Ipad pitää irrotat WiFi videoita katsellessa

IPad. Haluatko nähdä It On PC Ilman irrottaminen

29 kesäkuu 2014

Otan kuvan minun ipad se liitetään tietokoneeseen, haluavat nähdä se minun PC ilman disconnecting.I käyttää minun ipad kamerana kytketty tietokoneeseen. Minun henkilökohtainen Ipad, minä ottaa kuvan, muokata, ja näkee teh muokattu kuva tiedosto Resurssienhallinnassa minun Win 7 PC.

Wifi Network Irrottaminen

15 huhtikuu 2010

Olen iPad Wi-Fi-yhteys ongelma. Kaikki "korjaukset" näyttävät osoittavan muuttuviin reitittimen asetukset tai muuttamalla eri reitittimen. Se on vaihtoehto, jos sen reitittimen. mutta entä kun matkoilla, sillä olin viikonlopun yli. Kun hotelliin ja Wi-Fi pitää irrottamista. OS

ads

VGA-kaapeli pitää katkaiseminen IPad 2?

07 maaliskuu 2012

IPad 2 Pitää katkaiseminen WiFi

IPad 2. WiFi Pitää irrottaminen aina silloin tällöin?

Wifi Network Irrottaminen Solution

09 huhtikuu 2010

Kun iPadin näyttää näytön uudelleen kirjoita verkon suojausavain älä anna avain, sen sijaan, painamalla iPad virtapainiketta, kunnes iPad näytöt "Dia sammutus". Kosketa "Peruuttaa" painiketta ruudun alareunassa, ja iPad uudelleen yhteyden verkkoon. Tämä ei ole korjata vaan yksinkertainen workaround kunnes Apple löytää ohjelmisto korjata.

Wifi on vakio katkaiseminen joka minuutti

27 marraskuu 2010

Tiedän, että tämä on pyydetty aikaisemmin, mutta mitään näyttää olleen vastattu minun erityinen ongelma.

Joten olen 64GB Wifi (ei 3G) Ipad & asti noin viikon tai niin Olen käyttänyt sitä hienosti vain pieni ongelma menetys internet-yhteys.

Noin 2 päivää sitten minulla oli ongelma, että vaikka olin kytketty minun wifi reititin en voinut saada pääsyä internetiin. Oma uusi iPod touch, iPhone 4, kannettava tietokone & PS3 kaikki käyttö wifi & kaikki toimi täydellisesti hieno. Muutamaa tuntia myöhemmin minun Ipad onnistui yhteyden Internetiin.

Valitettavasti nyt Saan irti. Puhun joka minuutti! Liitän - open Safari - anna Web-osoite & haku - Katkaisee. Se pyytää muodostaa uudelleen minun reitittimen & ei pysty. Menen asetukset & yhteyden, heti se yhdistää hieno. Menen takaisin verkkosivusto kuormitus yhdellä sivulla. Katkaisee !!

Ipad pitää irrotat WiFi videoita katsellessa

Olen siis tarkistanut täällä & ladannut uusimman firmware minun Netgear DGN35010 reititin (V25), Olen päivittänyt ipad ohjelmisto & Minulla ei ole turvallisuus salasana minun reitittimen.

Kuten voitte kuvitella, tämä on tulossa ärsyttävää. En ole yrittänyt toisen reitittimen, mutta kun huomataan kaikki muu näyttää toimivan miinojen hieno sain ajatella se on Ipad ongelma.

Mitään ideoita?

Onko kukaan Applen teknisen tuen koskaan käy näillä foorumeilla tarkastelemaan ongelmia tuotteitaan?

Tiedot:

Versio 3.2.2 (7B500)

Wifi Constant irrotettaessa

05 syyskuu 2010

Olen ollut minun iPad lähes kolme kuukautta. Se on 64GB 3G malli. Äskettäin on irrottanut minun WiFi reititin (omena lentokenttä äärimmäinen), vaikka se ei menetä avain, 5-10 sekunnissa, näyttö eräänlainen himmenee ja laatikko ponnahtaa keskellä mitä ikinä teen joka sanoo "Yhdistäminen. " ja muutamassa sekunnissa se takaisin päälle. Olen huomannut, että langattoman yhteyden kuvaketta vasemmassa yläkulmassa katoaa ja ilmestyy.

Muut tietokoneet ja iPhone ei näytä olevan tätä ongelmaa. Tämä on jo tapahtua kahdesti kirjoitettaessa näin paljon iPad.

Onko kukaan muu ottaa tämän ongelman olemassa mitään ehdotuksia, tai tämä voisi olla laitteisto-ongelma?

Myös Istun samassa huoneessa kuin langaton reititin, ja tämä ongelma vain näyttää on tullut esiin, koska olen päivittänyt firmware 3.2.2.

Tiedot:

IPad 64GB 3G

Ipad pitää irrotat WiFi videoita katsellessa

WiFi Irrottaminen Ja unohtaminen Password?

Related viestiä

  • siirtynyt pääkäyttäjä 27 kesäkuu '11 21:30 Esimerkiksi voi iPad2 toistaa nämä videot - Voin vahvistaa YouTube videon liittyy toimii hyvin. Toinen linkki on joukko erilaisia ​​...

  • Miten Lataa YouTube iPad ja katsella YouTube Video iPad? Ei ole epäilystäkään siitä, että Apple iPad on hallinnut kuten nro 1 Tablet PC markkinoilla. Sekä iPad ja iPad 2 voittaa suurta suosiota ympäri ...

  • Miten ladata YouTube videoita iPad iPhone: Katso YouTube offline iPadilla tai iPhone ilmainen, helppo käyttää sovelluksia Jos haluat ladata YouTube videon offline-tilassa iPadillasi ...

  • Oma pyrkimys korjata rikki iPad 16 helmikuu 2014 Media kuvatekstin purkamisen jälkeen hänen iPad 2 näytön, klikkaa n LJ Rich päätti opetella korjata sen itse. Ottaen huomioon riippuvuuttamme älypuhelimet ...

  • Paras iPad Project Management sovellukset hallita projekteja Go Projektinhallinta on tärkeää sekä pienten ryhmien ja suuryhtiöt. Se on yksi tärkeimmistä tekijöistä, jotka päättävät ...