Android-sovellus seurata puhelimen Katoamispäivä

How-To Geek

Miten löytää kadonneet Android Phone, vaikka et koskaan perustaa Tracking App

Android ei mukana "löydä Android" ominaisuus, joten ei ole virallista tapa seurata puhelimen jos se katoaa. Sinun tulisi valmistella puhelimen katoamisesta perustamalla tällainen seuranta app - mutta mitä jos et?

Android-sovellus seurata puhelimen Katoamispäivä

Ensimmäinen vaisto saattaa olla ladata Lookout suunnitelmassa B. joka on go-app tähän tarkoitukseen. Kuitenkin Plan B vain toimii Android 2.3 Gingerbread ja alempi, joten moderni Android puhelimet edellyttää uutta ratkaisua. Jos vielä käynnissä 2,3 tai alempi, kannattaa ehdottomasti tarkistaa sitä, mutta kaikki muutkin voivat pitää käsittelyssä.

ads

Kuinka se toimii

Useimmat menetetty-puhelin-seuranta Android-sovellukset voidaan perustaa etuajassa. Kuitenkin on olemassa syy Plan B teokset (jos olet Piparkakku laite, ainakin). Tämä johtuu Android voit kauko asentaa apps - napsauttamalla Asenna-painiketta Google Play sivusto ja sovellus käyttää kauko ladataan laitteeseen, olettaen, että se on päällä, yhdistetty Internetiin, ja määritetty käyttämään samaa Google-tiliä. Jos sovellus voi asettaa itsensä ylös, sinun pitäisi pystyä etäpaikantaa puhelimeen.

Vaikka Plan B ei toimi, Android Kadonnut tekee. Jos haluat määrittää tämän app, voit olla vuorovaikutuksessa sovelluksen laitteessa - tai voit lähettää erityisen tekstiviestin laitteeseen. Olettaen, että sinulla on pääsy jonkun toisen henkilön puhelimeen, voit työntää Android Kadonnut -sovellus kadonnut puhelin, lähettää tekstiviestin, ja sitten se liitetään Google tilin. Tämän jälkeen voit kirjautua sisään Google-tilin Android Kadonnut päällä ja paikantaa puhelimen.

Android Kadonnut

Asenna ensin sovelluksen. Avaa AndroidLost sivu Google Play. Osoita Asenna-painiketta ja etänä asentaa sovelluksen omaan kadonnut puhelin.

Seuraavaksi sinun täytyy aktivoida Android kadonnut. Koska sinulla ei ole puhelinta, sinun täytyy lähettää tekstiviestin puhelimeen, jotta tämä toimisi. Käytä toiseen puhelimeen ja lähettää tekstiviestin, joka sisältää seuraavat omaan kadonnut puhelin:

androidlost rekisteri

Puhelimen Google-tilin pitäisi nyt olla kirjautuneena Android kadonnut, olettaen, että se on päällä ja on yhteys. Voit nyt avata Android Kadonnut verkkosivuilla. napsauttamalla Kirjaudu sisään -linkkiä ja kirjaudu sisään Google-tilin käytät Android-puhelimessa.

Android-sovellus seurata puhelimen Katoamispäivä

Kirjaudu Controls sivun kirjautumisen jälkeen sisään Google-tilin, ja voit seurata ja ohjata puhelinta etäältä. Saatat joutua odottamaan vähän aikaa ennen kuin puhelinta tulee rekisteröityä. Sen lisäksi pyytävän puhelimen sijainnin, voit myös aktivoida kovalla hälytys, joka tekee puhelimen näytöllä flash - erityisen hyödyllinen, jos uskot kadottanut puhelimen jossain lähellä ja täytyy seurata sitä alas.

Kun puhelin lähettää sen sijainti takaisin, voit tarkastella sitä ja klikkaa linkkiä avata sen interaktiivinen Google Maps sivua.

Saatat joutua odottamaan vähän aikaa puhelimen rekisteröitymään. Jos olet ajanut sovelluksen ja lähettää SMS-viestin ja puhelin koskaan tulee rekisteröityä, on mahdollista, että se on sammutettu, ei ole signaalia, tai - pahempaa - että joku on pyyhkinyt puhelin ja et voi seurata sitä, koska se ei ole enää liitetty Google-tili.

Jos olet kadottanut puhelimen ja koskaan perustaa seuranta app etuajassa, Android Kadonnut on parasta mitä voi tehdä tällä hetkellä.

Muut sovellukset voivat lähettää puhelimen sijainnin taustalla (niin voit katsella sitä, vaikka puhelin on pois päältä), etäyhteyden puhelimesta, tai asentaa itsensä syvälle puhelimen tallennustilaa, jotta he voivat jatkua yli pyyhkii (tämä vaatii pääkäyttäjän oikeudet) . Kuitenkin, sinun täytyy perustaa tällainen sovelluksia etuajassa.

Related viestiä

  • 4 tapoja Make Your Juuret Android Phone ajaa nopeammin Eilen näimme 5 hyödyllisiä tapoja, joilla käyttäjä voi nopeuttaa hänen ei juurtunut Android puhelin. Kuten jo mainittiin, että juurtunut Android ...

  • Android kuvakkeet Merkitys Samsung Galaxy S5 matkapuhelin on runsaasti ominaisuuksia, vaihtoehtoja ja asetuksia. Varmasti olet nähnyt outo kuvake näy bar ylös ja ihmetteli mitä ...

  • 5 Best Video Editors Androidille Useimmat uudet älypuhelimet näinä päivinä tulevat kyky tallentaa videon 1080p, mikä tarkoittaa monet meistä ovat käveleminen melko ihmisarvoisen videokameroiden meidän ...

  • Paras herätyskello App Android Missä pärjääkö se Mainos Jos se jää Gentle Alarm on suuri, mutta se ei suinkaan täydellinen. Ensinnäkin, sen käyttöliittymä näyttää kuin suoraan ...

  • AlarmManager android.app.AlarmManager luokka Yleistä Tässä luokka tarjoaa pääsyn järjestelmään hälytyksen palveluja. Näiden avulla voit ajoittaa sovellus ajetaan jossain vaiheessa tulevaisuudessa ....