Hälytys sovellus Android, joka toimii, kun puhelin on pois päältä

Paras herätyskello App Android

Missä pärjääkö se

Mainos

Jos se jää

Gentle Hälytys on suuri, mutta se ei suinkaan täydellinen.

Ensinnäkin, sen käyttöliittymä näyttää jotain suoraan ulos Gingerbread / Ice Cream Sandwich päivää, ja se on luultavasti koska se ei ole ollut merkittävää UI huollon jälkeen. Ollakseen oikeudenmukainen, herätyskello ei tarvitse olla melko työhön, mutta iässä, jossa jokainen sovellus on siirtymässä Holo ja sisustusmateriaalianimaatiot ja virtaviivaisempi, modernin ilmeen, se on eräänlainen vihlova katsoa taaksepäin asentaa Gentle Alarm on Lollipop tai Android M ja nähdä näitä suuria paksu harmaa painikkeet mustalla tekstillä ne uudelleen Android aikaisempien, uglier päivää. Jopa Oletusfontin kellon itse muistuttaa niitä päiviä. On valoisaa puolta, kehittäjä kuuntelee aktiivisesti käyttäjäyhteisön ja päivittää sovelluksen korjata vikoja ja lisätä toivottuja ominaisuuksia lähes kuukausittain. Olen varma UI uudistaminen on jossain tehtävälista.

ads

Hälytys sovellus Android, joka toimii, kun puhelin on pois päältä

Toiseksi, kaikki ominaisuudet ja työkalut, Gentle Hälytys tarjouksia voi todella olla haitaksi vain asettamalla nopean hälytyksen torkut, tai asettamalla ajastimen munia tai jotain. Saatat löytää itse käyttämällä Gentle Alarm rakentaa täydellinen "herätä aamulla" skenaario, mutta silti käyttäen sisäänrakennettua hälytys jotain yksinkertaisempaa ja helpompaa käyttää, kun haluat vain torkut vähän aikaa, tai jos haluat muistaa tarkistaa paisti 45 minuutissa sukeltamalla valikoiden ja painikkeiden (ja kyllä, jopa Gentle Alarm n "Quick Alarm" vaihtoehto on vähän paljon kun voisi vain kosketa mikrofonia tai vedä ylös Googlen Nyt ja sanoa "asettaa ajastimen 45 minuuttia "tai" asettaa hälytyksen tunnin kuluttua. ")

Meidän tulisi myös huomata, että useat ihmiset ovat valittaneet, että Lollipop käyttäjillä on ollut joitakin ongelmia ilmoitusten kanssa Gentle hälytys. Meillä ei ole samoja ongelmia, kun testasimme, mutta dev on jo tunnustanut asioita ja lupaa päivityksen.

Kilpailu

Kello (Free) on Android sisäänrakennettu herätyskello ja ajastin. Se sittemmin irrotettu Android itse, joten jos jostain syystä et ole sitä, voit napata sen Google Play. Monille ihmiset hommansa hienosti, ja sen integrointi Google Search laitteen tarkoittaa, että asetus hälytyksiä ja ajastimet on yhtä helppoa kuin äänikomentona tai pari hanat. Voit asettaa useita hälytyksiä, asettaa joitakin aktiivisia ja poistaa toiset, ja sovellus ei tarvitse olla etualalla se herättää sinut kun sen aika tulee. Se ei ole erityisen monipuolinen, mutta jos haluat vain jotain mennä pois herättää sinut tai muistuttamaan tehdä mitään, tämä toimii hienosti ja ei maksa senttiäkään.

Ajoissa (Free) todella olemaan meidän alkuun valinta. Se on kaunis, vain muokattavissa tarpeeksi hommansa, täynnä ominaisuuksia (vaikka ei aivan niin paljon kuin Gentle Alarm), jotka antavat sinun hallita kuinka herätyskello soi, milloin, miten kauan voit torkuttaa, ja se jopa voi synkronoida poikki useiden Android-laitteisiin, joten sinun ei tarvitse uudelleen määrittää hälytyksiä, kun kytket puhelimet tai siirtyä laitteesta toiseen. Se on upea sovellus, joka antaa sinulle tonnia valvoa visuaalista ulkoasua, se näyttää yhtä hyvältä Android tabletteja kuin se puhelimissa, ja kuten kaikki hälytystä, se voidaan asettaa haastaa sinulle palapelit varmista " uudelleen todella hereillä ennen lisäaika. Se on myös ajastin ja sekuntikello sisäänrakennettu, mikä on mukavaa.

Syynä emme voi tehdä sitä meidän ensisijainen valinta johtuu siitä, että joukkue takana osti Googlen jo helmikuussa, ja käyttäjät raportoivat joukoittain Google Play että vaikka sovellus on päivitetty niin äskettäin kuin helmikuussa se on täysin rikki Lollipop muutosten vuoksi ilmoitusjärjestelmän, ja koska dev joukkue on nyt osa Google (ja että he ovat olleet täysin hiljaa sosiaalisessa mediassa jo ennen hankintaa) kertoimet päivityksen ovat melko hoikka. Jos käynnissä ICS tai KitKat laite tai halua spekuloida sitä, se kannattaa katsoa, ​​mutta muuten vältellä.

