App vastaamattomat puhelut, kun puhelin on pois päältä iphone

Miten Sammuta Puhelut iPhonessa mutta Keep Data iMessage

Koskaan toivonut voisit sammuttaa puhelun osan iPhonen, mutta säilyttää kyky käyttää tietoja, internetiä, jopa lähettää iMessages? Voit tehdä sen funky kiertotapaa kerromme täällä, ja se on hämmästyttävä ratkaisu, jos etsit rauhaa ja hiljaisuutta, mutta tilanteessa, jossa tarvitset silti käyttää iPhone datayhteyttä ja internet-yhteys. Toinen etu? Voit silti tehdä lähteviä puheluja, juuri saa mitään puheluita takaisin iPhonea.

ads

Ei ole mitään keinoa suoraan sammuttaa vain puhelimesta osa iPhone, joten sen sijaan käytämme vaihtoehtoinen tapa saada työnsä tehtyä. Tämä hyödyntää soitonsiirto automaattisesti lähettää kaikki saapuvat puhelut joko olematon määrä (jolloin yhteensä eristäminen, puhelin näkyy, jos se on pois päältä tai ei enää hyväksy puhelut), tai lähettää kaikki puhelut automaattisesti vastaajaan (tämä on parempi , koska ihmiset voivat silti jättää vastaajaan ja voit silti tarkistaa niitä nähdä, jos se on tärkeää).

Ylläpitäminen matkapuhelinverkon tietojen käyttö Siksi tämä temppu eroaa vain vaihtamalla Lentokonetila. joka sammuttaa internet toiminnallisuuden ja pohjimmiltaan tekee iPhonesta iPod touch, joka ei pysty saavuttamaan ulkomaailmaan lainkaan. Älä häiritse on erilainen liikaa, sillä vaikka tietojen käyttö pysyy ennallaan, älä häiritse pohjimmiltaan vain mykistää puhelimen ja ei itse estä tulevat puhelut tulemasta kautta puhelimeen, ne ovat vain vaimennettu, kun toiminto on käytössä.

1a: Etsi Ääniviestinumero

Jokainen matkapuhelinnumero on täysin erillinen yksilöllinen puhelinnumero nimenomaan puheposti, että me aiomme hakea tässä:

 • Avaa puhelimen sovellus iPhone ja näppäilemällä * # 67 # kaahaa Call
 • Ohita kaikki "Setting kuulustelu Seuraaja Voice Puhelunsiirto" tavaraa ja vain kiinnittää huomiota seuraava numero "Hyökkääjät kohtaan" - tämä on puhepostinumeroon
 • Hiukkaakaan puhepostinumeron jonnekin voit helposti voitu hakea, tai ottaa kuvakaappauksen (Virta + -näppäintä samanaikaisesti)
 • App vastaamattomat puhelut, kun puhelin on pois päältä iphone

Tämä on mitä tämä kaksivaiheinen prosessi näyttää, tuloksena puhepostin numero on hämärtynyt ulos ilmeisistä syistä:

Tai voit mennä vaihtoehtoisen reitin ja löytää numero, joka ei ole todellinen tai ei ole käytössä.

1b: Vaihtoehtoisesti Etsi olematon Puhelinnumero

Olisitko mieluummin iPhonen ääntä, jos se on kytketty irti tai sitä ei enää hyväksy puheluita? Se on helppoa, sinun tarvitsee vain etsiä puhelinnumeron, joka ei itse asiassa ole. Tyypillisesti mikä tahansa satunnainen suuntanumero seuraa 555-5555 toimii, mutta sinun kannattaa soittaa numeroon itse ensin olla varma, että se ei oikeastaan ​​reaaliluku.

Jos et tunne hauska, voit jopa eteenpäin puhelinnumerosi outoja palvelu, 800 numero, henkilö soittaa sinulle nonstop ja ärsyttävää, tai joku muu ... saat ajatus, mutta se ei ole mitä me kattaa tässä.

2: Eteenpäin saapuva Puhelut Voice Mail tai olematon Puhelinnumero

Olemme keskustelleet Kuinka käyttää iPhonen soitonsiirtotoiminnon ennen, ja jos olet perehtynyt mennä eteenpäin ja hyppää sen, muuten tässä mitä sinun tarvitsee tehdä:

 • Avaa Asetukset, sitten mene "Phone"
 • Valitse "Puhelunsiirto" ja käännä se ON
 • Napauttamalla "Eteenpäin" ja kirjoita numero ennalta vaiheessa, onko se vastaajapalvelun numero * # 67 # tai irrotettu numero
 • Lopeta ulos Asetukset

Huomautus kutsunsiirrosta Verizon käyttäjille. Verizon käyttäjät usein eivät ole "Call Forwarding" vaihtoehto rakennettu IOS kuten edellä on kuvattu. Sen sijaan näppäilemällä * 72 seuraa puhelinnumero toimittamaan. Voit sitten soittaa * 73 myöhemmin poistaa soitonsiirto ja palata normaaliksi.

