Android sulje sovellus, kun Back-painiketta painetaan

Tässä asiakirjassa

Tärkeimmät luokat

Painike koostuu teksti tai kuvake (tai tekstiä ja kuvake), joka kommunikoi mihin toimiin tapahtuu, kun käyttäjä koskettaa sitä.

Riippuen siitä haluat painikkeen tekstiä, kuvake, tai molemmat, voit luoda painikkeen taitossa kolmella tavalla:

 • Tekstiä käyttäen Button luokka:
 • Kuvakkeella käyttäen ImageButton luokka:
 • Tekstin ja kuvakkeen, käyttäen Button luokassa Android: drawableLeft määrite:

Vastaaminen Valitse Tapahtumat

Kun käyttäjä napsauttaa painiketta, Button objekti saa paikan klikkaustapahtumaan.

ads

Määritellä click tapahtumakäsittelijä varten painiketta, lisää android: onClick attribuutin lt; Buttongt; elementti XML layout. Arvo tämän ominaisuuden tulee olla nimi, jota haluat soittaa vastauksena klikkaustapahtumaan. Toiminto-hosting asettelu on tällöin toteuttaa vastaavalla menetelmällä.

Esimerkiksi tässä on ulkoasun kanssa painikkeen avulla android: onClick:

Sisällä Activity joka isännöi tätä ulkoasua, seuraavaa menetelmää käsittelee klikkaustapahtumaan:

Menetelmä julistaa in Android: onClick määrite on oltava allekirjoitus täsmälleen kuten yllä. Tarkemmin sanottuna menetelmä on:

 • olla julkisia
 • Return void
 • Määritä Näytä ainoana parametri (tämä on Näytä, joka napsautetaan)

Käyttämällä OnClickListener

Voit myös julistaa klikkauksen tapahtumakäsittelijä ohjelmallisesti eikä XML layout. Tämä voi olla tarpeen, jos instantiate Button suorituksen tai täytyy julistaa klikkauksen käyttäytymistä Fragment alaluokka.

Julistaa tapahtumakäsittelijän ohjelmallisesti, luo View.OnClickListener kohteen ja liittää sen painikkeen soittamalla setOnClickListener (View.OnClickListener). Esimerkiksi:

Styling Your Button

Ulkonäköä painikkeen (taustakuvan ja fontti) voivat vaihdella laitteesta toiseen, koska laitteet eri valmistajien usein erilaisia ​​oletustyylit tulo valvontaa.

Voit ohjata tarkasti, kuinka tarkastukset tyylistä käyttämällä teema sovelletaan käyttäjän koko sovelluksen. Esimerkiksi sen varmistamiseksi, että kaikki laitteet Android 4.0 ja uudemmat käyttöä Holo teema sovelluksen, julistaa android: teema = "@ android: style / Theme.Holo" oman ilmeinen: n lt; applicationgt; elementti. Lue myös blogi, Holo Kaikkialla tietoja käyttäen Holo teema samalla tuetaan vanhemmissa laitteissa.

Android sulje sovellus, kun Back-painiketta painetaan

Voit muokata yksittäisiä painikkeita erilainen tausta, määritä android: tausta määrite kanssa venyvä tai väri resurssi. Vaihtoehtoisesti voit hakea tyyli painikkeen, joka toimii samalla tavalla kuin HTML tyylejä määrittää useita tyylin ominaisuuksia, kuten tausta, fontti, koko, ja toiset. Lisätietoja soveltamalla tyylejä, katso tyylit ja teemat.

Reunukseton painike

Yksi muotoilu voi olla hyödyllistä on "reunaton" -painiketta. Reunaton painikkeet muistuttavat peruspainikkeet paitsi että heillä ei ole rajoja tai taustalla, mutta silti muuttaa ulkonäköä aikana eri tiloja, kuten kun napsautetaan.

Voit luoda rajattoman painiketta soveltaa borderlessButtonStyle tyyli painikkeen. Esimerkiksi:

Custom tausta

Jos haluat todella määritellä uudelleen ulkonäköä -painiketta, voit määrittää mukautetun tausta. Sen sijaan toimittaa yksinkertaisen bittikartta tai väri, mutta taustan tulisi olla tila listan resurssi, ulkonäkö muuttuu riippuen painikkeen nykytilasta.

