Android piilota näppäimistö kosketettaessa ulkopuolella

Android. Piilota Pehmeä näppäimistö Android Klikattuasi Ulkopuolella napilla pääset

12 marraskuu 2010

Jokainen tietää, että piilottaa näppäimistön sinun täytyy toteuttaa:

Mutta iso juttu on se, miten piilottaa näppäimistön, kun käyttäjä koskettaa tai valitsee muussa paikassa, joka ei ole muokkauskentän tai näyttönäppäimistö?

En tryied käyttää onTouchEvent minun vanhempi Activity mutta toimii vain, jos käyttäjä koskettaa ulkopuolella muita katsella eikä scrollview.

Olen jopa tryed toteuttaa omaa scrollview siepata kosketustapahtumat mutta voin vain saada koordinaatit tapahtuman eikä mieltä napsautetaan.

ads

Onko olemassa standardia tapa tehdä tämä? iPhone se oli todella helppoa.

Katso 5 Vastaukset

Samanlaisia ​​viestit:

Android. Android - napilla pääset And Button - Kun Click Button - Unfocus napilla pääset And Hide Soft Näppäimistö

24 kesäkuu 2010

Olen tämän yläreunassa hakemukseni. Kun sovellus käynnistyy, napilla pääset on oranssi esiin ja on kursori siihen; kun napilla pääset kosketaan, pehmeä näppäimistö avautuu. Käyttäjä käyttää sitä kirjoitat napilla pääset.

Kuitenkin, kun he painiketta minun onClick menetelmä tulipaloja ja tekee kaiken sen pitäisi kuitenkin näppäimistöllä pysyy näytössä ja napilla pääset edelleen korostettu sen osoittimen.

Olen myös, yläosassa Button onclick: findViewById (R.id.name) .clearFocus ();

Huolimatta Tämän napilla pääset ei näytä tyhjentää keskittyä. Kuinka saan nappia todella toimivat ikään kuin se on lomakkeen lähettämistä?

Lisäksi en ole siirtyminen toiseen Activity on painikkeen napsautuksella. Oletan, että on tyypillinen tapaus, ja todennäköisesti syy, miksi he eivät vaivaudu piilossa näppäimistö. Kuitenkin Haluan pitää hakukentän ja yläreunassa näytön, joten en juuri dynaamisesti täyttää ja lisää näkymät näytölle, kun painetaan. Kuinka voin saavuttaa minun haluttua käyttäytymistä?

Android. Piilota näppäimistöllä kun toimintaa ilman näppäimistöä ja Operations

13 lokakuu 2010

Olen välilehtinäkymässä yksi Activity per välilehti, ja kun vaihtaa ensimmäinen välilehti, joka on TextView, toiseen välilehti, joka näyttää vain klikattava listan, pehmeä näppäimistö on yhä olemassa. Haluan sen mennä pois.

Android piilota näppäimistö kosketettaessa ulkopuolella

Kokeilin tätä:

Android. Tapa piilottaa Pehmeä näppäimistö?

04 lokakuu 2010

Minun täytyy pystyä piilottaa näppäimistöllä vastauksena napsauttamalla painiketta. Olen nähnyt lukuisia viestejä aiheesta ja näyttää siltä, ​​että ratkaisu on käyttää InputMethodManager, mutta en ole pystynyt saamaan sen toimimaan minulle.

Android. Piilota Pehmeä näppäimistö Done Näppäiltäessä?

05 elokuu 2010

Yritän kanssa tehty painiketta ohjelmistonäppäimistöllä. En saa näytön näppäimistön Valmis näppäimen painalluksella piilottaa näppäimistön. Toisesta painiketta, se toimii täydellisesti imm.hideSoftInputFromWindow (editText.getApplicationWindowToken (), 0);

mutta onKeyListener ei toimi haluamallani tavalla. Kun osuin napilla pääset, näppäimistöllä näkyy ja sen sisältö poistuu merkkiä. Main.xml:

lt; napilla pääset android: id ="@ + Id / vastaus"

android: layout_gravity ="center_horizontal" android: Tekstin koko ="36px"

android: syötetyyppi ="puhelin" android: minWidth ="60dp" android: maxWidth ="60dp" / Gt;

Java-tiedosto:

yksityinen napilla pääset napilla pääset ;.

napilla pääset = (napilla pääset) findViewById (R.id.answer);

editText.setOnClickListener (onKeyboard);

editText.setOnKeyListener (onSoftKeyboardDonePress) ;.

