Ipad kosketusnäyttö ongelmia ladattaessa

iPhone tai iPad ei lataudu? Näin voit korjata sen!

Voi veloittaa iPhone- tai iPad? Tässä muutamia korjauksia voit kokeilla!

Jos et voi lataa iPhone, iPad tai iPod touch, onko se uusin iPhone 6 tai iPad Air 2 tai vanhempi iPhone 4 tai iPad 2, siellä on paljon voit kokeilla oman ennen yhteyttä Apple apua. Toki joskus se on laitteisto-ongelma Lightning tai telakkaliitäntään, mutta riittävän usein se on ohjelmisto-ongelma, joka muutamalla yksinkertaisella toimenpiteellä voi korjata. Jos näin on, seurata pitkin ja saamme takaisin ylös ja akku käyntiin hetkessä!

ads

Ipad kosketusnäyttö ongelmia ladattaessa

1. Kova reset

Jos iPhonen tai iPadin ei lataudu, yksi ensimmäisistä ja helpoin asioita kokeilla on hard reset. Tee kaikki "uudelleenkäynnistyksen Windows" vitsejä haluat, mutta joskus huono bittiä jumiin ja on huuhdeltava pois. To laitekäynnistys:

 1. Pidä molemmat Sleep / Wake -painiketta ja Koti näppäin samaan aikaan.
 2. Pidä ne alhaalla, kunnes näet Apple-logon.
 3. Päästä irti.

Kun iPhone tai iPad on käynnistynyt uudelleen, kokeile kytkemällä sen jälleen. Jos se alkaa ladata, olet hyvä. Jos ei, siirry seuraavaan vaiheeseen.

2. Kytke myyntipisteistä tai satamiin

Hauska kuin se kuulostaa, jotain jotkut myyntipisteistä tai USB-portit eivät vain toimi. Se on erityisen totta, jos olet kytkemällä seinään tai tietokoneen et ole koskaan kytketty aikaisemmin, mutta voi myös tapahtua, jos sähkö- tai muu ongelma ilmenee normaaliin pistorasiaan tai satamaan.

Joten, kokeile kytkeä toiseen pistorasiaan tai USB-porttiin ja katso jos iPhonen tai iPadin alkaa ladata. Jos näin tapahtuu, olet hyvä. Jos ei, siirry seuraavaan vaiheeseen.

3. Vaihda kaapelit

Kuten myyntipisteissä, kaapeleita voi epäonnistua. Joskus he saavat pureskella tehdyllä kulumisesta matka tai jopa kotitalouden elämään. Muina aikoina, erityisesti kolmannen osapuolen kaapeleita, viat kiinni niihin. Jos ei ole ongelma iPhonen tai iPadin, ja mitään ongelmaa virtalähde, sinun täytyy tarkistaa kaapelin välissä.

Kokeile toista kaapelia. Jos sinulla ei ole yksi kätevä, kokeile yksi perheenjäsen, ystävä, koulutoveri, kollega tai jopa yksi tallentaa kauppakeskuksessa. Vain saada käsiinsä kaapelin muita kuin tavallista ja nähdä kuinka käy. Jos se toimii, mahtava. Jos näin ei ole, pitää käynnissä.

Ipad kosketusnäyttö ongelmia ladattaessa

4. Palauta iTunesissa

Kun yrittää helppo korjauksia, on aika kokeilla kovemmin niitä. Tässä tapauksessa palauttaa iPhonen tai iPadin iTunesissa. iTunes on turvallisempi veto kuin iCloud koska se todellisuudessa lastin purkamisesta, re-asennuksia, ja lataa tiedot sen sijaan tekee kaiken paikallaan ja laitteen. Tämä voi joskus ravistella löysä huono bittiä että jopa hard reset tai iCloud palauttaa ei.

 1. Yhdistä iPhone, iPod touch tai iPad iTunes Mac- tai Windows-tietokoneeseen Salama tai 30-nastainen Telakointiliitin.
 2. Klikkaa Laite välilehti vasemmassa yläkulmassa.
 3. Klikkaa varmuuskopio .
 4. Odota, että varmuuskopiointi loppuun.
 5. Klikkaa Palauttaa
 6. Odota, että palauttaa loppuun.

Kun olet kaikki on valmista, yritä ladata uudelleen. Jos se toimii, Huzzah. Jos näin ei ole, on olemassa yksi viimeinen asia, voit kokeilla.

5. Ota Apple

Joskus ongelma todella on ongelma. Kuten kaikki fyysinen liitin, Lightning tai 30-nastainen Dock portti edellyttää sekä kulutusta ja-repeämä ja sähkökatkokset. Siellä voisi myös olla ongelma akun. Jos sinulla on AppleCare +, älä kävele, juokse kuntoon. Jos et, saada arvio ja punnitaan korjauksen vastaan ​​kustannukset päivittäminen uuteen laitteeseen.

Jos et asu lähellä Apple Store, voit soittaa 1-800-MY-Apple voidakseen perustaa posti-korjaus. Jos sinulla ei ole AppleCare, voit joutua maksamaan puhelun, mutta se on vähemmän jätettä kuin ottaa kuollut iPhone- tai iPad.

6. Your korjauksia?

Jos oli iPhone, iPod touch tai iPad että et voinut periä, ja yksi edellä korjauksia työskennellyt sinulle, let me know! Jos jotain muuta työskennellyt, haluaisin tietää, että samoin!

Related viestiä

 • DROID X2 - Vianmääritys Näyttö / kosketusnäyttö Issues Julkaistu 20.4.2011 09:34 Päivitetty 20.3.2012 10:03 vianmääritys Näyttö Issues Jos on ongelmia näytön ...

 • Android Kosketusnäyttö Ei Työskentely Ongelma [Fix] 27 helmikuu 2014 kosketusnäyttö laitteet ovat tulossa välttämättömyys nykyään ja ne ovat jatkuvasti korvaamassa fyysiset näppäimistöt / koskettimia kannettavat tietokoneet, ...

 • 5 Vinkkejä ratkaista Tablet n kosketusnäyttö ongelmat Olemme kaikki olleet siellä. Salakuuntelu, pyyhkäisemällä tai zoom-venytetään, siellä on usein hetki, jolloin kosketusnäyttö tablet kieltäytyy ...

 • Normaali AppleCare suunnitelma ei kata vahingoilta, koska se seuraa yleistä takuuehtojen jotka kattavat normaalissa käytössä yleensä kuluminen on vain, jos se on sekä haittaavat normaali ...

 • Olettaen puhumme käyttökelpoinen iPad (ei vanhentunut) se on suhteellisen riippuvainen siitä, onko teillä AppleCare Plus kattavuus. AppleCare Plus tarjoaa jopa kaksi vahingoilta ...