App kun iPhone-painike on rikki

Miten korjata rikki iPhone lukituspainike: off-painiketta (tai virtapainike) on lopettanut toimintansa!

iPhone tai iPad lock / power-off-painike ei toimi? Se on yleinen ongelma, ja jopa Apple on viimein myöntänyt sen. Näin korjata rikki lukituspainike.

My iPhonen off-painike - virta-off-painike, lukituspainike tai mitä soittaa yläreunassa iPhone - on lopettanut toimintansa. Sinun täytyy painaa sen kovaa kolme tai neljä kertaa saada se toimimaan. Onko korjauksen tähän, tai tapa välttää käyttää sitä?

App kun iPhone-painike on rikki

iPhone tai iPad lukko / virtakytkintä ei toimi? Näin korjata rikki lukituspainike

Painike yläreunassa iPhone 4S. yleisesti tunnettu lukituspainiketta, virtapainike, lepotilapainike tai off-painike, on rikki. Se ei osoita lainkaan. Tämä voi olla todella, todella ärsyttävää koska et voi sammuttaa iPhonea, et voi ottaa kuvakaappauksen, ja useimmat turhauttavan, et voi laittaa iPhone nukkumaan.

On selvää, että tämä on yleinen ongelma, ja Apple on jopa otettu oikeuteen sen yli. Kaksi iPhonen omistajat Yhdysvalloissa yrittänyt haastaa Applen yli ongelma, jota he sanovat johtuu viallisesta suunnittelu.

Kantelussaan, joka jätettiin helmikuussa 2013 kaksi kantajat sanoa, että Apple tiesi, että siellä oli ongelma iPhone 4 ja iPhone 4S "lukituspainike suunnittelu. He myös sanovat, että näennäinen vika voisi olla vaarallista, koska se estää käyttäjiä voisivat sammuttaa puhelimensa lennolla, esimerkiksi.

Yhdysvaltain käräjätuomari Gary Feess heitti ulos virtakytkintä tapauksessa kuitenkin hylkäsi vaatimuksen sillä kantajat pystynyt osoittamaan rikkomista takuun ja Rico.

Toukokuussa lähes identtinen tapaus nostettiin vastaan ​​Apple, jossa kantaja väittää, että flex kaapeli mekanismi kiinnitetty virtakytkin, jotka ovat osoittautuneet on ongelman syy, muuttuu käyttökelvottomaksi pitkäaikaisen käytön jälkeen.

iPhone 5 Sleep / Wake Button vaihto-ohjelma

Jos käytät iPhone 5, sinun on tyytyväinen siihen, että Apple tarjoaa korvaavan ohjelman virtakytkintä. Huhtikuun 25. päivänä 2014 yhtiö vahvisti, että jotkut iPhone 5 älypuhelimet viallinen virtapainikkeet ja on tarjonnut ilmaisen korvaavan.

“Apple on todennut, että uni / -painiketta mekanismi pieni osa iPhone 5 mallia voi lakata toimimasta tai toimii ajoittain,” Apple sanoi online tukiasiakirja.

On hyvä kuulla, että Apple on puututaan, mutta olemme pettyneitä siihen, että korvaava tarjotaan ainoastaan ​​iPhone 5 omistajia, kuten olemme kokeneet ongelma iPhone 4 ja iPhone 4S malleja liikaa.

Jos virtapainike on rikki (ja päätellen määrä ihmisiä, jotka lukea tämän artikkelin joka päivä, että on paljon teistä), ja se ei ole iPhone 5 saada korvaavan Applelta tunnemme kipua. Kuitenkin, voit olla iloinen saada selville, että se on eräänlainen korjattavissa, ja siellä on todella kätevä kiertotapa että et ehkä tiedä.

Broken Etusivupainike? On korjaus, että liian: Miten korjata rikki Koti-painiketta.

Miten korjata rikki iPhone lukituspainike: Laitteiden huolto

Jos iPhone on vielä takuu, Apple saattaa pystyä korjaamaan laitteiston ilmaiseksi. Tutustu iPhone takuu opas nähdä, mitä oikeuksia. Voit varata ajan Apple selvittää, jos olet katettu. Jos osoittautuu, et kuulu, Genius Apple Storesta voi kertoa, kuinka paljon se tulee maksamaan saada se korjataan.

Jos et ole tyytyväinen yskiminen rahaa saada iPhonen lukituspainike korjattu, tai jos pankki saldo ei salli sitä, voisitte harkita korjaamisesta iPhone itse.

App kun iPhone-painike on rikki

Emme suosittele yrittää korjata iPhonen itse, ellei olet varma näin, koska se on oikeastaan ​​aika vaikeaa. Plus, se ei ole niin yksinkertaista kuin saada uusi lukituspainike ja varustamiseen, että - se voisi todella olla, että siellä on pieni osa puuttuu virtapainikkeen flex-kaapeli. Valitettavasti tämä on yksi viimeisistä komponenttien poistetaan iPhonesta korjauksen aikana, joten sinun täytyy tehdä paljon fiddly työtä ennen kuin saat sen.