// Menetelmä ei toimi: yksityinen View.OnKeyListener onSoftKeyboardDonePress = uusi View.OnKeyListener () < public boolean onKey(View v, int keyCode, KeyEvent event)

jos (event.getKeyCode () == KeyEvent.FLAG_EDITOR_ACTION)

// Koodin piilottaa ohjelmistonäppäimistöllä

imm = (InputMethodManager) getSystemService (Context.INPUT_METHOD_SERVICE);

imm.hideSoftInputFromWindow (editText.getApplicationWindowToken (), 0); >

return false; >>;

yksityinen View.OnClickListener onKeyboard = uusi View.OnClickListener ()

void onClick (Näytä v) < editText.setText(""); > >;

Työskentelytapa käyttämällä painiketta (samassa java tiedosto):

yksityinen View.OnClickListener onDone = uusi View.OnClickListener ()

Android. Close / piilota ohjelmistonäppäimistöllä

Android. Piilota Näkymät Kun ohjelmistonäppäimistöllä Is Up?

01 marraskuu 2010

Olen melko vakio haun muokata widget päälle / hakutulosluettelosta widget pohjassa toimintaa sovellukseni. Alla tulosluettelon vekotin Olen myös mielestäni mainoksia. Kun pehmeä näppäimistö on kasvatettu tässä toimintaa, haluaisin piilottaa mielestä mainokset ovat, koska ne kuluttavat liikaa näytön tilaa. Yritin tehdä mieltä android: isScrollContainer ="totta" mutta ei ollut vaikutusta.

Android. Piilota Pehmeä näppäimistö ei toimi

Olen kehittää Droid Incredible (ja ovat testattu 1,5 AVD emulaattori samoin), ja yksi välilehdet piikkiini widget koostuu ListView ja rivi kanssa napilla pääset ja Lähetä-painiketta (chat ominaisuus) . Olen käyttäen seuraavaa sulkea näppäimistöllä kun olen valitse Lähetä, mutta se ei toimi. Tämä on samanlainen koodata olen muualla että ihmiset ovat upvoted oikeaksi.

Android. Miten piilottaa Soft Näppäimistötulo WebView'ta?

Android. Tapa piilottaa näppäimistön kirjoittamisen jälkeen napilla pääset In Droid?

Android. Useita napilla pääset Ei Getting Focus - Ei Pehmeä näppäimistö?

Related viestiä

  • Paras eReader Android Reading kirjoja Android käytetään olla aivan kunnossa. Nyt se on mahtavaa. Vaikka on olemassa paljon makeita sovelluksia lukemalla kirjoja puhelimen tai tabletin, Play Books on ...

  • Video: Hands-on uuden Instagram Video Android Ei siksi, että se oli suuri yllätys jälkeen pari raportteja rikkoi uutisia edeltävinä päivinä nykypäivän Facebook tapahtuma, mutta kyllä ​​ne ...

  • 4 Kuvat 1 Word vastauksia Huijaukset 4 Kuvia 1 Word vastauksia, huijareita, ja vihjeitä näyttää, miten voittaa kaikilla tasoilla ja kirjaimet pelin iPhone, iPod, iPad, ja Android. Arvaa sana että ...

  • Minecraft: Pocket Edition (Android) Solid kaivos- ja askartelu kokemus. Näyttää ja suuri. Kuollut yksinkertainen moninpelin. Jatkuva kehitys. Ei niin syvälle kuin PC-versio. Jotkut touch ...

  • [Android] Mikä Superuser hankkiminen root Android-laitteella ei saavuteta vapauttamalla bootloader, tai asentamalla mukautetun elpymistä, mutta vilkuttamalla pienen tiedoston nimeltä pääkäyttäjän ....