Automaattisesti muista käynnissä olevat sovellukset kirjautuessaan ulos

Ubuntu. Rememberrunning Sovellukset - Windows - avattu uudelleen automaattisesti kirjautuessa?

07 helmikuu 2011

Haluan, että ikkunat olen työskennellyt avataan uudelleen automaattisesti kirjautuminen, joten tarkistin

Järjestelmän -gt; Asetukset -gt; Startup Applications -gt; Asetukset-välilehti -gt; Tarkista automaattisesti muistaa käynnissä sovelluksia, kun kirjaudut ulos.

Automaattisesti muista käynnissä olevat sovellukset kirjautuessaan ulos

Se toimii, mutta valitettavasti joskus ikkunat avataan uudelleen eri työtiloissa. Minulla on kuusi työtiloja ja olen yleensä pitää paljon ikkunoita auki, joten järjestämällä ne kestää kauan.

ads

Onko olemassa tapa varmistaa, että ikkunat uudelleen samassa työtilassa?

Samanlaisia ​​viestit:

Ubuntu. Sovellukset popping automaattisesti?

Ubuntu. Sovellukset minimoi automaattisesti?

CentOS 5. Hakemukset automaattisesti näkyviin jälkeen Crash?

11 marraskuu 2010

Olen viime aikoina ollut valtaan pois minun Centos 5,5 laatikko (tökerö sammutus). Kun se tuli takaisin ylös, kolme sovelluksia piipahti: "Tervetuloa Gnome ohjeselaimen" (Joka on Yelp). Toisessa työpöytä, Konqueror odottaa kirjautumista. Tämä tapahtuu joka kerta kun käynnistän järjestelmän. En ole voinut selvittää, miten lopettaa tähän. Joka kerta kun olen sammuttaa minun elimistö koska minulla oli tuoda sen alas kovaa, se on ollut sulavasti ja kumpikaan näistä sovelluksista oli käynnissä.

Ubuntu. Ei Tulo Sound tarkastettu Startup Applications And Found GNOME Tulo Sound on käytössä?

En kuule mitään kirjautuminen ääntä kun kirjaudun ubuntu. Tarkistin käynnistyksen sovelluksia ja löysi GNOME kirjautuminen ääni on käytössä. Komento käytetty on

Sovellukset. Tcpdump Setup käynnistymään automaattisesti Process Again

01 heinäkuu 2010

Käymme Linux laatikko tcpdump jatkuvasti käynnissä se valvomaan nippu lähteistä. Erillinen tcpdump prosessi etenee taustalla jokaiselle isäntä seurannan liikennettä. Käytän -w vaihtoehto se tallentaa löydetty, pcap muodossa analysoida sitä myöhemmin. Nyt mitä tarvitsen on, jos Linux-kone saa käynnistää uudelleen keskellä sen paketin syömällä toimintaa, haluan tcpdump automaattisesti käynnistää prosessin uudelleen jokaisen isäntä korvaamatta edellinen kaappaa.

Automaattisesti muista käynnissä olevat sovellukset kirjautuessaan ulos

Muista: korvaamatta edellinen kaappaa.

Sovellukset. Tee Firefox käynnistyy automaattisesti koko näytön ikkuna?

May 11, 2010

Olen Googling koko päivän ja ei löydä vastausta. Minusta kaikki "GUI" tapoja tehdä sitä kautta Gnome ja KDE, mutta en käytä myöskään. Olen EEE PC asetettu käynnistyä automaattisesti Openbox ja haluat Firefox aloittaa sen jälkeen koko ruudun Openbox window.I've kokeillut lisäämällä firefox komennon

/.initrc mutta se ei suorita. Yritin komento .profile. Tämä tuo Firefox mustalla ruudulla ilman openbox.Firefox nousee hyvin, kun täytäntöönpano on Openbox valikosta.

Ubuntu. 10.10 - Miten automaattisesti kirjautuminen uudelleenkäynnistyksen jälkeen

08 maaliskuu 2011

Minulla on Ubuntu 10.10 Gnome. Tietokoneeni automaattisesti käynnistyksen yhteydessä tiettyyn aikaan päivästä. Mutta se pysähtyy kirjautumisikkunassa.

