Android WiFi päälle latauksen

Android. App kytkeytyy päälle WiFi Kun lataus / poistaminen käytöstä poistaminen Mistä laturi?

17 elokuu 2010

Jokainen tietää, jos on sovellus, joka voi mahdollistaa WiFi latauksen ja poistaa poistettaessa laturista?

Katso 14 Vastaukset

HTC EVO 4G. Auton laturi Lataus USB-tilassa

HTC Incredible. Seinälaturi Ei lataa

Android WiFi päälle latauksen

Motorola Droid. Autolaturi Ei lataa

Motorola Droid 2. Universal laturi Ei lataa

Samsung Fascinate. Akkulaturi tietää milloin lopettaa latauksen?

08 lokakuu 2010

joten en yleensä veloittaa akku USB-kaapelia, kun kytkettynä tietokoneeseen. Joten saan tämän viestin "Akku on täysin latautunut, poista laturi Puhelin". KYSYMYS: doesnt puhelimen tietää milloin lopettaa latauksen tai se vain pitää latauksen? Puhelin doesnt tuntua kuumalta mutta En halua paista akun.

ads

HTC Droid Eris. Seinälaturi - Kun lataus Akku Still Red

24 joulukuu 2009

Puhelimeni kuolee niin i ladattu sitä. Kytke se, 30 min aiemmin niin menin tarkistaa sen.

Joten katsoin sitä ja akku on edelleen punainen. Ja olen miettinyt mitä hittoa. Kaikki on plug in, missä sen pitäisi olla.

Matala ja katso jänteen yhdistää mini usb hyvin sanotaan nyt vaikka kotelon repii erilleen ja vaijeri on alttiina. Olen ollut tämän puhelimen 3 viikkoa ja näin tapahtuu.

Verizon parempi antaa minulle uusi laturi. Myös Olen huomannut olen aina päästä Sense UI voima kiinni ja muut sovellukset pakottaa kiinni mutta jos suljen ja aloittaa uudelleen se toimii.

Samsung Vibrant. Aftermarket laturi lataa nopeammin?

11 elokuu 2010

Rakkaus Elävä, mutta latauksen käyttämällä mukana laturi on uskomattoman hidasta. Tietääkö kukaan, jos jälkimarkkinoilla laturi mahdollistaisi nopeamman maksuja?

Samsung Epic 4G. Penseä kosketusnäyttö latauksen aikana - OEM laturi

08 syyskuu 2010

Onko kukaan muu kosketusnäytön jumiutua, kun Epic ladataan? Minun kosketusnäyttö saa glitchy ja reagoi vain murto-osa koskettaa.

Olen juuri saanut minun eilen ja olen käyttänyt jo yli 6 tuntia yrittää vianmääritys tämän ongelman. Useimmat google etsii että olen löytänyt on tekemistä halvalla 3. osapuolen latureita, mutta olen käyttäen OEM Samsung laturi.

Luulin, että se saattaisi olla laturi, joten menin ulos ja osti 4 eri latureita tänään, mutta yksikään niistä ei korjata ongelman.

Tilasin myös toinen Epic vaimoni samanaikaisesti, ja hänen Epic on sama ongelma, mikä viittaa siihen, että se ei ole viallista puhelinta (ellei niitä molemmat tulivat samasta erästä).

Sekoittaa asioita vielä enemmän, olen voinut eristää 2-3 myyntipisteissä talossa, jossa tämä ongelma ei tapahdu. Ongelma ei myöskään tapahdu, kun ladata töissä, kautta autolaturi, tai USB laptop.

Olen taipuvainen ajattelemaan, että on jotain tekemistä sen kanssa, myyntipisteistä talossa. Kuitenkin, en ole koskaan kuullut mitään asiaa kuin että, ja talo on suhteellisen uusi (rakennettu '98).

HTC Droid Eris. Autolaturi Work In Lataus Puhelin / vain tuhota akun?

21 helmikuu 2010

Äitini on laturi hänen vanha Motorola Razr ja se käyttää samaa mini-USB-liitin, että puhelin käyttää. Ajattelin jos tämä toimisi latauksen minun Eris tai se vain tuhoaa akun?

Motorola Droid X Charging Light - Kun puhelin sammuu ja kytketty Seinälaturi

Motorola Droid. Wifi kytkeytyy päälle / korjaamisessa

12 lokakuu 2010

Olen huomannut viime aikoina, kun otan D1 pois kotiin telakka aamulla, että wifi on kääntynyt itse. Onko kukaan muu huomannut tätä? Mitään käsitystä mitä aiheuttaa tämän?

Jelly Bean. Android 4.3 - Rajoitettu Profiles - Poista WiFi Kokonaan / Sammuta WiFi

24 syyskuu 2013

En omista Android 4.3 tabletti vielä, mutta minun täytyy tietää seuraavat things.I halusi rajoittaa laitetta niin, että käyttäjä ei voi muuttaa mitään asetuksia (erityisesti päälle / pois WiFi) ja poistaa kaikki sovellukset yhtä lukuun ottamatta .How tiukka on rajoitus?

b) käännä soveltaminen minun valita päälle / pois päältä

Related viestiä

  • uusi akku keltainen kolmio, kun lataus [Q] Paristo prosenttiyksikköä, kun lataus jumissa 59% Paikka: androidpark - date: 29 heinäkuu 2013 Hei kaverit. Viimeisen kolmen päivän minulla on outo ongelma ....

  • Samsung Galaxy S4 Faces ylikuumeneminen, Battery Drain Issues Samsung Galaxy S4 laitteet ovat yhä toimitetaan joitakin maailmanmarkkinoilla ja jo ennen kuin yhtiö voisi jakaa uuden laitteen ...

  • HtcDesire tapana päälle tai periä tuki AndreaMTB Uusi jäsen Oma HTC Desire on noin 4 kuukautta vanha. Olin juuri lukemassa Facebook puhelimessa ja lopetettiin 5 min. meni avata puhelimen ja ...

  • Random Ghost screen koskettaa latauksen ?? buckyswider sanoi: 11.24.2012 08:47 Random Ghost ruutukosketukset latauksen ?? Hei kaikki, Rakastan S3. Sen jälkeen lähes 5 vuotta WinMobile (viimeinen ...

  • Miten Korjaa Android puhelin, joka jäätyy Nollaa Android-laitteen ratkaista jäädyttämistä näyttöjä ja kaatuu sovelluksia. Aiheeseen liittyviä artikkeleita edullinen menetelmä Paina Menu-näppäintä näyttää Android ...