Android kosketusnäytön ongelma ladattaessa

5 Vinkkejä ratkaista Tablet n kosketusnäyttö Ongelmat

Olemme kaikki olleet siellä. Salakuuntelu, pyyhkäisemällä tai zoom-venytetään, siellä on usein hetki, jolloin kosketusnäyttö tablet kieltäytyy vastaamasta. Miten voittaa tämän, ja saavuttaa tablet-salakuuntelu Zen?

Miksi Tablet Kosketusnäyttö ei vastaa Joissakin

Koska ensisijainen tila vuorovaikutuksen sinun ja sovellukset, tabletti kosketusnäyttö on erittäin tärkeää. Vahingoista aiheutettu - oli se koputtaa laitteeseen, naarmuja tai pahempaa - huonontaa luotettavuutta komponentin, ja lyhyt maksaa korvaavan näytön ja digitointilaitteella, sinun täytyy varmistaa, että näyttö on turvassa ja ehjänä kaikkina aikoina .

ads

Android kosketusnäytön ongelma ladattaessa

On useita asioita, voit tehdä auttaa tässä, eikä vähiten soveltamalla näytön suoja, joka on luultavasti helpompi tehdä oikein kuin luulet. Käyttävät kotelo pehmeällä sisustus ja pitämällä kynät kaukana laitteesta on myös hyvä idea, koska ei ole koskaan, ikinä, asettamalla laitteen etupuoli alaspäin kovalla alustalla. Tiniest hieman lika voi aiheuttaa kaikenlaisia ​​naarmuja näytön, jolloin ongelmia kosketusnäyttö vastausherkkyyttä.

Seuraavat viisi vihjettä - mikä saattaa myös auttaa kysymyksissä kosketusnäyttö älypuhelin - auttaa ratkaisemaan tablet-laitteen kosketusnäytön reagointia kysymyksiä. Huomaa, että tämä olisi nähtävä yleisenä opas kaikille kosketusnäyttö tabletti tietokoneita, joissa on iOS, Android ja Windows 8.

1. Tee lisää RAM Vapaa

Ehkä paras paikka aloittaa vianmäärityksen tahansa näytön vastata kysymyksiin on tehdä enemmän RAM-muistia käytettävissä. Tämä saattaa kestää hetken (ja joissain tapauksissa vaatia uudelleenkäynnistyksen, katso alla), mutta pitäisi antaa sinulle käsityksen siitä, kuinka huono ongelma on.

Android käyttäjillä on runsaasti vaihtoehtoja vapauttaa tilaa tabletteja, kuten tyhjentämällä sovelluksen välimuisti tai käyttämällä kolmannen osapuolen sovellukset kuten Memory Booster - RAM Optimizer. Chris Hoffman opas kevätsiivouksen Android pitäisi ovat käteviä täällä.

Muistiongelmia iPadissa voi johtaa hidastaa vastauksia kosketusnäytön. Paras tapa käsitellä tätä on (iOS 6 ja alempi) kaksoisosoittaa Koti-painiketta näyttämään avoinna sovelluksia ja kosketa pitkään yhtä näyttää rasti oikeassa yläkulmassa. Sillä iOS-laitetta 7, prosessi on hieman erilainen - lue James 'Uutta iOS 7 artikkelissa tai iOS opas. Kun olet sulkenut kaikki sovellukset et enää tarvitse, tabletin tulisi vastata paremmin. Jailbroken iPadit voivat juosta tehtävien hallinnan sovellukset puolestaan, mikä auttaa sulkea kaikki käynnissä olevat prosessit et tarvitse.

Android kosketusnäytön ongelma ladattaessa

Windows 8, lähellä niin monta työpöytäsovelluksesikin kuin on käytännöllistä voi ennen siirtymistä Start näytön. Näyttää Modern tehtävä kytkentä mielestä vetämällä kukin app päänäyttö ennen sulkemalla ne (Modern sovellukset suljetaan vetämällä sormea ​​alas näytön yläreunassa pohjaan).

Mikäli vapauttaa joitakin RAM auttaa kosketusnäyttö tabletin reagointikykyä, niin tämä olisi kaikki mitä tarvitsee tehdä.

2. Käynnistä Tablet

Edelleen vianmääritys voidaan suorittaa uudelleenkäynnistyksen tabletin. Kun laite käynnistyy uudelleen, valtaosa hakemuksista suljetaan. Voit sitten tarkistaa reagointikykyä kosketusnäyttö, joko löytää että kaikki on hyvin tai käyttämällä sovellusten ehdotti alla tietää enemmän.

Restarting tabletti ei ole kyse vain napauttamalla virtapainiketta kuvaruudun sammuttamiseksi. Sen sijaan koko laitteen on kytkettävä pois päältä ja uudelleen päälle.

Android käyttäjät, tämän ei pitäisi olla liian suuri ongelma - kaikki mitä tarvitsee vain virtapainiketta alhaalla ja valitse Uudelleenkäynnistää .

Apple iPad omistajat kuitenkin on suljettava jokainen avoin sovellus ennen pitämällä Sleep / Wake painiketta ja vetämällä liukusäädintä. Jos sovellus sulkeminen ei ole mahdollista, pidä Sleep / Wake yhteen muutaman sekunnin ajan, kunnes Apple-logo tulee näkyviin.

Windows 8 tabletti omistajat voivat käynnistää laitteensa avaamalla Charms valikosta. sitten napauttamalla Asetukset gt; teho gt; Uudelleenkäynnistää. Jos laite ei vastaa, pidä Windows-painiketta ja virtapainiketta yhteen muutaman sekunnin ajan, kunnes se käynnistyy uudelleen.

