Ios pelata ääni mykistetty

iDownloadBlog

18 tammikuu 2012 ↔ 44 kommentit

Jos iPhone Mute Switch Todella Mute kaikki?

Oliver Haslam

Juuri nyt näyttää siltä, ​​jokainen, joka on koskaan noudattaen silmät iPhone on keskellä jättiläinen keskustelua sama asia, ja se on näkyvissä mitään laantumisen merkkejä.

Keskustelu josta puhun on, odotetusti, joka pyörii käyttäytymistä surullisen mykistyskytkin Applen iPhone. Nimittäin: jos se mykistää kaiken, vai pitäisikö tietyt hälytykset silti kuulostaa normaalisti?

Ios pelata ääni mykistetty

Tämä keskustelu äskettäin tuli esiin yhden valitettavan mies löysi itsensä huomion keskipiste aikana musiikin tapahtuma, jossa hänen iPhone päätti iloisesti hälyttämään, vaikka luuri on muka vaimennettu. Lopputulos? Koko esitys keskeytettiin. Oho…

ads

Joten nyt olemme täällä, kaikkien kanssa näennäisesti ottaa lausunnon siitä, että pieni metallinen mykistyskytkimellä pitäisi vaimentaa kaikkiin mahdollisiin äänen iPhone voisi tehdä, vai onko luuri olisi oltava oikeus antavat hälytyksen ja muut vastaavat auditiivinen hälytyksiä. Joka puolella aidan et kuulu hyvin paljon riippuu siitä, kuinka käytät tällä hetkellä, että kaikki tärkeä kytkin.

Seeing kuin pyysit - teit, eikö? - Tässä miten voin käyttää sitä.

My iPhone viettää suurimman osan elämänsä äänettömällä. Eli vaimennuskytkin on asetettu "hiljaa senkin laatta ihanuutta, te" asentoon. Tämä johtuu siitä, että en halua asia tehdä melua työaikana, mutta en halua värinähälytys joten tiedän, mitä tapahtuu, kun iPhone on taskussani. Se on melko vakio käyttötapaus, uskoisin.

Missä minä poikkeavat hieman on, että en koskaan todella flick että kytkin. Jos haluan pelata esimerkiksi minä vaihtaa mykkä pois, mutta yleensä se on aina kertonut hiljaa.

Tällä hetkellä se tarkoittaa, että kaikki ilmoitukset, olivatpa ne puhelut, push tai tekstiviestillä, johtaa tärinää sijaan kohinaa. Se on hienoa, ja olen onnellinen. Mitä se tarkoittaa myös sitä, että voin silti katsella videoita ja pelata joitakin pelejä - kehittäjät, voimme olla tämän standardoitu please? - Ilman huolta siitä heilauttamalla mykistys ja sitten unohtaa flick takaisin. IPhone voi elää jatkuvassa olemisen mykkä.

Ios pelata ääni mykistetty

Tämä tarkoittaa myös sitä, että minun hälytykset jatkaa kuulostaa. Käytän iPhonen hälytyksen aamulla, ja olen tietysti halua sitä herättää minut. Kun luuri sivussa minulle, että hälytys tekee työnsä, kun taas kaikki muut ilmoitukset yössä aiheuttaa värähtelyä, joka ei herätä minut.

Nyt, jos kuten jotkut haluaisivat, että vaimennuskytkin tosiasiassa loppui kaikki melu luurin, niin olisin pulassa.

Ensinnäkin olisin jatkuvasti heilauttamalla että vaimennuskytkin ja että olettaen muistin. Olin vaarassa menee pois päältä, kun sen ei pitäisi, mikä voisi olla kiusallista.

Pahempaa minulle, minun täytyisi pitää minun iPhone pois äänen vaimennuksen yön yli, mikä tarkoittaa, että jokainen sähköposti, jokainen titityy, kukin Game Center ilmoitus johtaisi ääntä. Vesittynyt nimessä.

En aio istua täällä ja sanoa, että yksi tapa on oikea, tai että yksi tapa on väärä, kuten jotkut ihmiset. Mitä teen on toistaa mitä sanoin aivan alussa tämän postitse. Mikä käyttäytyminen haluat riippuu siitä, kuinka tällä hetkellä käyttää iPhonea ja onko tämä sopii laskun sinulle, vai ei.

Koska asiat ovat, olisin järkyttynyt pitäisi Apple muuttaa minun vaimennuskytkin käyttäytyy, mikä johtaa meidät vahvistaa, että jotkut saavat takana ja että on joukko vaihtoehtoja. Se voi olla ainoa pinteessä jos Apple on lepyttää kaikkia, mutta me kaikki tiedämme, että ei ole Apple tavalla. Se sanoi, me kaikki muistamme kierto lukitus / mykkä -kytkin debacle meillä oli kanssa iPad, emme?

Kuinka käyttää iPhone n vaimennuskytkin ja miten haluaisit sen toimimaan?

Related viestiä

  • Mitä virheilmoituksia, jos mitään, saat? Sisällytä kuvakaappauksia, jotka ovat merkityksellisiä. Käyttöjärjestelmä: Selain: Etsi ennen kuin kysyt Hae MakeUseOf samankaltaisia ​​kysymyksiä ennen ...

  • Ei ääntä Kun lataaminen ei edes Speaker Icon Kun My Virta Get n 90% On A lataa - Teho Latauskuvake Flash And jatkuva pitkä merkkiääni muutaman minuutin Sain uusimman päivityksen ...

  • Play Games kanssa iPadin Bingo on yksi vanhimmista yhteisön peleistä pelataan, syntynyt Italiassa 15-luvulla! Sosiaalinen näkökulma Bingo on edelleen pidettävä bingo sivustot tänään. Missä...

  • Pelaaminen Final Fantasy VII Windows 7 16 tammikuu 2012 18:00 Kyllä, kaikki on hyvä Final Fantasy VII nyt. Jokaisella on rakastanut sitä ja jätti sen - mutta ei koskaan todella jättänyt sen, päätellen ...

  • Korjaus Ei ääntä Ongelma iPhone 3.0 By Taimur Asad | 26 kesäkuu 2009 Jotkut käyttäjät, jotka ovat viime aikoina päivitetty / palauttaa uusi iPhone firmware 3.0 on raportoitu joutuneet ongelma ...