Voit määrittää valtio luettelon XML-tiedostoon, joka määrittelee kolme erilaista kuvaa tai värejä käytetään eri painikkeen valtioissa.

Voit luoda tila listan venyvä oman painikkeen taustaa:

 1. Luo kolme bittikarttoja painikkeen taustaa edustavat oletuksena, painetaan, ja keskittyi painike toteaa.

Voit varmistaa, että kuvat sopivat napit erikokoisia, luoda bittikarttoja kuin Yhdeksän patch bittikarttoja.

 • Laita bittikarttoja osaksi res / vedettävä / hakemistoon projektin. Varmista jokainen bittikartta on nimetty oikein vastaamaan painikkeen tila, että ne ovat kumpikin kuten button_default.9.png. button_pressed.9.png. ja button_focused.9.png.
 • Luo uusi XML tiedosto res / vedettävä / hakemistoon (nimellä se jotain button_custom.xml). Lisätään seuraava XML:

  Tämä määrittää yksittäisen venyvä resurssi, joka muuttaa sen kuvan perusteella nykytilasta painiketta.

  • Ensimmäinen lt; item> määrittelee bittikartta käyttää, kun painiketta painetaan (aktivoitu).
  • Toinen lt; item> määrittelee bittikartta käyttää, kun painike on keskittynyt (kun näppäin on korostettu käyttämällä ohjauspalloa tai suuntaava pad).
  • Kolmas lt; item> määrittelee bittikartta käyttää, kun painike on oletuksena tilassa (sitä ei paineta eikä kohdennettua).

  Huomautus: Järjestys lt; item> elementtejä on tärkeää. Kun tämä vedettävä viitataan, The lt; item> elementtejä ajetaan oikeassa järjestyksessä päättelemään, mikä on tarkoituksenmukaista, että nykyinen painikkeen tila. Koska oletus bittikartta on viimeinen, sitä sovelletaan vain, kun olosuhteet android: state_pressed ja android: state_focused ovat molemmat arvioitiin vääriä.

  Tämä XML-tiedosto nyt edustaa yksinkertaista venyvä resurssi ja kun viitataan Button sen taustan, näkyvä kuva muuttuu näiden kolmen valtiota.

 • Sitten yksinkertaisesti soveltaa vedettävän XML-tiedoston painikkeen tausta:
 • Android sulje sovellus, kun Back-painiketta painetaan

  Lisätietoja tästä XML syntaksin, kuten miten määritellä vammainen, leijui, tai muuta painiketta valtioissa, lukea valtion List vedettävä.

  Related viestiä

  • Miten muokata Android kotiin Näppäinoikopolkujen Tee koti painike tehdä mitä haluat sen. / © ANDROIDPIT Olemme osoitetaan menetelmä käyttäen Galaxy S6 Android Lollipop, ...

  • Paras eReader Android Reading kirjoja Android käytetään olla aivan kunnossa. Nyt se on mahtavaa. Vaikka on olemassa paljon makeita sovelluksia lukemalla kirjoja puhelimen tai tabletin, Play Books on ...

  • Video: Hands-on uuden Instagram Video Android Ei siksi, että se oli suuri yllätys jälkeen pari raportteja rikkoi uutisia edeltävinä päivinä nykypäivän Facebook tapahtuma, mutta kyllä ​​ne ...

  • 4 Kuvat 1 Word vastauksia Huijaukset 4 Kuvia 1 Word vastauksia, huijareita, ja vihjeitä näyttää, miten voittaa kaikilla tasoilla ja kirjaimet pelin iPhone, iPod, iPad, ja Android. Arvaa sana että ...

  • Minecraft: Pocket Edition (Android) Solid kaivos- ja askartelu kokemus. Näyttää ja suuri. Kuollut yksinkertainen moninpelin. Jatkuva kehitys. Ei niin syvälle kuin PC-versio. Jotkut touch ...