App kun kohteita tulevat myyntiin

Oletko kiinnostunut säästää rahaa? Kuka ei ole, eikö? Joten miksi niin monet ihmiset edelleen puuttuu ulos niin monta hyviä ja alennukset? Kuponkien ja kauppa metsästys saattaa kuulostaa uhkaava ja aikaa vievää, mutta totuus on, se on helppo säästää rahaa näinä päivinä. Sinun täytyy vain tietää miten.

Kaukana ovat ne päivät leikkautumisen sanomalehden mainoksia ja ajo ympäri kaupunkia myymälöittäin. Internet-yhteys ja älypuhelin, voit säästää rahaa lähes mitä etsit, kiitos uusia sivustoja, sovelluksia ja palkintoja ohjelmia. Maailma kuponkien ei ole enää pelottava paikka, ja säästää rahaa voi kestää hyvin vähän lähes mitään vaivaa ollenkaan.

App kun kohteita tulevat myyntiin

ConsumerReports "ShopSmart Magazine on suuri voimavara vinkkejä säästämiseen. Tuorein asia on pyöreä ylös sivustoja ja sovelluksia, jotka auttavat säästämään melkein mitä tahansa. Kaikki sivustot ehdottamia ShopSmart täyttävät ConsumerReports vaatimukset yksityisyyttä, yhteystiedot-tietojen paljastumisen ja palvelu.

Ostokset Rewards

On olemassa paljon sivustoja siellä, vanhoja ja uusia, jotka tarjoavat ostajat suuria palkintoja. Nämä voivat olla ilmaisohjelmia, kanta-asiakkaan etupisteitä, kohdat erityisiä ohjelmia, ja muita tarjouksia. Mutta sinun täytyy aina olla hakevat kompastuskiviä, kuten piilotettuja maksuja, voimassaoloajat tai Minimiostorajoituksia vaatimuksia. Tässä muutamia palkita ohjelmia, sekä kompastuskiviä, suosittelema ShopSmart Magazine:

Groupon Rewards - Keräävät pisteitä ostosten mukana olevissa myymälöissä, niin ohjelma palkitsee ostajat ilmaisella Groupons käyttää noita samoja myymälöissä.

Parasta: Alennukset paikallisella myymälöissä

Mani Rewards - Rekisteröidy ja saavat pisteitä pelaamiseen, vierailevat sivustot, jakaa linkkejä ja videoiden katselua. Se ei kerro, mistä löytää pistettä verkossa, mutta ilmoittaa, kun olet törmätä niitä. Joten jos viettää paljon aikaa verkossa, voit kerätä paljon pisteitä yksinkertaisesti rekisteröitymällä tämän ilmaisen palvelun. Bonukset vaihtelevat lehden subsriptions lahjoja kortteja paikkoihin, kuten CVS, Papa Johnin ja Toys R Us.

Parasta: freebies

SavingStar - SavingStar on sivusto, joka on myös saatavana sovellus Apple ja Android-laitteisiin. Tämä ohjelma tarjoaa digitaalisen kuponkeja yli 24000 supermarketeissa ja apteekit ympäri maata. Rahat lisätään SavingStar tilin, ja voit valita käteismaksu, Amazon lahjakortti, tai lahjoitus amerikkalainen Metsät, hyväntekeväisyys keskitytään suojelemaan metsiä.

Parasta: Extra kuponki säästöjä

ShopAtHome - Ilmainen työkalupalkki, jonka avulla voit ansaita rahaa takaisin jokaisesta ostoksesta. Kun liityt palveluun, se hälyttää kuponkikoodeista kun olet kohteen ostamista verkossa. Cash-back hinnat vaihtelevat 1%: sta 30% mitä kuluttaa.

Parasta: Vaihtorahat

Aina kun olet ostamassa jotain verkossa, nämä selaimen sovelluksia tai lisäosat, hälyttää kun kohde etsit on saatavilla toisella sivustolla halvemmalla. Sinun täytyy tehdä yhtään mitään, paitsi rekisteröityä lisäosan. Ja saat parhaat tarjoukset jos rekisteröidyt useita lisäosia, koska kaikki sovellukset ominaisuus tuloksia kaikille verkkokauppaan. Rekisteröitymisestä enemmän antaa sinulle paremmat mahdollisuudet säästämiseen.

Clipix - Jos näet tuotteita verkossa että haluat, mutta eivät ole valmiita ostamaan, tämä add-on tallentaa ne yhdessä paikassa sinulle. Kaikki sinun on lisätä hinta olisit valmis maksamaan kullekin kohteelle, niin Clipix hälyttää, kun hinta putoaa! On vapaa iPhone ja Android apps, joka hälyttää liikkeellä.

Parasta: Tarjoukset toivomuslista kohdetta

Drop Down tarjoukset - Ikkuna automaattisesti putoaa alas näytön näyttämään kuponkeja ja tarjoukset sivuston olet.

App kun kohteita tulevat myyntiin

Parasta: Kuponkeja käden ulottuvilla

Lyst - Sovellus muoti sivustosta Lyst voit luetella vaatteita ja asusteita rakastat, ja sitten kun kohde listaa menee myyntiin tahansa sivustossa, palvelu lähettää sinulle hälytyksen.

