Blackberry ei lähettää sähköposteja verkkovierailun

ARCHIVED: Mitä pitää tehdä, jos BlackBerry voi lähettää tai vastaanottaa sähköpostia?

Jos BlackBerry voi lähettää tai vastaanottaa sähköpostia, noudata seuraavia ohjeita annetussa järjestyksessä ongelman määrittämiseen.

Tarkista signaalin voimakkuus

Voit varmistaa, että olet paikassa, jossa on riittävän vahva signaali BlackBerry viestintää, napsauta Asetukset-kuvaketta ja valitse Tila. Joissakin malleissa polku on Asetukset. sitten Options. ja sitten Status.

Blackberry ei lähettää sähköposteja verkkovierailun

Kun "Signaali" -kenttään, tarkista, että arvo on yli -100 Bm. Huomaa "-"; tämä on negatiivinen luku. Jos signaali on heikompi kuin -100 Bm (luku näet on pienempi, esimerkiksi -110 Bm), signaalin voimakkuus omalla alueella on liian heikko normaaliin toimintaan. Jos signaali on voimakkaampi kuin -100 Bm (jossa on suurempi määrä, esimerkiksi -90 Bm), jatka vianmääritystä.

ads

Varmista, että olet peittoalueella jossa sähköpostin lähetys tuetaan

Alla löydät tietoa verkon peittoalueella, joka tukee sähköpostin AT&T ja Verizon; Muiden harjoittajien yhteyttä palveluntarjoajaan määrittää, mitä etsiä. Riippumatta siitä, mitä operaattorin käytät, jos verkko tila osoittaa sähköposti ei tue omalla alueella, sinun täytyy siirtää paikkaan, jossa sähköposti on tuettu. Jos verkko tila osoittaa sähköposteihin, mutta et silti voi lähettää tai vastaanottaa sähköpostia, jatka vianmääritystä.

AT&T

Verkon tilanäyttönä AT&T pitäisi olla "EDGE" tai "3G".

Bold vasemmalla näkyy 3G-signaalin ilmaisin oikeassa yläkulmassa sen näytön; Curve 8900 oikealla esittää "EDGE". Tässä on lähikuva näytön varten Bold 3G-verkko:

Huomaa isot kirjaimet molemmilla. Jos "G" tai "EDGE" ei ole isoja, tämä osoittaa, että laitteet ovat kantaman sisällä alueella, jossa on rajoitettu peitto. Puhelut ja tekstiviestien toimii, mutta tiedot, kuten web-selailun ja BES postinjakelun todennäköisesti ei.

Huomautus: BlackBerry Enterprise Server (BES) palvelu on eläkkeellä 1 tammikuu 2015 katso ARCHIVED: Tietoja eläkkeellä BES (BlackBerry Enterprise Server). 1. tammikuuta, 2013 ei uusia BES tilejä luodaan. UITS suosittelee vaihtaa BlackBerry laite, joka on yhteensopiva ActiveSync.

Blackberry ei lähettää sähköposteja verkkovierailun

Saat, jossa eritellään, mitä AT&T asiakas voi ja ei voi tehdä aiotun signaalin, katso AT&T: n Tarkista langattoman verkon varaustilanne RIM BlackBerry Bold 9000 käyttäen Handheld Software Version 4.6.

3G-verkko on nopeampi; Indianapolis ja Bloomington käyttäjien tulisi nähdä, että palvelun taso.

Vanhemmat mallit eivät tue EDGE tai 3G todennäköisesti on "GPRS" ilmaisin; "GPRS" tulisi aktivoida. Seuraavassa on taulukko verkon tilan indikaattoreita näiden mallien:

Related viestiä

  • Hei ja Tervetuloa yhteisöön! Toivon, että olet jo saanut vastauksen kysymykseen, koska se on ollut muutaman viikon, koska olet lähetetty tämän. Mutta varmuuden vuoksi, tässä on ajatukseni ....

  • Lataa WhatsApp BlackBerry Z10, Q10, Z3, Q5, 9900, 9800 07 tammikuu 2015 Download WhatsApp BlackBerry Z10, Q10, Z3, Q5, 9900, 9800 ja kaikki muut laitteet WhatsApp on paras ja ...

  • Miksi Kehitetään BlackBerry? Tavoittaa yleisöä yli 79 miljoonaa BlackBerry-käyttäjät. BlackBerry Keys tilauslomake Kiitos. BlackBerry Code Signing Key on jätetty käsiteltäväksi. Sinä...

  • BlackBerry Torch Review Upouusi kosketusnäyttö käyttöjärjestelmä, valtava ominaisuudet ja täydellinen liukuva näppäimistö, BlackBerry Torch on taskussa voimanpesä. Se on yksi olemme olleet ...

  • Tuotteen kuvaus BlackBerry Porsche Design P'9981 (8GB, HSN takuu) lyhyt yhteenveto: Tyylikäs top-of-the-maailma suunnittelu. Lovely 2,8 tuuman kosketusnäyttö antaa sinulle todellinen Royal Experience ....