Blackberry salama latauksen

Miten Laajennetaan BlackBerry Storm Battery Life

Voit kokeilla temppuja lisätä BlackBerry Storm akun, joka auttaa käyttämään suunnittelemaan sen optimaalinen kapasiteetti. Lue seuraavat artikkelit miten lisätä BlackBerry Storm akun korkeimmalle kapasiteettia hyödyllisiä vihjeitä.

Kun ostaa BlackBerry Storm, yksi tuntuu riemuissaan ja haluaa kokeilla 'n' useita ominaisuuksia puhelimeen. Haluat tarkistaa musiikki, lähettää / vastaanottaa sähköpostia, BlackBerry pikaviestinsovellus (BBM), tekstejä, surffailla netissä ja tehdä satoja eri tavaraa. Mutta on yksi tärkeä näkökohta, joka petä, BlackBerry Storm taikina elämää. On ilmeistä, että high-end laitteen toiminnot johtaa akun tyhjennys nopeasti. Jos haluat lisätä BlackBerry Storm akun, niin seuraavat temppuja auttaa lisäämään heikko akun pidempään.

ads

Miten lisätä akun ?

Kun tuo kotiin BlackbBerry matkapuhelin, lataa akku kokonaan ennen kuin alat käyttää matkapuhelin. Sinun täytyy ladata akkua vähintään 15 tuntia, vaikka akku on täynnä. Tämä vaihe on toistettava 3 perättäistä päivää. Tämä auttaa pidentää akun jossain määrin. Älä toista tämä vaihe, kun ensimmäinen 3 päivää. Sinun pitäisi sitten jatkaa latauksen kännykkäsi kuten mille tehdä. Sitten sinun täytyy suorittaa tiettyjä vaiheita välttämiseksi BlackBerry Storm akun tyhjennys nopeasti. Katsotaan joitakin helppoja vaiheita, jotka auttavat sinua saamaan mahdollisimman matkapuhelimesta.

Sammuta GPS

Suurin lähde akku salaojitus on GPS. Näet, GPS BlackBerry aktivoidaan oletuksena ja puhelin on kytketty satelliitin jatkuvasti. Tämä aiheuttaa ohjelmiston ja laitteiston puhelimessa ajaa jatkuvasti aiheuttaa akun valua ulos. Jos et käytä GPS, sinun täytyy kytkeä sen pois päältä, kunnes aika täytyy käyttää sitä.

Sammuttaa GPS, sinun täytyy etsiä "Asetukset-välilehteä valikko. Valitse sitten Lisäasetukset ja valitse "GPS". Löydät kolme boxed näytölle. Älä muuta ensimmäisessä ruudussa, joka kehottaa "GPS-tietolähteen". Seuraava laatikko, on muuttunut "E911 Only". Tämä tarkoittaa sitä, puhelin automaattisesti saa GPS aktivoidaan hätätilanteissa. Kolmas box "Location Rikokseen", on asetettava "Ei käytössä". Löydät pieni ympyrä ruudulla joka osoittaa GPS ilman aaltoja. Tämä osoittaa, että GPS inaktivoituu. Toimi samalla tavalla aktivoida GPS, jos haluat käyttää sitä. Tämä varmasti auttaa lisäämään akun käyttöikää.

Poista ei-toivotut sovellukset

On olemassa monia sovelluksia saatavilla BlackBerry Storm, joista osa tuskin käyttää. Tällaisessa tapauksessa, tunnistaa sovelluksia, jotka ei ole mitään hyötyä sinulle ja puhelimen. Sitten poistaa nämä hakemukset lopullisesti. Tämä vähentää rasitusta matkapuhelimet laskentateho koska se ei tarvitse etsiä niin monia sovelluksia löytää mitä todella etsivät.

Sinun täytyy poistaa nämä sovellukset valitsemalla Asetukset-välilehteä Menu. Etsi Lisäasetukset ja klikkaa "Applications". Sovelluksissa, sinun täytyy etsiä ja korosta sovellukset et halua käyttää. Sitten sinun täytyy valita 'Poista' ja poistaa nämä sovellukset puhelimesta. Tämä ei ainoastaan ​​auttaa lisäämään akun jossain määrin, mutta myös enemmän vapaata muistia laitteen.

Block Tarpeettomat Sähköpostit

On monia sähköposteja että tuskin lukea kuin roskapostin tai vain välitti sähköposteja. Voit valita sähköpostit et halua vastaanottaa ja estää niitä puhelimessa. Mietitkö, miten estää sähköpostit auttaa pidentää akun? No, puhelin ei ping tai täristä tarpeettomasti jokaisen sähköpostin et edes halua lukea ja siten säästää arvokasta akkua.

Blackberry salama latauksen

Aktivointi 1xEV Option

BlackBerry Storm automaattisesti kehitetty voi hyväksyä eri kansainvälistynyt. Kuitenkin, jos puhelin on jatkuvasti etsimään uusia verkkoja, se johtaa paristokulutuksella. Parasta välttää akun tyhjennys nopeasti, on kytket 1xEV vaihtoehto.

Voit tehdä tämän kurkotuksia Asetukset-välilehteä Menu ja klikkaamalla "Mobile Network-välilehti. Täällä olet törmännyt "Network Technology" ja valitse "1xEV välilehti. Tämä auttaa poistamaan SIM virheistä voi nähdä ja pidentää akun käyttöikää marginaalisesti.

