App joka seuraa kun kohteita tulevat myyntiin

Hukkster hälyttää, kun sopivimman erät diskontataan

Joann Pan 12.1.2012 17.01.58 UTC

Launchpad on sarja, joka esittelee Mashable lukijat pakottavia startups. Jos haluat ovat käynnistyksen harkita lisättäväksi, katso yksityiskohdat tässä .

Yhden Liner Pitch:  Ostos työkalu seuraa teidän halutuin tuotteita verkossa ja hälyttää heti kun hinta laskee.

App joka seuraa kun kohteita tulevat myyntiin

Miksi Se Taking Off: Hukkster tarjoaa yksinkertaisen rahaa säästävä ratkaisu ostajat, jotka eivät halua maksaa täyttä hintaa, mitä he haluavat.

ads

Sinun ei tarvitse odotella vuosittain näyte myynti tai verkossa kuponkikoodi napata vaatteita, kenkiä, käsilaukkuja ja tarvikkeet alennuksella.

Bargain-rakastava miesten ja naisten käyttävät Hukkster, verkkokaupoissa työkalu, seurata niiden halutuin tuotteita verkossa. Kaikki mitä sinun tarvitsee vain napsauttaa, tallenna kohde suosikkeihisi ja Hukkster hälyttää noin erä myyntihenkilöstöä, kuponkikoodeista tai sivuston laajuisia alennukset.

Aloita kirjautumalla Hukkster kanssa Facebook- tai Twitter-tilille, vedä "Hukk It" -painiketta kirjanmerkkipalkissa (samassa paikassa missä Pinterest "Pin It" -painiketta elämää) sekä käynnistää selailun. Kun näet upea pumput, hämmästyttävä helyjä tai tyylikäs laukku voi nähdä itse päällään - mutta ei maksa täyttä hintaa - Hukk se.

Voit valita saada ilmoituksen, kun tuote menee myyntiin yleensä laskee vähintään 25% tai laskee vähintään 50%. Luottaa meihin, se tie tehokkaampaa kuin muistuttaa itse tarkista hinta myöhemmin vain hylätä virtuaalisen ostoskorin. Se on täydellinen tavaraa et tarvitse, mutta haluavat, kun se on myynnissä.

Kun kirjanmerkki söpö kukkaro, saimme sähköpostia vain kaksi viikkoa myöhemmin, varoittavat meitä sen 30% pois kuponkikoodi.

Hukkster n cofounders Katie Finnegan ja Erica Bell vietti kuusi vuotta vähittäiskaupan ennen kuin siirryn liikkeenjohdon konsultointi ja luoda omia käynnistyksen. Näiden alan asiantuntijoiden, tuotteiden aina menevät myyntiin.

"Idea Hukkster syntyi saumattomana alustan voit vain valita tiettyjä kohteita olet kiinnostunut ja saada ilmoituksen, kun ne menevät myyntiin," Bell kertoi Mashable.

App joka seuraa kun kohteita tulevat myyntiin

Hukkster ratkaisee turhautumista odottaa loma myyntiin tai kupongin koodi sähköpostiosoitteesi, Bell sanoi. Työkalu yksinkertaistaa löytää asiaan tarjouksia oikeaan aikaan.

"Se suodatus oikealla tarjoaa matkalla - ei enempää eikä vähempää," Bell sanoi. "Se ei ole sosiaalinen, ei löytöä alustalla." Toisin kuin monet sosiaalisen ostoksilla työkaluja, Hukkster pitää mitä haluat ostaa yksityisiä.

Hukkster tärkein tulonlähde tällä hetkellä johtuu asian palkkiot ostoista. Hukkster on sidoksissa yli 400 myymälää kuten Shopbop, Asos, Nordstorm, Macy, Zappos ja Piperlime. Koska lokakuun käynnistää, käynnistys on kaapattu huomiota Internet-kuuluisan Cameron ja Tyler Winklevoss kaksoset, joka johti 1 miljoona $ siemen kierroksen shopping sivuston.

Cofounders ovat toiveikkaita Hukkster alkaa korjata "valtava irrallaan" kuluttajia että vähittäiskauppaa. Jälleenmyyjät ovat tehotonta yrittävät tavoittaa kuluttajille tarjouksia ja alennuksia, mukaan Finnegan. Kuluttajat saavat surmasi sähköposteja päivittäin jotka päätyvät heitit roskakoriin. Kun se tulee noin todella haluavat ostaa jotain, ei ole alennuksia sovelletaan.

Cofounders toivovat laajentaa Hukkster n kauppa-hakuja valtuudet poikki luokille kuin vain vaatteet ja asusteet. Joukkue toivoo Hukkster tulee kohta kuluttajia oikea aika ostaa, koska hintajousto vähittäiskaupassa on huomattavasti yleisempää.

App joka seuraa kun kohteita tulevat myyntiin

Nyt Hukkster on saatavilla vain web-pohjainen sovellus. Ennen kehittää Android-sovelluksen, perustajat työskentelevät kehittäjien luoda iOS-sovelluksen hyödyntää tärkeitä yleisötietoja kuten stay-at-home äidit, jotka käyttävät Applen tabletti pääasialliseksi tietokonelaitteeseen.

Related viestiä

  • Kehittäjä tiedot Kuvaus Ensimmäinen ainoa Mikä merkki Huijaukset vastauksia Opas Mikä merkki Game Sanat Mobile. Lataa nyt! Ratkaise Mikä Brand kuin Boss. Tämä on...

  • Paras vastaus: Periaatteessa pyydät miten tulla legenda. Hyvin voidakseen tehdä, että sinun täytyy todella olla ainutlaatuinen ja hullu lahjakas. Jos olet muusikko, sinun täytyy olla musikaali ...

  • Sony Xperia, Syy tarvitset Smart Communicator! Sony Xperia Mobiles on yksi merkittävimmistä merkkejä Intiassa. Ne ovat vakiinnuttaneet asemansa arvo johtaja poikki erilaisia ​​tuotteita ...

  • Voitteko sanoa taco? Joukko uusia hymiöitä laskeutui iPhone- ja iPad aiemmin tällä viikolla iOS 9.1 päivityksen, kuten keskisormien, yksisarvisia ja ystävä, jättäen Android käyttäjät hieman vasemmalle ...

  • Mitä omaisuus Nonatomic tarkoittaa? Tutustu Apple Docs. Periaatteessa, jos sanoa nonatomic. ja luot Aksessorit avulla @synthesize. Sitten jos useita säikeitä yrittää ...