Hälytys Droid (Free, $ 1,68 kautta in-app osto poistaa mainoksia) ylpeilee upealta UI, jossa huomiota sisustusmateriaalianimaatiot. Voit asettaa useita hälytyksiä, ja kyky torkku puhelimeen vain kääntämällä se yli teidän yöpöytä. Voit asettaa toistuvan hälytyksiä päivämäärän ja kellonajan sekä torkku näyttö on useita isot näppäimet eri torkku kestoja. Se jopa ominaisuuksia puhuva kello, joka voi puhua aikaa ääneen sinulle määräajoin, ja mahdollisuus varmuuskopioida hälytysasetukset ja palauttaa ne tiedostosta. Paikallinen sää näkyy näytöllä, kun hälytys laukeaa. Sen lisäksi se ei tee paljon, että muut sovellukset (tai varastossa herätyskello) eivät myös tehdä, mutta muut kehittäjät voivat ottaa sivun suunnittelusta.

Herätyskello Xtreme ($ 2 Free, mainoksilla tuettu versio saatavilla) oli edellisessä suosikki valita, ja se on edelleen suuri app. Jos olet sitä ja pitää siitä, ei ole mitään syytä vaihtaa täällä, ja toisin kuin meidän top pick, sen suunnittelu ja UI on tullut pitkin tapa kanssa kertaa. Kuitenkin, ei ole saada aiemmin, että se vain ei ole samoja ominaisuuksia kuin Gentle hälytys. Se on vielä kaikkia asioita, jotka tekivät siitä erinomaisen alun perin-niin monta hälytystä kuin haluat asettaa, palapelit tai haasteita torkuta tai poistaa hälytyksen, tabletti-versio ja päivitetty UI, automaattinen torkku ja automaattinen erottaa, sisäänrakennettu ajastin, mahdollisuus herättää musiikin sijasta ääniä, ja niin edelleen. Silti olemme törmännyt sen alas lähinnä siksi, kun suuri, se ei ole mitään todella että oletushälytystä sovellus ei jo tehdä, ja ominaisuuksia siinä on, että Gentle Herätys ei älä tee se kannattaa mainoksia tai hinta tag verrattuna jotain, joka on enemmän monipuolinen samaan hintaan. Teemme rakastamme UI vaikka ehkäpä Gentle Hälytys voi ottaa oppia.

My herätyskello ($ 2 Free, mainoksilla tuettu versio saatavilla) on hienon näköinen herätyskello, varsinkin jos etsit jotain levätä sinun yöpöytä. Paikallinen sää näyttää, kun heräät, yhdessä himmennin, unelias-eye-ystävällinen blue vs. musta teksti tyyli, joka on helppo lukea pimeässä. Sovellus on oma sisäänrakennettu taskulamppu, kello widgetit ja aloitusnäytön widgetit voit mukauttaa pitää kellon perusnäytössä, jos haluat, muokattavissa hälytykset, useita hälytyksiä, ja tausta hälytykset, ja enemmän. Yöpöydällä tila on suuri, ja sovellus on sisäänrakennettu uniajastin, joka soittaa valkoista kohinaa, joiden avulla saat nukkumaan, ja sitten herättää sinut uudelleen, kun on aika päästä sängystä. Tämän lisäksi, vaikka se ei tarjoa kovin paljon enemmän tapa muokkausta, ja monet ihmiset ovat raportoineet, että on olemassa myönnetty Lollipop. Vielä pahempaa, ilmainen versio kuluttaa valtavia määriä tietoja kaatamaan ja suoratoistaa mainoksia-riitä, että jotkut ihmiset sanovat, että se on syönyt läpi kuukausittain mobiilidatan korvaus, joka on valtava turn-off.

Lightning Bug (Free) on hieman erilainen. Useimmat ihmiset käyttävät sitä auttaa nukahtaa rauhoittavia luonnon ääniä, mutta sovellus voi yhtä helposti asettaa tuudittaa voit nukkua ääniä sateen, munkit laulamassa tai liikennettä kaupungin katu ulkopuolella ikkunan, tai herättää sinut kanssa hälytyksen aamulla. $ 0,99 ostaa sinulle uusia äänimaisemia nauttia, kuten metsän ääniä, tai valtameren liplatusta trooppisella rannalla.

Lifehacker App Directory on uusi ja kasvava hakemisto suosituksia parhaista sovelluksia ja työkaluja useissa määrätyssä luokassa.

Related viestiä

  • 4 tapoja Make Your Juuret Android Phone ajaa nopeammin Eilen näimme 5 hyödyllisiä tapoja, joilla käyttäjä voi nopeuttaa hänen ei juurtunut Android puhelin. Kuten jo mainittiin, että juurtunut Android ...

  • Android kuvakkeet Merkitys Samsung Galaxy S5 matkapuhelin on runsaasti ominaisuuksia, vaihtoehtoja ja asetuksia. Varmasti olet nähnyt outo kuvake näy bar ylös ja ihmetteli mitä ...

  • 5 Best Video Editors Androidille Useimmat uudet älypuhelimet näinä päivinä tulevat kyky tallentaa videon 1080p, mikä tarkoittaa monet meistä ovat käveleminen melko ihmisarvoisen videokameroiden meidän ...

  • 4 mahtava herätyskello Android- Herätyskello sovelluksia ja apuohjelmia Android ovat penniäkään tusinaa, ja löytää joka sopii sinulle parhaiten tulee alas, miten haluaisit olla heräsi. Me ...

  • Android. Hälytin, joka Hälytys puhelin on sammutettu 21 heinäkuu 2010 Sikäli kuin olen tietoinen tavallinen herätyskello ei hälytä, kun puhelin on pois päältä. Onko kukaan tiedä an ...