Android tulee mieleen kun saan kotiin

Huhu: "Remind Me Kun olen tämän henkilön kanssa" voidaan Johtuen Jotta Google Now

Article sisältö

Googlen Nyt on tehokas työkalu. Askel kohti Googlen näkemys Star Trek tietokoneen kämmenelle, nyt on rakennettu palvelemaan jopa tietoja, joita tarvitset, juuri kun sitä tarvitaan, ilman kysyt sitä.

Android tulee mieleen kun saan kotiin

Tätä varten palvelu on nähnyt monia parannuksia, koska sen debyytti. Se kertoo, kun suosikki joukkueet pelaavat, kun täytyy lähteä tehdä lentokentälle ajoissa, onko kone on myöhässä, ja runsaasti tietoa perille ja ympäröiviin nähtävyyksiin, joukossa lukuisia muita asioita.

ads

Yksi vaikuttavia ominaisuuksia Nyt on sen kyky asettaa todella älykäs muistutuksia. Muistutuksia voi perustua aikaan, tai ne voivat perustua sijainnin, joten jos sanot "muistuttaa minua pesemään pyykkiä kun pääsen kotiin," Nyt tunnistaa kun pääset kotiin ja palvella muistutuksen.

Mukaan lähde perehtynyt asiaan, nyt pian saavat mahdollisuuden asettaa muistutuksia perustuu omaan läheisyyteen toiselle henkilölle.

Disclaimer. Ei ole väliä luotettavuustasolla, siellä on aina mahdollisuus tuotepäivityksiin, ominaisuudet, ja joitakin tai kaikkia yksityiskohtia voi muuttaa tai peruuttaa kokonaan. Kuten kaikki huhut, mikään ei ole 100%, kunnes se on virallisesti ilmoittanut.

Meillä ei ole hallussaan mitään APK: t tai julkaisemattomia laitteita, joten älä pyydä heitä.

Luottamustaso

Sen perusteella, mitä olemme nähneet, tämä huhu on tulossa luottamustasolla 8 ulos 10. Meillä on vähentänyt pistettä molemmat koska mahdolliset tulevat ominaisuudet ovat aina hieman riskialtista veto, ja koska meillä ei ole todisteita erityinen release aikataulussa . Se sanoi, olemme nähneet tarpeeksi todisteita olla melko varma, että huhu.

Tämä huhu on melko yksinkertainen: mukaan meidän lähteen, Googlen Nyt lisää "kuka" nykyiseen "milloin" ja "missä" vaihtoehtoja muistutuksia. Tämä antaa käyttäjille mahdollisuuden saada muistutuksen, kun ne ovat "kanssa" (lähes) tietyn kontakti.

Miten tämä toteutetaan on epäselvää tällä hetkellä. Oletettavasti se luottaa Googlen valinnainen sijainnin jakaminen ominaisuus (osa Google+), mikä tarkoittaa, että voidakseen palvella muistutuksen perustuu omaan läheisyyteen toiselle henkilölle, te että henkilö olisi oltava jakaminen tarkan sijainnin kanssasi. Google voisi tarjoilla luettelon vain yhteystiedot jakaa sijaintinsa kanssasi, jotta prosessi helpottaa. Tämäkin on meidän oletus - meillä ei ole todisteita osoittaa kohti tiettyä toteutusta.

Android tulee mieleen kun saan kotiin

Todiste

Meidän Näyttö perustuu Rezidorin lähde. Kuten totesimme yhdessä edellisessä huhu virkaa. emme välttämättä pysty tarjoamaan lähdekuviin julkaisemattomia ohjelmiston, mutta yritämme aina vähintään edustaa mitä voimme omilla mockup. Näet meidän mockup alla oikealla yhdessä nykyisen muistutuksen vaihtoehtoja vasemmalla.

Päivittää. Koska oma Cody Toombs totesi, siellä on oikeastaan ​​jo merkkijono Google Search 3.3 viittaa tätä toimintoa.

lt; string name = "set_reminder_who" gt; Wholt, / stringgt;

lopullinen Ajatukset

Koska sijainnin jakaminen ei ole aivan ominaisuus Google tekee paljon edistämiseksi, tämä ominaisuus vaatisi todennäköisesti ensi-muistutuksen tai jonkinlainen onboarding prosessi, jotta käyttäjät tietävät, miten se toimii, mitä he tarvitse kytkeä päälle, jne. Kun tämä on pois tieltä, vaikka se voisi olla aika siistiä.

Related viestiä

  • MITEN: Poista Androidin PIN kotona kanssa Tasker (Android) Meidän ensimmäinen Tasker artikkelissa katettu miten automatisoida kääntämällä Android älypuhelimen WiFi radio päälle ja pois perustuvat ...

  • Kuinka käyttää Muistuta myöhemmin käsittelemään sopimaton puheluita iPhonen iOS 6 tuo joitakin toivottaa uusia ominaisuuksia Puhelin-sovelluksen, kuten Muistuta myöhemmin, jonka avulla voit turvallisesti välttää vastaamalla ...

  • iPhone 5 Puhelujen hallinta Ominaisuudet Kun Apple Inc. keksii uusi iPhone mallia tai uutta iOS. näemme näkyvä muutoksia paljon ominaisuuksia, mutta mikä oli huomiotta varten ...

  • Paras eReader Android Reading kirjoja Android käytetään olla aivan kunnossa. Nyt se on mahtavaa. Vaikka on olemassa paljon makeita sovelluksia lukemalla kirjoja puhelimen tai tabletin, Play Books on ...

  • Average user rating Hyvä Facebook koti asettaa sosiaalinen verkosto edessä ja keskellä, ja otetaan käyttöön chat järjestelmä, joka välittömästi riippuvuutta ja hyödyllinen. On helppo nipistää maksimaalisen (tai ...