Parasta: Getting tavaraa rakastat myyntiin

PriceBlink - App kertoo, onko kohde olet aikeissa ostaa verkossa on halvempaa toisella sivustolla. Tarjoaa myös kuponkeja.

Parasta: Koskaan maksaa liikaa

Everlane - Luxury perusasiat pilkkahinnalla. Mikään maksaa enemmän kuin $ 100 voit kutsua ystäviä ansaita maksuttoman kuljetuksen ja enemmän etuisuuksia.

Parasta: Luxe vähemmän

Täytyy-maksuttomia sovelluksia

Nämä sovellukset voivat säästää tonnia rahaa erilaisia ​​sovelluksia! Kaikki mitä tarvitsee tehdä on ladata niitä.

CardStar - Tallentaa kaikki jäsenkorttien turvallisesti yhteen paikkaan, tässä sovelluksessa. Kaikki mitä tarvitsee tehdä on näyttää puhelimen kassa kaupoissa säästämiseksi. Sovellus äskettäin lisätty uusi ominaisuus: paikallinen käsittelee että pop-up kun kävelet tallentaa.

Toimii: Android, Apple, BlackBerry.

kuponki Sherpa - Satoja kuponkeja kymmeniä myymälöissä. Sovellus äskettäin lisätyt päivittäistavarakaupan kuponkeja useita ketjuja ja voit lisätä ne asiakasuskollisuusohjelmiin kortteja. Säästöt niitä automaattisesti irronnut laskun.

Toimii: Android, Apple.

Kaasu Buddy - Auttaa löytämään halvimman kaasun käytettävissä lähinnä nykyisen sijainnin.

toimii. Android, Apple, Blackberry, Windows.

Päätä Ostokset ja hinta Predictor - Auttaa käyttäjiä onko ne pitäisi ostaa uusi vempain nyt tai odottaa, koska sen hinta on todennäköisesti pudottaa pian tai uudempi versio on tulossa ulos.

Toimii: Android, Apple.

Päivittäistavarakauppa Smarts kuponki Shopper -- App saatavilla Androids alkaen Grocerysmarts. On hienoa ihmisille, jotka rakastavat tinkiä ostoksia tai jotka etsivät löytöjä, koska se näyttää, mitä on myynnissä viikoittain. Sovellus myös seuraa ja vertailee kuponkeja kaupoista ja valmistajilta. Voit suunnitella ostosten perusteella, mitä on myynnissä. Sisällä app, voit muokata ja tallentaa ostokset suunnitelma, ja sitten se antaa sinulle odotettu loppusumman perustuvat suunnitellut määrät.

pushpins -- Yhdistää ostoslistan, digitaalinen kuponkeja ja ravitsemus tosiasiat tuhansia kohteita kaikki yhdessä mobiilisovelluksen. Kaikki mitä tarvitsee tehdä on skannata kohde tallentaa puhelimen ja sitten sovellus näyttää, miten lunastaa instant kuponkeja kutsutaan nastat. Sitten säästöt tulee automaattisesti pois laskun, kun pyyhkäisemällä tallentaa säästöt kortti rekisteriin. Pushpins on ilmainen ja se on saatavilla 2000 + ruokakaupat, joten tarkista paikallinen tallentaa lisätietoja.

ShopSmart on enemmän ostoksia vinkkejä ja sovelluksia, joiden avulla voit saada parhaat tarjoukset.

Related viestiä

  • Hukkster hälyttää, kun sopivimman erät diskontataan Joann Pan 12.1.2012 17.01.58 UTC Launchpad on sarja, joka esittelee Mashable lukijat pakottavia startups. Jos sinä...

  • Kehittäjä tiedot Kuvaus Ensimmäinen ainoa Mikä merkki Huijaukset vastauksia Opas Mikä merkki Game Sanat Mobile. Lataa nyt! Ratkaise Mikä Brand kuin Boss. Tämä on...

  • Paras vastaus: Periaatteessa pyydät miten tulla legenda. Hyvin voidakseen tehdä, että sinun täytyy todella olla ainutlaatuinen ja hullu lahjakas. Jos olet muusikko, sinun täytyy olla musikaali ...

  • Sony Xperia, Syy tarvitset Smart Communicator! Sony Xperia Mobiles on yksi merkittävimmistä merkkejä Intiassa. Ne ovat vakiinnuttaneet asemansa arvo johtaja poikki erilaisia ​​tuotteita ...

  • Voitteko sanoa taco? Joukko uusia hymiöitä laskeutui iPhone- ja iPad aiemmin tällä viikolla iOS 9.1 päivityksen, kuten keskisormien, yksisarvisia ja ystävä, jättäen Android käyttäjät hieman vasemmalle ...


Warning: include_once(/home/admin/web/finnish.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt): failed to open stream: No such file or directory in /home/admin/web/finnish.mobilesbuzz.com/public_html/kun/app-kun-kohteita-tulevat-myyntiin.php on line 140

Warning: include_once(): Failed opening '/home/admin/web/finnish.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt' for inclusion (include_path='.:/usr/share/pear:/usr/share/php') in /home/admin/web/finnish.mobilesbuzz.com/public_html/kun/app-kun-kohteita-tulevat-myyntiin.php on line 140