Android mahdollistaa WiFi kun kotona

MITEN: Poista Androidin PIN kotona kanssa Tasker (Android)

Meidän ensimmäinen Tasker artikkelissa katettu miten automatisoida kääntämällä Android älypuhelimen WiFi radio päälle ja pois perustuu omaan läheisyys tiettyihin matkapuhelin tornit. Tällä kertaa aiomme oppia poistaa PIN-koodin, kun olet kotona.

Android mahdollistaa WiFi kun kotona

Päätin kirjoittaa ylös tämän reseptin, koska on liian vähän kiinteitä ohjeet tähän. Jokainen että olen löytänyt verkossa on joko vanhentuneita tai eivät vain toimi. Loppuun mennessä tämän artikkelin, sinun on varma tapa automatisoida PIN koodi WiFi-yhteyden vain 5 helppoa vaihetta!

ads

Vain on turvallista, tässä on kertaus mitä Tasker on ja miten se toimii meidän edellisessä artikkelissa, miten: automatisoida Wifi kanssa Tasker (Android):

Tasker on automaatio-sovellus, joka voi säästää paljon aikaa pitkällä aikavälillä. Just niin tiedät, täysversio Tasker ei maksaa $ 2,99 Google Play Store. mutta voit saada 7 päivän ilmaisen kokeilujakson APK kokeilla kehittäjän verkkosivuilla. Hinta on hyvin kohtuullinen tinkerers ja maallikoiden keskuudessa, varsinkin kun tajuaa kaikki asiat Tasker voi tehdä!

Me luoda profiilin täynnä tehtäviä, jotka suoritetaan, kun tietyssä yhteydessä tai erilaisissa yhteyksissä täyttyvät. Esimerkiksi kun minun älypuhelin ping pois matkapuhelin torni minun neighborhood, Haluan WiFi radio päälle niin, että minun ei tarvitse kytkeä päälle manuaalisesti yhteyden kotiini wifi. Profiili on kuori, joka sisältää tehtävän, joka kääntyy minun puhelimen WiFi radio, kun yhteydessä on lähellä solun torni tapahtuu.

Jotta poistaa PIN-koodin, olet menossa tarvitse ladata ylimääräistä sovellus, joka toimii Tasker plugin, nimeltään Secure Settings. Secure Settings pystymme käyttämään joitakin keskeisiä hallinnollisia tehtäviä puhelimen välityksellä Tasker. Tämä on mitä tekee meidän PIN-koodin resepti työtä kuin hurmata.

Vaihe 1 - Määritä Secure Settings

Ensinnäkin napata Secure Asetukset Google Play Store. Kun se on asennettu, avaa sovelluksen ja kosketa Asetukset ja napauta valintaruutu vieressä laitteen hallinnassa. Kosketa Aktivoi. Vaihe yksi on valmis!

Android mahdollistaa WiFi kun kotona

Vaihe 2 - Määritä lukittava Task

Sujuvin tapa tehdä Tasker lisätä ja poistaa PIN laitteen on luomalla kaksi erillistä tehtävää.

Ensimmäinen lukitus tehtävä. Open Tasker pyyhkäisemällä Tehtävät ja klikkaa plus symboli alareunassa keskellä. Otsikko tämä ensimmäinen tehtävä "Lock" napauttamalla valintamerkki, ja seuraava näyttö napsauttamalla plus symboli alareunassa keskellä lisätä uuden toiminnan. Kosketa Plugin, Secure Settings. ja sitten kynä vieressä Configuration. Napauttamalla avattavasta for Dev Admin toiminnot ja sitten salasana / Pin. Napauttamalla Disabled muuttaa sen Käytössä ja sitten kosketa "Pin Code" -kuvaketta. Anna PIN, anna se uudelleen, napauta Tallenna. Sinulta palauttaa näytön Tasker, jonka avulla voit napauttaa kynän varten Configuration. Napauttamalla paluunuolta laitteessa kunnes olet takaisin Tehtävät näytöllä.

Vaihe 3 - Määritä lukituksen Task

Nyt, perustaa lukituksen tehtävä. Napauttamalla plus symbolin Tehtävät näytön, otsikko tähän tehtävään "Avaa" napauttamalla valintamerkki, ja lisää uusi toiminta napauttamalla plus symboli. Kosketa Plugin, Secure Settings. ja sitten kynä vieressä Configuration. Napauttamalla avattavasta for Dev Admin toiminnot ja sitten salasana / Pin. Tällä kertaa kuitenkin, et aio tehdä mitään muuta. Jätä Disabled vaihtoehto on, kosketa Tallenna, ja sitten takaisin ulos Tehtävät näytön. Matkalla takaisin, mutta huomaat, että kokoonpano Tämän toimenpiteen on asetettu Poista salasana.

