen pohja ulkoasu tekee ilmoituksen laajennettavissa, vaikka ilmoitus ei ole laajennettu asettelu. Koska toimet näytetään vain laajennettu ilmoitukset ja muutoin piilossa, varmistaa, että kaikki toiminta käyttäjä voi vedota suoraan ilmoituksesta on saatavilla sisällä liittyvä sovellus, samoin.

Heads-up ilmoitus

Esimerkki heads-up ilmoituksen (saapuvan puhelun, korkea prioriteetti) näkymisen päälle mukaansatempaavan sovelluksen

Kun korkean prioriteetin ilmoitusta saapuu (ks oikealla), se esitetään käyttäjille lyhyen ajan kuluessa laajennettu asettelu paljastaen mahdollisia toimia.

Tämän ajanjakson ilmoituksen vetäytyy ilmoitukseen varjossa. Jos ilmoitus prioriteetti on merkitty korkea, Max, tai koko näytön, se saa heads-up ilmoituksen.

Hyviä esimerkkejä heads-up ilmoitukset

 • Saapuvan puhelun Jos laitteessa
 • Hälytys Jos laitteessa
 • Uuden tekstiviestin
 • Akku vähissä

suuntaviivat

Tee se henkilökohtainen

Ilmoitusten kohteita lähetetään toinen henkilö (esimerkiksi viestin tai tilapäivityksessäsi), kuuluu kyseisen henkilön kuvan käyttämällä setLargeIcon (). Myös liittää henkilön tiedot ilmoituksen metatietojen (ks EXTRA_PEOPLE).

Ilmoitusasetuksiasi tärkein symboli on yhä näkyvissä, joten käyttäjä voi liittää sen kuvake näkyy tilarivillä.

Ilmoitus, joka osoittaa henkilön laukaisi sen ja sisällön he lähettivät.

Siirry oikeaan paikkaan

Kun käyttäjä koskettaa ruumiin ilmoituksen (ulkopuolella toimintopainikkeita), avaa sovellus paikkaan, jossa käyttäjä voi tarkastella ja toimimaan niiden tietojen viitataan ilmoituksessa. Useimmissa tapauksissa tämä on yksityiskohtainen näkymä yksittäisen tietojen kohteen, kuten viestin, mutta se voisi myös olla yhteenvetonäkymä jos ilmoituksen pinottu. Jos sovellus vie käyttäjän tahansa alla sovelluksen huipputason, aseta navigointi osaksi sovelluksen takaisin pinon niin että käyttäjä voi painaa järjestelmän BACK.painiketta ylimmälle tasolle. Lisätietoja katso Navigation Your App kautta aloitusnäytön widgetit ja ilmoitukset että Navigation suunnittelumalli.

Asetettu oikein ja hallita ilmoituksen prioriteetti

Android tukee ensisijaisesti lippu ilmoituksia. Tämä lippu voit vaikuttaa missä ilmoitus näkyy, suhteessa muihin ilmoituksia, ja auttaa varmistamaan, että käyttäjät näkevät aina heidän tärkein ilmoituksia ensin. Voit valita seuraavista prioriteettitasojen kun lähettämistä ilmoituksen:

Related viestiä

 • Sovellukset ovat itsestään sulkeutuvat / uudelleenkäynnistystä ja puhelin on hidasta Olen käynnissä Nexus 5 Android 5.0.1 (Lollipop), kanta (OTA Googlen push). Tykkään suurimmaksi osaksi, paitsi ...

 • Paras eReader Android Reading kirjoja Android käytetään olla aivan kunnossa. Nyt se on mahtavaa. Vaikka on olemassa paljon makeita sovelluksia lukemalla kirjoja puhelimen tai tabletin, Play Books on ...

 • Video: Hands-on uuden Instagram Video Android Ei siksi, että se oli suuri yllätys jälkeen pari raportteja rikkoi uutisia edeltävinä päivinä nykypäivän Facebook tapahtuma, mutta kyllä ​​ne ...

 • 4 Kuvat 1 Word vastauksia Huijaukset 4 Kuvia 1 Word vastauksia, huijareita, ja vihjeitä näyttää, miten voittaa kaikilla tasoilla ja kirjaimet pelin iPhone, iPod, iPad, ja Android. Arvaa sana että ...

 • Minecraft: Pocket Edition (Android) Solid kaivos- ja askartelu kokemus. Näyttää ja suuri. Kuollut yksinkertainen moninpelin. Jatkuva kehitys. Ei niin syvälle kuin PC-versio. Jotkut touch ...