Android puhelin musta näyttö soitettaessa

Puhelimen juuttunut musta ruutu aikana ja puhelun jälkeen? Tässä on Fix

Kirjoittanut James Bond Ke, 12.26.2012 - 18:32

Oletko huomannut juutu oman puheluihin? Onko puhelimen esittää mustan näytön jälkeen viimeistely keskustelun ja ei anna sinun lopettaa puhelun? Kuuletko avaimet painetaan, kun puhumme puhelimessa? Onko henkilö, joka puhut on lopettaa puhelun, koska puhelin ei anna? Onko sinun täytyy painaa teho avaimen puhelimeen jokaisen puhelun jälkeen? Tässä muutamia mahdollisia syitä ja vielä parempaa joitakin ratkaisuja korjata tämän ongelman matkapuhelimeesi.

ads

Android puhelin musta näyttö soitettaessa

Yleisin syy tähän kysymys on, että etäisyyden tunnistin puhelimeen ei toimi oikein. Läheisyys anturi on pienen pieni anturi, yleensä puhelimen yläosaa seuraavan logon tai kaiuttimen pidät jopa korvalla. Anturi on tarkoitus tunnistaa, kun pitää puhelinta jopa korvalla, niin että puhelin lukittuu (kytkee musta ruutu), niin et vahingossa painaa näppäimiä posken puhuessaan muille ihmisille puhelimessa. Kun olet tehnyt oman keskustelun ja poista puhelin korvalla anturi on sitten tarkoitus avata näytön ja voit lopettaa puhelun.

Testaaminen puhelimet anturi

Kokeile ja ajaa läheisyys testi laitteessa. Tässä muutamia koodeja, jotka saattavat antaa sinulle mahdollisuuden ajaa testi anturi, jos sinulla on tämän kysymyksen Smartphone. Mene näppäimistöllä ikään kuin aiot kirjoittaa puhelinnumeron vaan puhelinnumeron yritä kirjoittaa näitä koodeja.

* # 7353 # pääsevät Laitteen Diagnostic Tool Samsungin ja jotkut muut älypuhelimet ilman HTC usein on etäisyyden tunnistin testi vaihtoehto tässä.

* # * # 3424 # * # * voidaan avata Laitteen Diagnostic Tool HTC Android puhelin, jotkut HTC puhelimet osoittavat mahdollisuus testata läheisyys anturi kautta diagnoosityökalu, jotkut HTC puhelimet eivät.

* # * # 0588 # * # * tulee myös suorittaa Lähestymiskytkimeen Test joitakin älypuhelimet.

Jos olet kiinnostunut muista hauskaa koodit älypuhelimeen voit tarkistaa Hyödyllisiä ja mielenkiintoisia koodit älypuhelimille.

Android puhelin musta näyttö soitettaessa

Jos mikään näistä koodeista toimi puhelimen tai et ole varma, jos anturi on läpäissyt testin, tai jos olet edelleen saada mustan ruudun jälkeen puheluita tai kallistuksen loppuun puhelut, sitten vain soittaa ja pitää kädestä päälle näytön ja nähdä, jos näyttö lukittuu tai muuttuu musta ruutu. Sitten poistaa käsin ylhäältä puhelimen ja katso jos näyttö tulee takaisin, jos se anturi toimii.

Pidä silmällä yläosassa alue puhelimen näytön yläpuolella. Jos anturi on rasvainen iho tai meikkiä peittämällä se niin se ei ehkä toimi oikein. Varmista myös, jos sinulla on asia, varsinkin sellainen, joka ei ehkä ole tehty nimenomaan puhelimen käytät, varmista, että se ei kata anturia myöskään.

Muita mahdollisia syitä

Jos anturit puhtaana ja ei ole mitään estää niiden mielestä se voisi olla jotain vika, häiriö, tai ehkä jopa virus puhelimessa, joka aiheuttaa nämä ongelmat. Mikä Suosittelen, että teet täydellisen varmuuskopion puhelimeen, tallentaa kuvia, yhteystietoja, tekstiviestejä jne sitten kun tiedot on tallennettu tehtävä täydellinen pyyhkiä puhelimessa. Tämä yleensä korjaa outoa puhelin kysymyksiin, kuten tämä, koska se pohjimmiltaan asettaa puhelimen miten se oli kun se oli uusi oikealle hyllylle.

Doing varmuuskopiointi ja reset ei ole liikaa urakka, mutta se saattaa tuntua ylivoimainen, jos olet Smartphone ja ole tehnyt sitä vielä.

Jos sinulla on puhelin, joka käyttää Android-käyttöjärjestelmä ja haluat apua varmuuskopiointi ja palauttaa prosessin voit Klikkaa tästä varten askel askeleelta opas. Kun teet varmuuskopion ja palauttaa sen pitäisi ratkaista ongelma. Jos näin ei ole, ja puhelin on edelleen ongelmia niin haluat ehkä tarkistaa joitakin näistä lisävaihtoehtoja jotka saattavat olla käytettävissä.

johtopäätös

Kiitos, että luit tämän artikkelin. Toivon, että se on auttanut sinua korjata tämän ärsyttävää ongelma matkapuhelimeesi. Jos sinulla on kysymyksiä tai yksinkertaisesti haluavat jättää ystävällisen huomautuksen niin älä epäröi jättää kommentin alapuolella.

Related viestiä

  • Miten ratkaisen My Nokia Lumia 920 Gear ja näyttö on tyhjä Issue My Nokia Lumia 920 on erinomainen laite, koska olen ostanut sitä viime marraskuussa. Mutta se alkoi huonosti hieman viime aikoina. Se ensimmäinen ...

  • Minulla oli samanlainen ongelma, Skype 4.5. Palataan tähän luotettavampia vanhempi Skype 4.0.0.22082 versio, ratkaista ongelma monille meistä, joilla älypuhelimissa. Toiset, yleensä ...

  • Mitä tehdä, kun Android jäätyy Vaikka on usein vaikea uskoa, älypuhelin on yksinkertaisesti tietokone, joka on kutistunut alas jotain voimme pitää meidän käsissämme. Jokainen, joka on ...

  • Keskimäärin käyttäjäarvostelu 4 tähteä 181 käyttäjäarvostelua hyvä Kukkuroittain näytön kiinteistöjä tekevät Samsung Galaxy Note 2 loistava videoita, pelejä ja käsittelyssä; ja sen parannettu stylus apuvälineitä ...

  • Android näytön kokonaan musta 28 syyskuu 2011 15:47:53 kautta sivuston 28 syyskuu 2011 15:47:53 kautta sivuston Hei, Minulla on ongelma MID tabletti, joka käyttää Android, olen vahingossa osui .. .