Android sulje sovellus kun kotona painiketta painetaan

Miten muokata Android kotiin Näppäinoikopolkujen

Tee koti painike tehdä mitä haluat sen. / © ANDROIDPIT

Olemme osoittavat menetelmä käyttäen Galaxy S6 Android Lollipop, vaikka se toimii useimmissa puhelimissa, joissa fyysinen koti painiketta. Oletuksena kaksinkertaisen välilehdellä S6 koti-painiketta päästään kameran oikotie mutta varten tämä opetusohjelma, haluamme tehdä se käynnistää Play Store sijaan. Vanhemmissa Galaxy laitteita, yhdellä kosketuksella fyysisen Koti-painiketta tuo sinut kotiin näyttö, kaksoisnapauta käynnistää S Voice, ja painamalla pitkään käynnistää Googlen Nyt pitkä painallus.

ads

Android sulje sovellus kun kotona painiketta painetaan

Ensinnäkin, tarvitset sovelluksen Home2 Oikotie Google Play Store, joten lataa ja asentaa sen laitteeseen. On muitakin sovelluksia olemassa, jotka tarjoavat samat toiminnot, mutta tässä esimerkissä käytämme Home2 pikakuvake.

Miten muuttaa kodin painikkeen toiminta

1. Kun tulipalon jopa Home2 pikakuvake sovellus, se tarjoaa askel-askeleelta läpivalaisu miten ohjelma kodin painiketta erilaisia ​​toimia. Tässä esimerkissä, me mukauttaa, mitä tapahtuu kanssa kaksoisnapautus.

2. Vuonna Home2 Oikotie näet neljä vaihetta. Se pyytää valitsemaan sovelluksen, joka haluat kaksoisnapauttamalla painikeyhdistelmä käynnistää. Kosketa Valitse sovellus ja valitse Play Store luettelosta (tai minkä tahansa muun sovelluksen haluat).

Valitse sovellus haluat olla oletuksena kaksoisnapautus pikakuvaketta. / © ANDROIDPIT

3. Valitse seuraavaksi kuinka kauan haluat kaksinkertaisen lehdistö väli on.

4. Kun se pyytää valitsemaan oman Home sovellus joko poimia TouchWiz kotiin, jos se on ainoa kantoraketti käytät, tai haluamasi Android kantoraketti, jos olet vaihtoehtoisia yksi asennettuna.

5. Lopulta, kun painat Koti-painiketta, näet ponnahtaa ylös, jossa pyydetään joka käynnistysohjelmalle haluat käyttää. Valitse Home2 Oikotie ja kosketa Aina. Jos haluat joskus palata miten se oli ennen, voit tyhjentää sovelluksen oletusasetukset Settings.

Valitse oletus kantoraketti ja valitse Home2 Oikotie kuin kotona painiketta kantoraketti. / © ANDROIDPIT

Android sulje sovellus kun kotona painiketta painetaan

Kun nyt kaksoisnapauttaa kodin vieressä sinut siirretään kameraan sovelluksen. Odota mitä? Kyllä, meidän Galaxy S6 meidät vietiin oletuksena Kamerahakusovellus pikakuvakkeen sijaan Play Store, koska olimme valittu.

On yksi asia sinun täytyy mennä. Mene kameran asetukset ja käännä kytkin pikakäynnistysvalikkoon. Kun nyt kaksinkertainen paina Koti-painiketta, sinun Home2 Oikotie toiminta on se, joka tapahtuu.

Me itse asiassa sitä mieltä, että tapa, jolla S6 käynnistää kamera viedään kaksoisnapautus koti painikkeen todella hyödyllinen ominaisuus, joten jos sinulla on vanhempi Galaxy laite, voit Home2 Oikotie tekemään kaksinkertaisen lehdistö kamera oikotietä melko kuin S Voice pikakuvake. Kuten edellä, ehkä mennä sinun S Voice asetukset ja käännä kytkin S Voice kotiin Näppäinoikopolkujen voidakseen antaa Home2 pikakuvake etusijalle.

Hyvää räätälöintiä! Mitä muita hienoja muutoksia olet tehnyt oman Galaxy? Kerro meille ne kommentit.

Related viestiä

  • Huhu: "Remind Me Kun olen tämän henkilön kanssa" voidaan Johtuen Jotta Googlen Nyt sen sisältö Googlen Nyt on tehokas työkalu. Askel kohti Googlen näkemys Star Trek tietokone kämmenellä ...

  • MITEN: Poista Androidin PIN kotona kanssa Tasker (Android) Meidän ensimmäinen Tasker artikkelissa katettu miten automatisoida kääntämällä Android älypuhelimen WiFi radio päälle ja pois perustuvat ...

  • Paras eReader Android Reading kirjoja Android käytetään olla aivan kunnossa. Nyt se on mahtavaa. Vaikka on olemassa paljon makeita sovelluksia lukemalla kirjoja puhelimen tai tabletin, Play Books on ...

  • Average user rating Hyvä Facebook koti asettaa sosiaalinen verkosto edessä ja keskellä, ja otetaan käyttöön chat järjestelmä, joka välittömästi riippuvuutta ja hyödyllinen. On helppo nipistää maksimaalisen (tai ...

  • 4 Kuvat 1 Word vastauksia Huijaukset 4 Kuvia 1 Word vastauksia, huijareita, ja vihjeitä näyttää, miten voittaa kaikilla tasoilla ja kirjaimet pelin iPhone, iPod, iPad, ja Android. Arvaa sana että ...