Android ylikuumenee ladattaessa

Samsung Galaxy S4 Faces ylikuumeneminen, Battery Drain Issues

Samsung Galaxy S4 laitteet ovat yhä toimitetaan joitakin maailmanmarkkinoilla ja jo ennen kuin yhtiö voisi jakaa uusi laite joka puolella maailmaa, huonoja raportit ovat tulossa yritykselle sekä käyttäjille Galaxy S4.

Android ylikuumenee ladattaessa

Sen jälkeen kun Galaxy S4 käynnistää Yhdysvalloissa monet käyttäjät alkoivat valittaa viat he löysivät näytöt ja näyttö niiden laitteiden, ja nyt on olemassa raportteja siitä, ylikuumenemista laitteen ja paristokulutuksella.

ads

Kuten tavallista, vaikutti käyttäjät ovat menneet tech foorumeilla keskustelemaan ongelmista ja yrittävät löytää apua tai ratkaisuja.

Käyttäjät valittavat Galaxy S4 laitteet saavuttaen lämpötila, jossa he eivät voi pitää puhelinta vastaan ​​korvaan puhuessaan.

"Olen juuri nyt saanut Galaxy S4 Exynos-Octa prosessori, ja ensimmäisen minuutin huomasin ylikuumeneminen erityisesti korvan alueella ja se on ärsyttävää, on joku edessä sama ongelma?" käyttäjä lähetetty XDA Developers foorumilla.

Ihmiset ovat myös lähettämistä heidän liittyviä ongelmia Galaxy S4 Android Forums etsimään ratkaisua.

"Ostin Galaxy S 4 päivää silloin se oli ylikuumenemisen kuin ****. Joten sain sen korvasi sitten tämäkin lämmittää näin. Kun pelaan Angry Birds tai mennä internetiin reuna vain 10 min minun puhelin ylikuumenee 40 46. Kun esitin että veloittaa ja käyttää sitä sitten lataamiseen se meni räjäytys 50 Celsius-astetta. Olen kyllästynyt tämän se on erittäin epämiellyttävä pitää "toisen käyttäjän lähetetty AndroidForums.

Koska puhelin on jo osoittamassa ylikuumenemisen kysymyksiä, on aina mahdollista, että lämpö tuotetaan seurauksena laajamittainen käyttö akku, joka ampuu ylös lämpötila muita laitteita.

Käyttäjät ovat myös raportointi paristokulutuksella kysymyksiä foorumeilla samanaikaisesti.

"Minulla on sama lämmitys kysymys, mutta olen huomannut, että minulla on kuuluisan" Mediaserver paristokulutuksella "kysymys myös. Tarkista alla" Asetukset -gt, More -gt, Battery "ja katso, jos" Mediaserver "on tällä listan kärjessä, ja jos on, mikä osuus? minun istuu 55%. Olen alas 31% akun jälkeen 2h 43mins käytön. epäilen ylikuumeneminen on oire tästä virheellisesti toimivaa Mediaserver, mutta voisin olla väärin "Galaxy S4 käyttäjä lähetetty XDA foorumilla.

Käyttäjät Galaxy S4 puhelimia kohtaamaan myös näytön liittyvien ongelmien laitteessa. Käyttäjät kokenut tahroja ja tahroja näytön.

Samsung ei ole antanut mitään lausuntoa näistä ongelmista toistaiseksi.

Olet jo tilannut. Kiitos.

Related viestiä

  • uusi akku keltainen kolmio, kun lataus [Q] Paristo prosenttiyksikköä, kun lataus jumissa 59% Paikka: androidpark - date: 29 heinäkuu 2013 Hei kaverit. Viimeisen kolmen päivän minulla on outo ongelma ....

  • 5 Vinkkejä ratkaista Tablet n kosketusnäyttö ongelmat Olemme kaikki olleet siellä. Salakuuntelu, pyyhkäisemällä tai zoom-venytetään, siellä on usein hetki, jolloin kosketusnäyttö tablet kieltäytyy ...

  • HtcDesire tapana päälle tai periä tuki AndreaMTB Uusi jäsen Oma HTC Desire on noin 4 kuukautta vanha. Olin juuri lukemassa Facebook puhelimessa ja lopetettiin 5 min. meni avata puhelimen ja ...

  • Random Ghost screen koskettaa latauksen ?? buckyswider sanoi: 11.24.2012 08:47 Random Ghost ruutukosketukset latauksen ?? Hei kaikki, Rakastan S3. Sen jälkeen lähes 5 vuotta WinMobile (viimeinen ...

  • Android. App kytkeytyy päälle WiFi Kun lataus / poistaminen käytöstä poistaminen Mistä laturi? 17 elokuu 2010 Jokainen tietää, jos on sovellus, joka voi mahdollistaa WiFi latauksen ja poistaa kun poistamalla ...