Sammutus Bluetooth

Bluetooth, joka on päällä vie noin ⅓rd voiman akun. Tämän välttämiseksi virtaa turhaan salaojitus, kannattaa pitää Bluetooth puolestaan ​​off-tilaan aina kun sitä ei käytetä. Tämä auttaa lisäämään akun käyttöikää huomattavasti.

Sammuta Liitännät että käytät

BlackBerry on kytketty monia yhteyksiä kuten IrDA-yhteydet, Wi-Fi, GPS lukuun ottamatta Bluetooth-tekniikkaa. Kaikki nämä yhteydet syödä huomattavasti akkuvirtaa ja voit tallentaa akun kääntämällä nämä yhteydet käytöstä. Sinun täytyy klikata "Yhteyksien hallinta" ja sammuta kaikki kytkennät et käytä. Löydät akun käyttöikää kestää hieman kauemmin.

Vähennä Ilmoitukset

Sinun täytyy käyttää lyhyempiä tai sähköpostiin ilmoituksia soittoääniä kuin pidemmät taipumus tappaa matkapuhelimen akkua. Tarvitset myös käyttää LED vilkkuu hälytysten minimiin. Kannattaa muuttaa asetuksia oman "Profile" välilehteä ja valita vain ne äänet ja ilmoitusten on lyhyempi vibe. Pidä soittoääntä alhainen kuin se auttaa säästämään akkua.

taustavalo Reduction

Taustavalo puhelin voi auttaa tuomaan esiin vireys puhelimen, mutta se tyhjentää pois arvokasta akun. Paras tapa on pitää taustavalon alemmalla tasolla ja säästää virtaa. Sinun täytyy valita "Asetukset" valikosta ja klikkaa "näppäimistö / näyttö". Täällä, etsi "taustavalon-välilehti ja laske valon tasoa. Näin vältetään tarpeetonta käyttöä akun virtaa ja johtaa myös vähemmän rasitusta silmäsi. Voit myös valita vaihtoehdon, jossa taustavalo sammuu, kun sitä ei käytetä.

Akku Blue Lightning Bolt

Monet ihmiset löytävät BlackBerry Storm akku sininen salama puhelinta ladattaessa. Salaman tarkoittaa luultavasti puhelin latautuu. Pultti häviää omasta kun akku on ladattu täyteen. Monta kertaa, puhelimen lataamisen kautta kannettavan tietokoneen tai auton laturi ei tarjota puhelimeen tarvittavan energian veloiteta. Tämä aiheuttaa voit nähdä sinisen salamanisku. Sinun täytyy käyttää verkkovirtalaturia ja yrittää ladata akun ja katsella pultti katoavat.

akun irrottaminen

Ensinnäkin, sammuta BlackBerry Storm ennen akun irrottamista. Sitten sinun täytyy poistaa akun kansi työntämällä kaksi pientä tiedotteet kummallakin puolella. Sinun täytyy painaa ne alas ja nosta kansi ylös. Avaa varovasti vetämällä sitä ylös ja ulos. Sitten löydät harmaa, suorakulmainen akku vihreä raita. Sinun täytyy laittaa peukalon ja etusormen väliin joko reunalla ja vedä akku.

Jos olet vaihtamassa akun, sinun täytyy laita akkua samalla paikalla kanssa yläpuoli ylöspäin. Kohdista myönteisiä ja kielteisiä merkkejä akkukotelossa ja laita akkua kunnolla. Aseta akun kannen päälle ja työnnä seitsemän pientä puoli ovals uraan takakansi. Paina sitä varovasti alaspäin kunnes kuulet napsahtavan paikoilleen.

Sinun täytyy poistaa ei-toivotut sovellukset ja sammuta sovelluksia, jotka ovat teho-nälkäinen. Nämä sovellukset ovat niitä, jotka tarjoavat sinulle uusimmat päivitykset kuin sosiaalisen verkostoitumisen sivustoja tai uutiset ja sää syötteitä. Toivottavasti tämä artikkeli siitä, miten parantaa BlackBerry Storm akun, on antanut sinulle joitakin hyödyllisiä keinoja pidentää akun.

By Batul Nafisa Baxamusa

Related viestiä

  • Hei ja Tervetuloa yhteisöön! Yritä tässä järjestyksessä. Huomaa, että koko 4p5m prosessi, sinun BB on pidettävä suoraan kytketty tunnetusti toimivaan seinälaturi (ei PC USB, ei ...

  • Mitä tarvitset Kun karhunvatukka puhelin on elinehto työtä tai pelata voi olla hyvin pettynyt, mutta ei pitäisi turhaudu. Aloittaa perusasioista. Ota akku pois ...

  • Hei ja Tervetuloa yhteisöön! Suosittelen, että yrität käynnistää vikasietotilassa: KB17877 Kuinka aloittaa BlackBerry älypuhelin vikasietotilassa Se voi viedä sinut useita yrityksiä saada TSK ...

  • Joten tänä iltana jälkeen käyttää puhelinta sillä oli punainen akkutangon joka on täysin valua mutta vielä on vastaanotto, laitoin puhelimen kautta seinään laturi ja viimeinen kerta, kun näin se oli ...

  • Lataa WhatsApp BlackBerry Z10, Q10, Z3, Q5, 9900, 9800 07 tammikuu 2015 Download WhatsApp BlackBerry Z10, Q10, Z3, Q5, 9900, 9800 ja kaikki muut laitteet WhatsApp on paras ja ...