Ipad soi, kun iPhone saa puhelun

Päivitetty iOS8 iPhone 5 ja iPad Air ja kun vastaanottaa puheluja iPadini soi s

Tämä on mitä tapahtuu:

Vuodesta iOS 8 iPadin käyttöopas

Jatkuvuus

Tietoja Jatkuvuus ominaisuudet

Jatkuvuus ominaisuuksia yhdistää iPadin kanssa iPhonen, iPod touch, ja Mac jotta he voivat toimia yhdessä yhtenä. Voit aloittaa sähköpostiviestin tai asiakirjan iPadilla, esimerkiksi, sitten poimia mihin jäit iPod touchissa tai Mac. Tai anna iPad käyttää iPhonea puhelujen soittamiseen tai lähettää SMS- tai MMS tekstiviestejä.

Ipad soi, kun iPhone saa puhelun

Jatkuvuus ominaisuudet edellyttävät iOS 8 tai OS X Yosemite, ja työskennellä iPhone 5 tai uudempi, iPod touch (viides sukupolvi) tai uudempi, iPad (neljäs sukupolvi) tai uudempi ja tukee Mac-tietokoneita. Lisätietoja katso support.apple/kb/HT6337.

ads

Poimi yhdellä laitteella mihin jäit toisella. Voit käyttää Kanavanvaihto Mail, Safari, Pages, Numbers, Keynote, kartat, Viestit, muistutukset, kalenteri, yhteystiedot, ja jopa joitakin kolmannen osapuolen sovellukset. Yhteysvastuun vaihdon toimii vain, jos laitteet on kirjautunut iCloud käyttäen samaa Apple ID, ja niiden on oltava Bluetooth lähellä toisiaan (noin 30 jalkaa tai 10 metriä).

Kytkentälaitteita. Pyyhkäise alhaalta vasemman reunan Lukitusnäyttöä (jossa näet sovelluksen toiminnan kuvaketta), tai mene moniajon napauta sitten sovellus. Macissa, avaa sovellus käytit iOS-laitteella.

Poista Handoff laitteisiinsa. Valitse Asetukset gt; yleinen gt; Handoff & Ehdotetut sovellukset.

Poista Handoff Macissa. Mene Järjestelmäasetukset gt; Yleinen sammuta sitten Salli yhteysvastuunvaihtotaulukon välinen Mac ja laitteet perustettu iCloud.

Puhelinsoitot

Jos iPhone (iOS 8) on lähellä, voit soittaa ja vastaanottaa puheluita muihin iOS-laitteiden ja Mac-tietokoneissa. Kaikkien laitteiden on oltava samassa Wi-Fi-verkkoon, ja allekirjoitti FaceTime ja iCloud samoja Apple ID.

Soittaa iPadilla. Kosketa puhelinnumero Luettelo, Kalenteri tai Safari. Voit myös napauttaa äskettäin yhteystiedon moniajon näytössä.

Poista iPhone Cellular puhelut. IPhonessa, mene Asetukset gt; FaceTime, sammuta iPhone Cellular puhelut.

Ipad soi, kun iPhone saa puhelun

Jos iPhone (iOS 8) on kirjautunut iMessage käyttää samaa Apple ID kuin iPadin, voit myös lähettää ja vastaanottaa teksti- ja multimediaviestejä iPadissa. Maksut voivat hakea tekstiviestipalvelu iPhoneen.

Instant hotspot

Voit käyttää online Hotspot iPhonessa (iOS 8) tai iPad (cellular mallit iOS 8) tarjota Internet-yhteyttä muihin iOS laitteita ja Mac-tietokoneissa (iOS 8 tai OS X Yosemite), jotka kirjautunut iCloud avulla sama Apple ID. Instant Hotspot käyttää iPhonen tai iPadin Personal Hotspot, ilman että sinun täytyy syöttää salasana tai edes käynnisty Personal Hotspot.

Käytä Instant Hotspot. Valitse Asetukset gt; Wi-Fi iOS-laitteella ilman dataominaisuudella sitten yksinkertaisesti valita iPhonen tai iPadin verkostolle Personal Hotspot. Macissa, valitse iPhone- tai iPad verkon Wi-Fi-asetukset.

Kun et käytä käyttämällä hotspot, laitteissa irrota akun säästämiseksi. Lisätietoja tavoista perustaa Personal Hotspot katso Henkilökohtainen Hotspot sivulla 37.

Huomaa: Tämä ominaisuus ei ehkä ole käytettävissä kaikissa harjoittajille. Saattaa olla lisämaksu. Pyydä operaattorilta lisätietoja.

Related viestiä

  • iphone 5 puhelun eteenpäin, kun varattu Help Pls: soitonsiirto kun Varattu Vaimoni käyttää nyt minun 2G iPhone ja yksi puhelu ominaisuuksia hän käyttää eniten Call Forward jos varattu monta vuotta hänen ...

  • Miten Stop Soiton iPad tai Mac Kun vastaanota Call iPhone Uusi iOS 8 ominaisuus, voit vastata tai soittaa puheluita Mac tai muu laite, kuten iPad tai iPod Touch, jotka käyttävät OS X Yosemite tai ...

  • Rossman: Miksi puhelut rengas jokaisen iPhone talo Jim Rossman on vanhempi sovelluskehittäjä AH Belo Corporation andhas ollut teknologia kolumnisti Dallas Morning News enemmän ...

  • iPhone 6 voisi kiertää True Tone salamaa merkkivalot By Buster Hein • 09:43, 11 elokuu 2014 News Viimeisimmät uutiset Olemme jo nähneet kaksi uutta iPhone osa vuotaa tulossa ulos Kiina tästä ...

  • ATT IP Joustava Reach -asiakasportaaliin: Group Administrator Tuki Soitonsiirto - Varattu Puhelunsiirto Varattu ominaisuuden avulla käyttäjä voi ohjata tulevan puhelun toiseen numeroon, kun se ...