Voit aina tarkistaa uudelleen temppu toimii tarkoitetulla soittamalla numeroon jonkun toisen puhelimeen tai soittamalla itse Skypestä tai Google Voice. Jos valitsit puheposti vaihtoehto, iPhone näkyy, jos se on pois päältä tai ei ole käyttökunnossa alueen ja sen sijaan menee suoraan puhepostilaatikon, ilman että sinun täytyy lähettää manuaalisesti jokaisen puhelun siellä itse. Jos valitsit olematon numerovaihtoehto, iPhone näkyy jos puhelinnumero ei ole enää käytössä ollenkaan, koska se oli peruutettu.

Tiedät tämä toimii, koska näet pikku Call Forward kuvaketta iOS valikkorivillä, se näyttää vanhanaikaisia ​​luurin osoittavalla nuolella irti.

Tulos: iPhone Data, Internet, iMessage, Skype, jne mutta ei Saapuvat puhelut

Data toimii edelleen kauniisti. Jokainen internet-pohjainen sovellus iPhonessa toimii aiotulla tavalla. iMessage toimii edelleen lähettää ja vastaanottaa viestejä. Skype toimii. Personal Hotspot jopa toimii edelleen. Ainoa ero on iPhone ei enää ota puheluita kunhan soitonsiirto on aktivoitu. Miksei siellä ominaisuus iPhone aluksi, että se antaa meille tilapäisesti käytöstä puhelimen? Kuka tietää, mutta olemme iloisia, että kiertää ongelman, vaikka se on samassa omituinen tapaan kuin luoda estettyjen luettelot lopettaa puhelut tiettyihin ärsyttäviä numeroita.

Kun olet kaikki on valmista zenning ulos hiljaa ja halua vastaanottaa puheluita uudelleen, voit mennä takaisin Asetukset> Puhelin> Soitonsiirto> ja käännä kytkin asentoon OFF. IPhone ryhtyy nyt puheluita tavalliseen tapaan, ja soitonsiirtovalinnan on aina vain yksi ON toggle pois, koska numeron tulee tallennettu vaihtoehtoja. Nauti rauhasta ja hiljaisuudesta!

Kippis hyödyllisiä virkaa ATT Forums ja iLounge varten vastaajapalvelun numero haku temppu. Muuten, tämä toimii myös puhelimissa muu kuin iPhone käyttäen * # 67 # löytää vastaajaan, sitten * 21 * numero # mahdollistaa soitonsiirto. Tämä käsikirja lähestymistapa huolinta voidaan lopettaa milloin tahansa käyttämällä ## 002 # palata normaaliksi. Huomaa, että useimmat Android-puhelimissa on edelleenlähetys -asetuksen puhelimessaan vaihtoehtoja, jotta manuaalinen temppu on oikeastaan ​​vain tarpeen ennalta älypuhelimille.

Related viestiä

 • iCloud yhdistää sinun ja Apple-laitteiden hämmästyttävä tavalla. iCloud Photo Library ja iCloud Drive pitää kaikki valokuvat, videoita ja asiakirjoja tallennetaan turvallisesti ja päivitetään kaikkialla. Perhe...

 • Nämä "löytää puhelimeni palvelut helpottaa mielesi Älä odottamaan olet menettänyt puhelimen jotta palveluja paikallistamiseksi tai pyyhkiä tiedot. Suunnitella etukäteen! Muutama kuukausi sitten, luovuin ...

 • Miten sammuttamaan iPhonen Timer ja Alarm Vain heiluttamalla Hand Miten sammuttamaan iPhonen Timer ja Alarm Vain heiluttamalla Hand Olipa koska olet liian hätkähtää päässä ...

 • Esittelyssä Alarm iPhone App Paras seurantatekniikasta entistä parempi. Se s tarkalleen, mitä te ve odottanut. Hälytys sovellus iPhonelle ja iPod touch nopeasti aihetta ...

 • iphone vastaamattomat puhelut iPhone 4S: jääneet puhelut ei näy Ilmoituskeskus. Auttaa. Paikka: omena - date: 28 maaliskuu 2013 Olen iPhone 4S käynnissä iOS 6.1.1 ja minun vastaamattomat puhelut eivät ole ...