Etäpyyhintä iPhone kun puhelin on pois päältä

Sisällä iPhone 3.0: n etätyhjennys ominaisuus

Yksi suurista turvallisuuteen liittyviä ominaisuuksia iPhone 3.0 ohjelmistopäivitys läsnäolon, vähintään niille, joilla on MobileMe-tunnus-on Find My iPhone etäpyyhintäkomennon. Jos kadotat iPhonen, voit kirjautua sisään MobileMe tilille webissä ja antaa etäkomentoa turvallisesti pyyhkiä puhelimen tiedot, joten se palauttaa.

Etäpyyhintä iPhone kun puhelin on pois päältä

Useimmat ihmiset eivät testaa tätä ominaisuutta, koska menetät käyttö puhelimen, kunnes voit liittää sen tietokoneeseen ja palauttaa iPhonen sisällön tuoreinta iTunes varmuuskopio. Mutta emme ole useimmat ihmiset-meille maksetaan tehdä näiden hyvin asiat. Ja joten otin asiakseni etätyhjennys kaikenlaiset iPhone ja iPod touch voisin käteni päälle (tai ainakin jokainen voisin perustaa oman MobileMe tilin, koska näin vaaditaan Etsi iPhoneni ja etätyhjennys työskennellä).

ads

Lähdössä pyyhkiä

Asettaminen Find My iPhone vaatii useita vaiheita:

  • Sinun on perustettava MobileMe sähköpostitili iPhone tai iPod touchin Mail-ohjelma.
  • Sinun on otettava Työnnä Asetukset: Mail, yhteystiedot, kalenterit.
  • Sinun on otettava Etsi iPhoneni että MobileMe sähköpostitilin (Asetukset: Mail, yhteystiedot, kalenterit: [MobileMe tilin nimi].
  • IPhone tai iPod touch on yhteydessä internetiin.

Huomaa, että jos on useita MobileMe -tili iPhonessa tai iPod touch, vain yksi voi olla Push ja Find My iPhone käytössä.

Kun olet määrittänyt laitteen, voit käyttää Find My iPhone ominaisuuksia-lukien Etäpyyhintä-kirjautumalla MobileMe verkkosivuilla. klikkaamalla Account painiketta sivun yläosassa (joka pyytää sinua palaamaan tilin salasana), ja sen jälkeen, Tilin sivun klikkaamalla Etsi iPhoneni vasemmalla puolella.

MobileMe palvelu yrittää paikallistaa iPhonen tai iPod touch ja näyttää, että sijainti ruudulla olevaa kartalla. Näytön viesti painiketta, voit lähettää viestin puhelimen näytöllä; Esimerkiksi jos olet menettänyt puhelimeen, "Tämä puhelin kuuluu Jane; soita 415-555-1234 varten palkita!" Vaihtoehtoisesti, jos olet juuri kadonnut puhelin tai iPod jonnekin omassa talossa, sama painike voi tehdä iPhone tai toisen sukupolven iPod touch tuottaa kaiku kaltainen ääni avulla voit seurata sen alas. (Tämä ääni kuuluu, vaikka puhelin tai iPod on äänettömällä, se ei kuitenkaan ole kuultavissa jos et ole äänettömässä tilassa, mutta olet Soittoäänen / äänenvoimakkuus alas koko matkan.)

Mutta ominaisuus olemme kiinnostuneita täällä on Etätyhjennys. Napsauta tätä painiketta, ja saat sopivasti pahaenteinen varoituksen, että menettely poistaa pysyvästi kaikki tiedot ja asetukset. Sinulla on todellakin uudelleen tarkastamaan "Ymmärrän" ruutuun ja valitse toinen -painiketta. Hyvä uutinen on, että viittasin edellä, jos päädyt takaisin puhelimeen tai iPod, voit täysin palauttaa sen uusimman iTunes varmuuskopiointi vain kytkemällä laite tietokoneeseen-pakottavia argumentti säännöllisesti synkronointi iPhonen tai iPod touch iTunesin kanssa.

(Kumpi Find My iPhone vaihtoehto valitaan-viestin, ääntä tai pyyhi-you'll saada sähköpostitse MobileMe-osoitteen, kun komento laitteen vastaanottama.)

Etäpyyhi: nopea tai hidas?

Prosessi pyyhkimällä muistin iPhone tai iPod touch on yllättävän helppoa (ja kumma miellyttävä, in Miesten-In-musta, "näyttää aivan kevyt" sellainen tapa). Mutta kun pyyhkimällä kolme tai neljä laitetta, huomasin jotain, että Apple ei kerro sisään Find My iPhone / etätyhjennys asiakirjat. Aika kuluu "pyyhkiä" iPhone tai iPod touch vaihtelee suuresti mallista riippuen. Kun Lähetin pyyhintäkomennot iPhoneen 3GS, se kesti hetken tai vähemmän prosessin loppuun. Mutta kun olen lähettänyt komennon vanhempi iPhonea tai jollekin iPod touch, se kesti yli kaksi tuntia.

Etäpyyhintä iPhone kun puhelin on pois päältä

Miksi ero? Jos seurannut WWDC keynote kattavuus viime kuussa. tai katseli keynote myöhemmin iTunesissa. saatat muistaa, että iPhone 3GS sisältää laitteiston salaus. joten kaikki tiedot salataan lennossa. Tämä tarkoittaa, että iPhone 3GS, etätyhjennys ei tarvitse itse pyyhkiä puhelimen koko sisältöä; se tarvitsee vain poistaa-turvallisesti-salausavainta, prosessi, joka on lähes hetkellinen. Ilman salausavain, tietosi on yhtä hyvä kuin pyyhitty.