Android mahdollistaa WiFi kun kotona

Vaihe 4 - Käytä Profiilit Kytke Lock

Ensimmäinen profiili, jonka haluat perustaa käyttää "Lock" tehtävä loit vaiheessa 2. pyyhkäisemällä yli Profiilit välilehdellä Tasker. Napauttamalla plus symboli alareunassa keskellä ja valitse State, Net, ja Wifi Connected. Napauttamalla spyglass oikealle SSID - tämä etsi paikallisen WiFi-verkkoon. Napauta verkkoon, kun se tulee esille ja napauttamalla vieressä oleva valintaruutu Käänteinen. Napauttamalla Takaisin. Sinulta esitetään listan tehtävistä, joista valita. Valitse "Lock" ja olet valmis!

Vaihe 5 - Käytä Profiilit Sammuta Lock

Toinen profiili käyttää "Avaa" tehtävä, joka on luotu vaiheessa 3. Alle Profiilit välilehden napauttamalla plusmerkki alareunassa keskellä ja valitse State, Net, ja Wifi Connected. Napauttamalla spyglass oikealle SSID - tämä etsi paikallisen WiFi-verkkoon. Napauta verkkoon, kun se tulee ja napauttamalla takaisin-näppäintä. Sinulta esitetään listan tehtävistä, joista valita. Valitse "Avaa".

Joten, mitä me vain tehdä? No, kääntämällä wifi valinnan vaiheessa 4, kerro Tasker lukita laitteen PIN-koodin olet määrittänyt vaiheessa 2, kun puhelinta ei ole kytketty valittuun wifi signaali. Kääntäen, mukaan vaiheen 5, kun puhelin on kytketty valittuun wifi signaali puhelin poistaa sen PIN-koodi säännön mukaisesti perustaa vaiheessa 3.

Huomaa, että jotkut puhelimet tai tabletit voivat edellyttää, jotta "Enter salasana kerran ennen vapauttamalla" vaihtoehto vaihe 3 reseptit toimisi oikein. Kukaan laitteiden lukituksen tai lukita oikein, kun olen tarkistaa tämän vaihtoehdon, mutta reseptit näyttävät toimivan täydellisesti kaikissa laitteissa, jotka olen testannut niitä kun "kerran ennen lukituksen" -vaihtoehto on puututa ja pois.

Rakastan Android koska sillä on valtuudet tehdä asioita, kuten tämä. Olen tinkerer sydän, ja Tasker ei vain auttaa minua täyttämään että halu, mutta myös auttaa tekemään elämästäni niin paljon helpompaa. Suosikki Tasker reseptejä? Kerro meille kommentit alla tai Google+, Twitter tai Facebook!

Related viestiä

  • Huhu: "Remind Me Kun olen tämän henkilön kanssa" voidaan Johtuen Jotta Googlen Nyt sen sisältö Googlen Nyt on tehokas työkalu. Askel kohti Googlen näkemys Star Trek tietokone kämmenellä ...

  • Android. App kytkeytyy päälle WiFi Kun lataus / poistaminen käytöstä poistaminen Mistä laturi? 17 elokuu 2010 Jokainen tietää, jos on sovellus, joka voi mahdollistaa WiFi latauksen ja poistaa kun poistamalla ...

  • WiFi-signaalin putoaa 3 minuutin välein useiden viikkojen ajan Android (Gingerbread 2.3.6) puhelin on menettänyt sen WiFi-signaalin hetkellisesti, tyypillisesti noin 3 minuutin välein (noin 3 ...

  • Paras eReader Android Reading kirjoja Android käytetään olla aivan kunnossa. Nyt se on mahtavaa. Vaikka on olemassa paljon makeita sovelluksia lukemalla kirjoja puhelimen tai tabletin, Play Books on ...

  • Average user rating Hyvä Facebook koti asettaa sosiaalinen verkosto edessä ja keskellä, ja otetaan käyttöön chat järjestelmä, joka välittömästi riippuvuutta ja hyödyllinen. On helppo nipistää maksimaalisen (tai ...