Ei iPhone ääntä latauksen

Korjaus Ei ääntä Ongelma iPhone 3.0

By Taimur Asad | 26 kesäkuu 2009

Jotkut käyttäjät, jotka ovat viime aikoina päivitetty / palauttaa uusi iPhone firmware 3.0 on raportoitu joutuneet ongelma, jossa puhelimensa satunnaisesti ei soi, kun on puhelu eikä myöskään näppäimistöä tai dian avata Painikeäänen enää. Sain tähän ongelmaan samoin jälkeen vapauttamalla ja jailbreaking minun iPhone 3G kanssa firmware 3.0, iPhone yhtäkkiä pysähtyi soi puhelujen satunnaisesti, jolloin puuttuu paljon tärkeitä puheluita.

ads

Ei iPhone ääntä latauksen

Joten jos iPhone ei soi ääni puhelut, tai jos et pysty kuulemaan näppäimistön tai dian avata click ääniä, yritä seuraavat korjaukset ennen kuin paniikki ja soita Apple tuki:

Fix # 1: Push ominaisuutta ei tällä hetkellä toimi kunnolla jailbroken iPhonen. Jos olet asentanut sovelluksen, joka tukee Push ilmoitusjärjestelmä yritä poistamalla Push ominaisuus, koska se voi ratkaista ongelman.

Fix # 2: Kokeile nollaus iPhone: Settings gt; yleinen gt; asettaa uudelleen gt; Nollaa kaikki asetukset. Tämä palauttaa puhelimen asetukset tehdasasetuksiin. Yhteystiedot, kalenterit valokuvia ja muita tietoja pysyvät ennallaan.

Fix # 3: On olemassa pieni mahdollisuus, että iPhonen kuulokeliitännän ehkä saanut joitakin pölyä tai ruostetta, joka aiheuttaa puhelimen ajatella, että kuulokkeet on vielä kytketty, kun ne todellisuudessa ole. Kokeile puhaltaa ilmaa kuulokeliitännän tai yritä liittää kuulokkeet ja ulos toistuvasti. Tämä temppu voi ratkaista mitään ääntä ongelma.

Fix # 4: Palauta / Päivitä sinun iPhone takaisin ja aloittaa alusta: Jos yllä ratkaisuista ei auta ratkaisemaan ongelman niin joudut aloittamaan alusta ensin palauttamalla iPhone alkuperäisen firmware 3.0 iTunesista, karkaaminen käyttäen redsn0w ja sitten lopuksi lukituksen (3G-käyttäjät) sen avulla ultrasn0w. Tämä on kiinteä minun ongelmani.

Fix # 5: Asenna Unettomuus Cydia: Asenna Insomnia kuin viimeisenä keinona. Kun painat virtapainiketta päällä, iPhone siirtyy lepotilaan 30 sekunnin kuluttua, prosessissa sammuttamalla WiFi, ääntä ja muita juttuja. Kun Insomnia-sovellus (saatavilla ilmaiseksi Cydia) on käytössä, sovellukset pitää käynnissä ja äänen & WiFi pysyä yhteydessä, kun näyttö on pois päältä. Tämän pitäisi korjata ongelma, jos kaikki edellä ratkaisut ovat epäonnistuneet korjata sen.

Ei iPhone ääntä latauksen

Ole hyvä ja jaa jos tiedät muita ratkaisuja "No Sound" ongelma iPhone OS 3.0. Myös minulle, jos jokin näistä ratkaisuista kiinteiden ongelman.

Related viestiä

  • On vain kolme syytä puhelimen ehkä ylikuumenemisesta, kun se ei johdu ympäristöön: Laitteisto ongelma IOS ongelma ajettava ohjelma vaatii paljon resursseja 1 ja 2 todella ...

  • Kiireessä? Näin voit lataa iPhone tai Android akku mahdollisimman nopeasti maanantai 19 toukokuu 2014, 13:06 On syy, joka akun on tullut suurin ratkaiseva tekijä ...

  • iPhone tai iPad ei lataudu kunnolla salama Cable? Kokeile tätä yksinkertainen temppu Oliver Haslam Lataus meidän iPhone on jotain, että otamme itsestäänselvyytenä. Itse post-iOS 7 maailman se ...

  • iPhone vain työtä, kun se liitetään laturiin. mikä siinä on vikana? iPhone 4 toimii outo. Ive ollut se noin puolitoista vuotta ja viime aikoina jos en laskisi sen (alle 1 jalka) tai jopa ...

  • Ei ääntä Kun lataaminen ei edes Speaker Icon Kun My Virta Get n 90% On A lataa - Teho Latauskuvake Flash And jatkuva pitkä merkkiääni muutaman minuutin Sain uusimman päivityksen ...