Ipad 2 ylikuumenemisen latauksen

Apple tiistaina evätään kaikki ylikuumenemisen huolenaiheita uuden iPad, sanomalla, että tuote toimii hyvin sen terminen vaatimukset.

Applen uusi iPad tuli saataville perjantaina viime viikolla ja yhtiö sanoi, että se myi yli 3 miljoonaa yksikköä kolmen ensimmäisen päivän. Mutta ylikuumenemisen huolta ovat herättäneet keskustelua Applen verkkosivuilla, julisteilla sanoen uuden iPad oli huomattavasti lämpimämpi kuin edeltäjänsä.

Applen edustaja kiisti tabletin ylikuumenee ja sanoi, että tulisi ottaa yhteyttä asiakaspalveluun, jos heillä on kysymyksiä.

ads

Kun otetaan huomioon valituksia, Consumer Reports juoksi testejä ja totesi, että uusi iPad toimii kuumempi kuin iPad 2 ajettaessa toiminta peli. Insinöörit Consumer Reports Lukemat niinkin korkea kuin 116 astetta Fahrenheit (46 astetta) edessä ja takana uusi iPad kun kytketty ja pelatessa Infinity Blade II. Kun irrotettu tabletti selkään saavutti lämpötiloissa niinkin korkea kuin 113 astetta Fahrenheit. Consumer Reports totesi myös, että iPad akku ei lataudu, kun peli oli käynnissä.

Apple ei heti vastata pyyntöihin kommentoida suorittamien testien Consumer Reports. Vuonna 2010 Consumer Reports alttiina antenni kysymyksiä iPhone 4. kuittaamalla kiista, joka lopulta tuli tunnetuksi nimellä "antennagate."

Vaikka jotkut uusi iPad omistajat huomannut mitään lämmitys kysymyksiä, toiset sanoivat tabletti lämpenee vasemmassa alakulmassa alareunassa tabletin. Useita julisteita foorumin väitti mitata lämpötilaa lasille saavuttaa 101 celsiusta. Käyttäjät myös sanoi iPad lämpeni kun pelejä tai käynnissä voimakas sovelluksia. Arvioijat ovat myös merkille uuden iPad on lämpimämpi kuin edeltäjänsä.

Tabletti on käyttölämpötila-alue on 32-95 astetta Fahrenheit (0 astetta 35 astetta), joka on sama kuin iPad 2. A5X grafiikka ydin on kaksi grafiikka ydintä kuin edeltäjänsä. Uusi iPad on 42,5 wattitunti akku, joka on tiheämpää kuin 25 watin tunnin akku iPad 2, mukaan tabletin teardown mukaan iFixit.

Ipad 2 ylikuumenemisen latauksen

Akut ovat monesti olleet syynä ylikuumenemisen läppäreissä. Lenovo, Hewlett-Packard, Dell, Sony ja Toshiba ovat aikaisemmin muistutti litium-ioni-akkuja, sillä ne voivat ylikuumentua, mikä aiheuttaa palo- ja palovammoista.

Apple aiemmin korvanneet osan ensimmäisen sukupolven iPad Nanos myyty syyskuusta 2005 ja joulukuu 2006 ylikuumenemisen kysymyksiä jälkeen jäljittävät kysymys on akun valmistusvirhe.

Agam Shah kattaa tietokoneet, tabletit, palvelimet, sirut ja puolijohteet IDG News Service. Seuraa Agam Twitterissä osoitteessa @agamsh. Agam n sähköpostiosoite on agam_shah @ IDG

Related viestiä

  • Miten Stop Ylikuumeneminen Ongelma Android puhelin Android on mahtava OS Googlen tarjoama. On monia tiloja Chromella ja joitakin ongelmia myös. Jotkut ihmiset ovat ilmoittaneet ...

  • Moottori ei käynnisty tai lataa, ei ole lainkaan valtaa? Muuttunut digitointilaitteella in iPad 2 ja asiakkaiden otti sen pois eilen, kaikki hyviä. Called tänään sanoa se ei kytkeydy päälle. Toi sen takaisin ja se on ...

  • iPhone tai iPad ei lataudu? Näin voit korjata sen! Voi veloittaa iPhone- tai iPad? Tässä muutamia korjauksia voit kokeilla! Jos et voi lataa iPhone, iPad tai iPod touch, onko se ...

  • Ei Lataaminen Kun kytkettynä seinään? 03 heinäkuu 2012 ostin iPad huhtikuun puolivälissä tänä vuonna ja juuri äskettäin se ei lataudu. Käytän laajennus sointu kytkeä minun iPads adapteri, olen ...

  • Ei ääntä Kun lataaminen ei edes Speaker Icon Kun My Virta Get n 90% On A lataa - Teho Latauskuvake Flash And jatkuva pitkä merkkiääni muutaman minuutin Sain uusimman päivityksen ...