Android puhelin jumiutuu soitettaessa

Mitä tehdä, kun Android jäätyy

Vaikka on usein vaikea uskoa, älypuhelin on yksinkertaisesti tietokone, joka on kutistunut alas jotain voimme pitää meidän käsissämme. Jokainen, joka on käyttänyt tietokonetta tietää, että nämä koneet lopulta jäädyttää tai lakata toimimasta – se’s väistämätöntä, ja samaa voidaan sanoa älypuhelimille. Tulee aika, jolloin Android-laitteen jäätyy. Kysymys on, tiedättekö mitä tehdä, kun tämä tapahtuu?

Android puhelin jumiutuu soitettaessa

Jos Android puhelinta tai sovellus puhelimessa on jäätynyt, tässä on kaksi asiaa voit kokeilla.

ads

Frozen app? Yritä pakottaa lähelle sitä

Usein kun ihmiset sanovat heidän puhelin on lopettanut toimintansa, puhelin on käynnissä hieno, se’s sovellus, joka isn’t toimi kunnolla tai joka voi olla jäätynyt kokonaan. Koska tämä ei tapahdu aika-to-aikaa, Android on sisäänrakennettu tavoin voit pakottaa lähellä sovelluksia, kun ne lakkaavat toimimasta. Tämä voidaan saavuttaa:

 1. Lyömällä kotiin painiketta puhelimessasi mennä kotinäyttö (Jos sovelluksessa).
 2. Liukuva alas ilmoitukset valikosta (dia ylhäältä puhelimen’s screen) ja napauttamalla profiilin kuvaketta oikeassa yläkulmassa.
 3. Napauttamalla Asetukset seuraa sovellukset.
 4. Vierittämällä sovellus, joka on lopettanut toimintansa ja painamalla sitä.
 5. Puristusvoima pysäytys alla sovelluksen’s kuvake ja OK.

Nämä vaiheet sulkeutuu sovellus ja yleensä pitää sen suljettuna kunnes avaat sovelluksen uudelleen. Kuitenkin jotkut sovellukset ovat välttämättömiä ja täytyy olla auki, jotta puhelimen toimimaan kunnolla. Jos olet epävarma siitä, mitä sovelluksen tekee, Don’t voima sulje se.

Yrititkö kytkemällä se pois päältä ja takaisin päälle?

On pitkäikäisen gag tv-sarjaa IT Crowd jossa Asiantuntijat kellarissa vastaus jokaista puhelua kysymällä soittajan jos he ovat yrittäneet kääntää heidän tietokone pois päältä ja takaisin päälle.

Vaikka tämä saattaa kuulostaa typerältä, ja ehkä jopa hieman holhoava, käynnistää laite voisi olla ratkaisu se tarvitsee. Itse asiassa monia yhteisiä virheitä yleensä kiinteä yksinkertaisesti käynnistää laite. On olemassa kahdenlaisia ​​uudelleenkäynnistyksen voi suorittaa:

 1. Jos voit edelleen navigoida puhelimen –  Pidä virtapainiketta pari sekuntia ja sammutus ikkunan pitäisi avautua. Kosketa Virta pois ja odota muutama sekunti. Näytön pitäisi mennä mustan ja laite sammuu. Jos sinulla on vähän virtaa, se voi olla hyvä idea kytkeä puhelimen ja lataa sitä muutama minuutti ennen laitteeseen uudelleen. Tämäntyyppinen shutdown / uudelleenkäynnistys on paras, koska se mahdollistaa laitteen sulkea kaikki sovellukset ja lopeta kaikki prosessit ennen kuin se sammuu.
 2. Jos puhelin on jäätynyt – Tämä tarkoittaa et voi valita sovellukset ja työntämällä painikkeita ei tee mitään. Android-laitteet ovat erilaiset voima käynnistyy useimmat vaativat voit virtapainiketta ja äänenvoimakkuuden alas painikkeet jopa 10 sekuntia. Toiset vaativat sinua virtapainiketta ja molemmat äänenvoimakkuuden napit. Kun näyttö pimenee, laitteen pitäisi sammuttaa.

Kun laite on jäätynyt, monet ihmiset ottavat akku ulos – Tämän pitäisi olla ehdoton viimeinen keino, kun voi vahingoittaa laitetta. Jos vain voit’t Irrota takakansi laitteen päästä taikina, Don’t yrittää poistaa sitä. Sen sijaan, kokeile pakko uudelleenkäynnistyksen. Jos tämä doesnt’t työtä, kokeile kytkemällä laite ja antaa sen latautua muutaman minuutin ajan ennen uudelleen käynnistämistä sen.

Mikäli laite vieläkään toimi, paras tapa on saada se mobiili asiantuntija kuin me. Voimme ehkä auttaa. Ja jos etsit lisätietoja Android-laitteen, ota yhteyttä jo tänään.

Related viestiä

 • 4 tapoja Make Your Juuret Android Phone ajaa nopeammin Eilen näimme 5 hyödyllisiä tapoja, joilla käyttäjä voi nopeuttaa hänen ei juurtunut Android puhelin. Kuten jo mainittiin, että juurtunut Android ...

 • Android kuvakkeet Merkitys Samsung Galaxy S5 matkapuhelin on runsaasti ominaisuuksia, vaihtoehtoja ja asetuksia. Varmasti olet nähnyt outo kuvake näy bar ylös ja ihmetteli mitä ...

 • 5 Best Video Editors Androidille Useimmat uudet älypuhelimet näinä päivinä tulevat kyky tallentaa videon 1080p, mikä tarkoittaa monet meistä ovat käveleminen melko ihmisarvoisen videokameroiden meidän ...

 • Paras herätyskello App Android Missä pärjääkö se Mainos Jos se jää Gentle Alarm on suuri, mutta se ei suinkaan täydellinen. Ensinnäkin, sen käyttöliittymä näyttää kuin suoraan ...

 • Android. Hälytin, joka Hälytys puhelin on sammutettu 21 heinäkuu 2010 Sikäli kuin olen tietoinen tavallinen herätyskello ei hälytä, kun puhelin on pois päältä. Onko kukaan tiedä an ...