Ipad sattuu silmiin lukiessa

Miksi Your Eyes Hurt käyttäminen Uusi iPhone, iPad tai iMac

Apple LED-näyttö on yleinen syy valituksen kuluttajien keskuudessa. Monet uudet iPhone. iPad, ja Mac-käyttäjät ovat ilmoittaneet, että se aiheuttaa silmien rasittumista ja yleinen epämukavuus, mutta jos tarkastellaan noin Internetissä, et löydä paljon tukea ongelmaan. Apple itse ei ole tarjonnut ratkaisua, ja jotkut ihmiset ajattelevat, että se on vielä jonkinlainen salaliitto. Henkilökohtaisesti olen sitä mieltä, että Cupertino-yhtiö on parempaakin tekemistä kuin sokea maailman silmissä, mutta sitten taas, en ole paha diktatorista nero.

ads

Ipad sattuu silmiin lukiessa

Näytöt itse ovat olleet jo jonkin aikaa, mutta loppujen lopuksi, että aika ei vielä ole selitystä niiden silmä-ongelmia aiheuttavia ominaisuuksia. Olen tehnyt tutkimusta, ja löysin yhteinen huoli näytöt sekä joitakin kehitettyyn korjaustoimenpiteitä. Sillä välin, kai meidän täytyy vain työskennellä mitä tiedämme, ja se ei ole paljon.

Mitkä ovat Kantelut Uusi LED näytöt?

Nykyään yleisin näyttöjä käytetään elektronisia laitteita ovat LED-näytöt ja LCD-näytöt. LED-näytöt toteuttaa valodiodit kuten taustavalot, tarjoaa valoisia kuvia, kirkkaat värit, ja alhainen energiankulutus. Toisaalta, LCD-näytöt hyödyntää nestekiteiden mukaisesti yli tasainen loisteputket, jotka eivät ole niin kirkas, värikäs, tai energiatehokkaita. On selvää, kumpi on parempi, mutta millä hinnalla?

Vuonna 2009 Apple alkoi työntää ulos LED näytöt heidän laitteilleen, aikaan lausuntoja jotkut käyttäjät että heidän silmänsä loukkaantunut käyttämästä niitä. Tämä on ollut yleinen harmi, ja löytää luotettavaa näyttöä näiden käyttäjien näkemyksiä on vähän kova. Sanon, että on ollut varmasti tarpeeksi kohua että olin itseesi uskoa niitä. Järkevät ihmiset eivät yleensä kitistä ellei jotain on todella väärin. Tässä on luettelo useimpien oireista:

 • Burning silmät
 • Arat silmät
 • väsyneet silmät
 • Huimaus
 • Pahoinvointi
 • Päänsärky

Miten LED näytöt vahingoittaa silmiäsi?

En voi antaa pätevä syy, miksi LEDit ovat syynä rasittaa silmiä. Valitettavasti ainoa lähteitä ovat henkilökohtaisia ​​kertomuksia ihmisistä, jotka yksinkertaisesti väittävät, että ledit satuttaa enemmän kuin nestekidenäytöt. Se on minun mieltä, että se on erilainen eri ihmisille, ja kuten kaikki kyseessä on teknologian käytön muutos, ihmisillä on tehdä muutoksia. Tuona aallonpituus, olen löytänyt muutamia mahdollisia syitä siihen, miksi ne satuttaa, mutta ne eivät suinkaan ole perusteltuja.

Ipad sattuu silmiin lukiessa

Se on liian kirkas

Maalaisjärki kertoo, että kirkkaita valoja vahingoittaa silmiäsi, ja on LED-näyttö, joka on kirkkaampi ja elävämpi kuin vanhat nestekidenäytöt, se odottaa. Yritä säätää näytön olevan hieman himmennin kuin normaalisti, ja onko tämä lievittää mitään. Lisäksi kokeile kerroit laite automaattisesti asettaa tasoja jonkin aikaa. Katso, mitä sinulle parhaiten sopii.

Se on liian tumma

Löysin vähän tietoa LED-televisio, joka on noin näytön virkistystaajuus. Emme päästä numeroita, mutta siten, että LED-näytöt himmennetään on soveltamalla pulssinleveysmodulaatiomuuntimista tarjontaan nykyinen. Tämä sammuttaa taustavalon ja nopeammin kuin näet, ja aivan kuten vanha CRT Tämä vilkkuminen voi laittaa rasittaa silmiä. Jos taajuus on liian alhainen tai jos olet jo herkkiä vilkkuminen silmäsi yli todennäköisesti satuttaa.

Helppo testi nähdä, jos taajuus on liian alhainen on heiluttamalla käsi edessä näytön. Jos käsi on selkeästi muodostunut reunat, niin se on liian alhainen. Kuitenkin, jos se on epäselvä, sinun pitäisi olla kunnossa.

Et ole vilkkuu Enough

Lopuksi on olemassa mahdollisuus, että juuri ole vilku tarpeeksi. Jotkut ihmiset sanovat, että se ei auta, vaan tauolla 20-30 minuutin välein katsomaan ulos ikkunasta tai vain pois näytöstä muutaman sekunnin, voit löytää hieman helpotusta. Käytämme näyttöjä paljon näinä päivinä, ja joskus unohdamme, että silmämme ei ole suunniteltu tuijottaa elektroniset laitteet tuntia kerrallaan. Puheen ollen, kehomme ei ole suunniteltu paljon teknologisia muutoksia - joka sisältää istuen.

Ipad sattuu silmiin lukiessa

Verdict

Anna minun olla tylsä ​​- En usko, että on ongelma. Ihmiset eivät mene ympäriinsä sanoen, että heidän silmänsä olivat sattuu jos ei ole yksi, olisi ne? Olipa olla plasebo vaikutus, tehostettu silmien rasitusta tai pitkäaikaista vahinkoa, uskon, että tämä on jotain, joka olisi tarkasteltava Apple. Kuitenkin, en voi laittaa sormi mitä ongelma on.

Related viestiä

 • Oma pyrkimys korjata rikki iPad 16 helmikuu 2014 Media kuvatekstin purkamisen jälkeen hänen iPad 2 näytön, klikkaa n LJ Rich päätti opetella korjata sen itse. Ottaen huomioon riippuvuuttamme älypuhelimet ...

 • Paras iPad Project Management sovellukset hallita projekteja Go Projektinhallinta on tärkeää sekä pienten ryhmien ja suuryhtiöt. Se on yksi tärkeimmistä tekijöistä, jotka päättävät ...

 • Mikä on paras Office App iPhone tai iPod Touch? Matthew Guay on 17 marraskuu 2010 Haluatko nähdä, mitä kaikki suuret toimiston iPhonen ja iPod Touch tarjota tuhlaamatta ...

 • Elokuva HD iPadille / iPhone Lataa (elokuvat App iPhone 6/6 Plus) Stream Elokuvat TV ilmaiseksi. Onko tuo vitsi? No Man, ei ollenkaan. On app the antaa voit hallita elokuvia ...

 • iPad mini Video Converter IPad Mini voi pelata erilaisia ​​hyvin yleinen elokuvan tiedostotyyppiä, kuten MP4, M4V, ja MOV. Jos sinulla on tällainen elokuva tietokoneeseen, jonka haluat katsella iPad ...