Vanhemmissa iPhonet ja molemmat iPod touch -malleissa, mutta tietoja ei ole salattu, joten Etätyhjennys todellakin tehtävä turvallisesti poistaa viimeisenkin vähän. Jos olet koskaan käyttänyt Finderin Secure Empty Trash ominaisuus enemmän kuin muutamia tiedostoja, et tiedä kuinka kauan toimenpide kestää. Levitä että prosessi useille gigatavua tietoa, ja puhut-whaddyaknow? -Useita Tuntia myllertävä. Todellakin, Apple vahvisti Macworld että tämä selittää eron etäpyyhkiä aikoina, turvallinen poistaminen vaatii noin tunnin jokaista 8GB salaamatonta tietoa.

Kuinka turvallinen se on?

Tämä herättää ilmeinen turvallisuus kysymys: Mitä jos tämä pitkä pyyhi prosessi keskeytyy? Edun tieteen, pakotan-käynnistetään toisen sukupolven iPod touch-pitämällä Koti ja Sleep / Wake painikkeita noin 10 sekunnin-heti pyyhi alkoi. Se todellakin käynnistetään ... takaisin Alkunäyttöruutuun, jossa kaikki minun sovellukset ja tiedot olivat helposti saatavilla. (Tämä iPod touch ei ole näytön lukituksen salasanan. Jos haluat olla varma tietosi on lainkaan turvallista, sinun täytyy asettaa salasanan. Muussa tapauksessa mahdollisille varas voi yksinkertaisesti avaamalla Asetukset-sovellus ja poista Find My iPhone estää teitä lähettämästä pyyhintäkomennot.)

Huolissaan, yritin uudelleen, mutta tällä kertaa odotin 15 sekunnin kuluttua pyyhi alkoi ennen kuin aloitti voima-uudelleenkäynnistys prosessi. Tällä kertaa, kun iPod touch käynnistetään uudelleen, hopea Apple-logon pysyi ruudulla loputtomiin, jonka on tarkoitus osoittaa pyyhkiä käynnissä. Pakotan-käynnistetään vielä kaksi kertaa, kanssa samaan tulokseen. Näyttää siltä, ​​vaikka en voi vahvistaa, koska en voi nähdä, mitä tapahtuu laitteen sisällä, että kun ohitat tietty ikkunasta, pyyhi etenee, vaikka väkisin-uudelleenkäynnistyksen.

Se ei tarkoita sitä, että tämä hyvin lyhyt tilaisuus on ainoa haavoittuvuutta Etätyhjennys ominaisuus. Kuten Jonathan Zdziarsky, kirjoittaja iPhone Forensics. huomauttaa. joku voi pakottaa-käynnistä iPhone tai iPod touch missään vaiheessa tämän pitkällinen pyyhi prosessi, laita laite palautustilaan. ja palauttaa laitteen käyttöjärjestelmä iTunesissa. Tämä jättää mitään ei-vielä-pyyhkiä henkilökohtaisia ​​tiedostoja ja tietoja saatavilla oikeuslääketieteen-palautustyökalut. (Hyvä uutinen on, että useimmat ihmiset eivät ole, tai osata käyttää, tällaisia ​​välineitä, ja data on muuten saavuttamattomissa.)

Toinen ongelma on, että, kuten edellä mainittiin, jotta iPhoneen tai iPod touch vastaanottaa etäpyyhintäkomennon, laitteen on oltava yhteydessä internetiin. Jos varas on enemmän kiinnostunut tietosi kuin laitteiston, poistamalla iPhonen SIM-kortti otetaan puhelimesta pois verkkoon lukuun ottamatta Wi-Fi-yhteydet. Jos varas pääsee Asetukset, hän voi myös poistaa Wi-Fi estää iPhonen tai iPod touchin automaattisesti yhteyden lähellä langattomia verkkoja. (Tämäkin korostaa määrittämällä näyttöruudun-lukituksen salasanan.)

Toisin sanoen, sinun ei pitäisi tuntea täysin turvassa vain, koska olet Etsi iPhoneni käytössä. Mutta ainakin nyt tietää, miten se toimii, ja miksi jotkut pyyhkeet ovat nopeampia kuin toiset.

Päivitetty 15.7.09, 10:45. Kirkastetut Push asetus vaatimus.

Related viestiä

  • iCloud yhdistää sinun ja Apple-laitteiden hämmästyttävä tavalla. iCloud Photo Library ja iCloud Drive pitää kaikki valokuvat, videoita ja asiakirjoja tallennetaan turvallisesti ja päivitetään kaikkialla. Perhe...

  • Nämä "löytää puhelimeni palvelut helpottaa mielesi Älä odottamaan olet menettänyt puhelimen jotta palveluja paikallistamiseksi tai pyyhkiä tiedot. Suunnitella etukäteen! Muutama kuukausi sitten, luovuin ...

  • Miten sammuttamaan iPhonen Timer ja Alarm Vain heiluttamalla Hand Miten sammuttamaan iPhonen Timer ja Alarm Vain heiluttamalla Hand Olipa koska olet liian hätkähtää päässä ...

  • Esittelyssä Alarm iPhone App Paras seurantatekniikasta entistä parempi. Se s tarkalleen, mitä te ve odottanut. Hälytys sovellus iPhonelle ja iPod touch nopeasti aihetta ...

  • Miten Sammuta Puhelut iPhonessa mutta Keep Data iMessage Koskaan toivonut voisit sammuttaa puhelun osan iPhonen, mutta säilyttää kyky käyttää tietoja, pääsy ...