3. Kohdista Display

Voidaan suorittaa vain, jos sinulla on laite, joka on pois takuun ja ei ole rahaa maksaa ammattilainen korjaus!

Tämä vaihe todella koskee joitakin halvempia Android-tablettien sijaan mitään high-end vaihde kuten iPad, ja pohjimmiltaan kyse te poistamalla näytön ja korvaamalla se, jolla on haluttu lopputulos on parempi vaste kosketusnäyttö eleitä.

Esimerkiksi koputus saattaa irrota digitizer; samankaltaisia, pudottamalla tai jarring tabletti saattaa aiheuttaa yhdistävä kaapeli digitoinut emolevy irtoamisen (ei pitäisi tapahtua, mutta ei ennenkuulumatonta).

Ennen kuin napata tabletti, tietenkin, sinun pitäisi tarkistaa, jos löydät työkalut ja ohjeet purkamatta laitteen. Ensinnäkin sinun pitäisi etsiä on YouTube. Emme neuvoa ottamisen askeleen kevyesti; vastaavasti suorittaa niin paljon tutkimusta kuin mahdollista, ennen kuin alkaa rikkoa tabletin auki (kuten tein).

4. Käytä Native sovellukset vianmääritys

Usein kun tabletti kosketusnäyttö on olla reagoimatta, ongelma voidaan paikantaa tiettyyn osaan näytön.

Tietäen mikä ala (t) kosketusnäytön eivät onnistu vastaamaan oikein voi olla hyötyä diagnosoinnissa, mikä on väärin; tiedot varmasti osoittautua hyödylliseksi tahansa insinööri, joka päätyy korjaamisesta tabletin.

Käyttökelpoinen tapa kokeet alueet näytön työtä ja jotka eivät on käyttää pari sovelluksia.

Laskin app voit testata yksinkertaisia ​​hanat näytön poikki (näyttö Pyöritystoiminto avulla voit tarkistaa tabletti kaikissa suuntaviivat)

Maps-sovellus puolestaan ​​voidaan käyttää määrittämään ongelmia vetämällä ja hyppysellinen-to-zoom.

5. Palkatkaa kalibrointityökalu

Kalibrointi tablet näyttö voidaan ratkaista monia kosketusnäytön tunnistusongelmat.

IPad käyttäjille, ei kalibrointia käytettävissä oleva väline tai tarvita. Jos kuitenkin käytät jailbroken laite ja ovat havainneet, että näyttö on rekisteröitymällä hanat ja pyyhkäisee virheellisesti, laitekäynnistys kumota karkaaminen suositellaan.

On Android, se riippuu versiosta OS ja laitteen. Yleensä voit löytää kalibroinnin vaihtoehto Asetukset gt; Näyttö mutta jos mikään on ilmeistä, on olemassa useita sovelluksia, voit kokeilla, kuten kosketusnäyttö Tune (vaatii root), jota voidaan käyttää ratkaisemaan monia kosketusnäyttö kysymyksiä.

Windows 8 käyttäjät voivat hyödyntää alku ja tyyppi kalibrointi, kosketa Asetukset ja valitse Kalibroida näytön kynän ja Kosketussyöttöasetusten. klikkaus Kalibroida… ja seuraa ohjeita.

Ohje Engineer - Näiden vihjeiden!

Olemme kattaa kaikki alustat täällä tarjoaa sinulle viisi tehokkaimpia tapoja ratkaista ongelmia tablet-kosketusnäytön samalla voit pitää kiinni laitteen mahdollisimman pitkään.

Kuten ehkä jo ymmärtää, on olemassa ongelmia, jotka ovat niin huonoja, että sinun täytyy palkata apua insinööri, joka työskentelee hyväksytyistä korjaus- henkilö tabletin valmistajan tai kauppa, josta se on ostettu.

Suosittelemme tehdä selväksi mihin toimiin olet yrittänyt ratkaista kosketusnäyttö asioita, ehkä tekemällä muistiin mitkä viisi vaihetta yllä yritit.

Sillä välin, jos sinulla on ehdotuksia omia, jaa ne kommentit alla.

Related viestiä

  • DROID X2 - Vianmääritys Näyttö / kosketusnäyttö Issues Julkaistu 20.4.2011 09:34 Päivitetty 20.3.2012 10:03 vianmääritys Näyttö Issues Jos on ongelmia näytön ...

  • Android Kosketusnäyttö Ei Työskentely Ongelma [Fix] 27 helmikuu 2014 kosketusnäyttö laitteet ovat tulossa välttämättömyys nykyään ja ne ovat jatkuvasti korvaamassa fyysiset näppäimistöt / koskettimia kannettavat tietokoneet, ...

  • iPhone tai iPad ei lataudu? Näin voit korjata sen! Voi veloittaa iPhone- tai iPad? Tässä muutamia korjauksia voit kokeilla! Jos et voi lataa iPhone, iPad tai iPod touch, onko se ...

  • uusi akku keltainen kolmio, kun lataus [Q] Paristo prosenttiyksikköä, kun lataus jumissa 59% Paikka: androidpark - date: 29 heinäkuu 2013 Hei kaverit. Viimeisen kolmen päivän minulla on outo ongelma ....

  • Samsung Galaxy S4 Faces ylikuumeneminen, Battery Drain Issues Samsung Galaxy S4 laitteet ovat yhä toimitetaan joitakin maailmanmarkkinoilla ja jo ennen kuin yhtiö voisi jakaa uuden laitteen ...