Myös yrittää korjata iPhonen itse voi mitätöidä takuun, joten jos se ei toimi ja voit päätyä tarvitsee ottaa sitä Apple, on todennäköistä, sinun täytyy maksaa.

Miten korjata rikki iPhone lukituspainike: ohjelmisto ratkaisu

IOS, siellä on vähän tunnettu ominaisuus, joka voi auttaa massiivisesti kun painikkeita lakata toimimasta iPhonessa.

Saada tämä ominaisuus valitsemalla Asetukset gt; yleinen gt; Saavutettavuus. Siellä, selaa klikkaa AssistiveTouch ja siirrä vaihda, jolloin se näkyy vihreänä.

Nyt harmaa neliö, jossa on valkoinen ympyrä sisällä näkyvät näytössä. Voit vetää tämä pieni neliö missä haluat. Se on häiritsevä melko paljon tahansa ruudulla, mutta huomasimme, että alimman kolmanneksen oikealla puolella meidän näytön oli paras meille.

Plus, jos löydät AssistiveTouch painiketta Super ärsyttävää, voit mennä Asetukset gt; yleinen gt; Saavutettavuus gt; Esteettömyys Oikotie ja valitse AssistiveTouch. Nyt klikkaamalla Koti-painiketta kolme kertaa nopeasti peräkkäin tekee AssistiveTouch -painiketta katoavat. Triple-klikkaa uudelleen ja se tulee uudelleen näkyviin.

Painamalla ympyrä tuo esiin valikon, jossa on neljä eri vaihtoehtoa: Siri tai ääniohjaus (riippuen siitä, mitkä mallin iPhone omistat), Device, Koti ja suosikit.

Pääset lukituspainiketta, napauttamalla laitetta, ja napauta Lukitse näyttö.

Miten ottaa kuvakaappauksen iPhone rikki lukituspainike

Tämä ei avulla voit ottaa kuvakaappauksen, mutta painamalla Yhä sitten kuvakaappaus. Plus on, että AssistiveTouch menu ja painike ei ole läsnä kuvakaappauksesi (siksi olemme valokuvia tässä artikkelissa).

Miten sammuttaa iPhone rikki lukituspainike

Voit sammuttaa iPhonen vaikka lukituspainike on rikki, liian. Voit tehdä napauttamalla harmaa saavutettavuus painiketta napauttamalla laite ja sitten napauttaa ja pitää Lukitse näyttö. Tämä tuo esiin tavallista virran näyttö niin voit sitten liukua sammuttaa.

Dont't unohtaa, jos sammuttaa iPhonen rikki lukituspainike niin et voi kääntää sen takaisin, jos se liitetään tietokoneeseen tai verkkolaite.

Vaikka tämä saattaa kuulostaa ärsyttävää kiertotapaa aluksi, huomasimme, että muutaman tunnin kuluttua, siitä tuli toinen luonto lukita iPhone-ominaisuuden käytön.

Tietenkin toisinpäin rikki lukituspainike on saada itse päivityksen. Applen iPhone 5s ja iPhone 5c ovat uusimmat mallit saatavilla.

Related viestiä

  • iPhone 4S putosi-nyt näyttö musta Tyttäreni pudotti iPhone 4S (IOS versio 6) ja nyt näyttö on musta (tämä oli vasta neljän viikon kuluttua Vaihdoin säröillä näytön itseäni ...

  • Find My iPhone: Mitä tehdä, kun puhelin katoaa On jokainen mobiililaite omistajat pahin pelko: Häviäminen rakkaan laite. Mitä teet ensin? Mistä otat? Mikä on IMEI ...

  • Minecraft ripoff pilviin osaksi App Storen top 5 Mark se alas ... toinen iPhone uhri. Koska ensimmäinen päivä julkaisunsa iPhone on halkeilua. IPhonen lasi näyttö saattaa ...

  • San Antonio iPhone korjaus Cellairis on fiksu valinta nopea ja edullinen San Antonio iPhone korjaus. Jos vaurioitunut näytön iPhonessa tai laskenut puhelimen vedessä Cellairis voi ...

  • Paras ratkaisu Lataa YouTube Music iTunes Kuten se tunnetaan kaikille, YouTube on maailman tunnetuin video sivusto, jossa voit helposti selvittää miljoonia musiikkivideoita, elokuvia, TV-ohjelmia ja paljon ...


Warning: include_once(/home/admin/web/finnish.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt): failed to open stream: No such file or directory in /home/admin/web/finnish.mobilesbuzz.com/public_html/kun/app-kun-iphone-painike-on-rikki.php on line 137

Warning: include_once(): Failed opening '/home/admin/web/finnish.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt' for inclusion (include_path='.:/usr/share/pear:/usr/share/php') in /home/admin/web/finnish.mobilesbuzz.com/public_html/kun/app-kun-iphone-painike-on-rikki.php on line 137