1) Miten anna sen automaattisesti sisään? Olen asettanut passwordless login.So kun manuaalisesti löi kirjautuminen käyttäjätunnus, se kirjautuu sisään ilman minua syöttää salasanan. Mutta se antaa pop-up-ikkunan, jossa pyydetään avaimenperä salasana.

2) Miten päästä eroon?

Ubuntu. Automaattisesti kirjaudu Console jälkeen käynnistys

Ubuntu. Miten Suorita komento Automaattisesti sisäänkirjautumisen jälkeen

Ubuntu. Tapa Sovellus automaattisesti sisäänkirjautumisen jälkeen?

Ubuntu. Num Lock Voit automaattisesti käyttöön ennen Tulo?

30 lokakuu 2010

Olen juuri asentanut Ubuntu 10.10 64 bit (Wubi). Haluan Num Lock automaattisesti olla päällä ennen login.

Luin mutta olen hämmentynyt: [URL]. Mikä vaihtoehto pitäisi valita?

Ubuntu asennus. Keyring - tietokone on asetettu kirjautua automaattisesti?

Automaattisesti muista käynnissä olevat sovellukset kirjautuessaan ulos

09 kesäkuu 2010

Olen päivittänyt 10.04 tänä aamuna ja kaikki näyttää hyvin paitsi kun tietokone käynnistyy Olen pyydetään kirjoittamaan salasana avata login avaimenperä.

Kunnes teen, että en voi tehdä mitään muuta, mukaan lukien saada Screengrab on nopea, joten kiinnitys otettiin matkapuhelimella.

En tarvitse tehdä tämän 9.10 ja en muista muuta mitään lopettaa tämä.

Tietokoneeni on asetettu kirjautua automaattisesti niin en todellakaan halua vaivata päästä salasanani (tiedän, tiedän, turvallisuus, jne jne).

Ubuntu. Desktop Drapes ei käynnisty automaattisesti sisään

Olen sitä määritetty sovelluksen asetukset tehdä niin, ja olen tarkistanut Startup Applications ja itse asiassa se on lueteltu there.However kun käynnistää kuvake ei näy lokeroon ja minun tapetti ei muutu joka 10 minuuttia kuin sen pitäisi kunnes itse mennä System gt; Asetukset ja suorita Desktop verhot käsin.

Ubuntu. 10.10 - Grub ei näy ja automaattisesti törmännyt Tulo Screen

Ubuntu. Lataa alkaa automaattisesti Kirjautumislomake Itse

Ubuntu / Apple. Palvelu käynnistymään automaattisesti sisään?

Related viestiä

  • Sovellukset ovat itsestään sulkeutuvat / uudelleenkäynnistystä ja puhelin on hidasta Olen käynnissä Nexus 5 Android 5.0.1 (Lollipop), kanta (OTA Googlen push). Tykkään suurimmaksi osaksi, paitsi ...

  • Akku: tehden viime Siellä on paljon voit tehdä, jotta akku on Windows Phone pidempään latausten välillä. Helpoin tapa on käyttää Battery Saver. Voit asettaa sen niin, että se tulee ...

  • Käynnistä Creative Cloud sovellukset Missä ovat sovelluksia? Kun olet ladannut ja asentanut Creative Cloud sovelluksia, ne on asennettu samaan paikkaan, jossa sovellukset asennetaan normaalisti, kuten ...

  • 7 Esimerkkejä Osmosis arjessa Jos olet joskus laittaa tippa elintarvikeväriä lasi, niin olet katsellut yhtenä väkevämpää liuosta tulee laimentaa joka on verrattain ...

  • Johtopäätös "Sam Walton ei välitä paljon tekniikkaa. Legendaarinen patriarkka Wal-Mart Stores oli hyvin tunnettu puute jännitystä noin tietokoneisiin, "kuten hän kutsui yhtiön IT ...