Ipad soi, kun puhelimeni soi

Rossman: Miksi pyytää rengas jokaisen iPhone talossa

Jim Rossman on vanhempi sovelluskehittäjä AH Belo Corporation andhas ollut teknologia kolumnisti Dallas Morning News yli vuosikymmenen. Hän vietti ensimmäiset 10 vuoden uransa toimittajana ja valokuvaajana Tyler Morning Telegraph. Hän syntyi Harvey, Illinois, Chicagon esikaupungissa ja kasvoi Katy, Texas. Jim nauttii satunnaista puu- ja löytää paras grilli. Seuraa häntä viserrys @JimRossman.

Ipad soi, kun puhelimeni soi

Koulutus: B.A. Communications, Stephen F. Austin State University.

ads

Julkaistu: 27 syyskuu 2014 18:00

Päivitetty: 27 syyskuu 2014 18:39

Ihmettelen, onko olet kohdannut ongelmia iPhonen uuden käyttöjärjestelmän, iOS 8. Olen kotona vaimoni ja pojat, jos saan puhelun, se soi kaikissa lasten puhelimiin ja päinvastoin.

AT&T kertoi irrottaa käsin pois kytkin asetuksista: yleinen, mutta se ei toiminut. Ilmeisesti he haluavat meidän kaikkien saada iCloud tilin. En halua joutua tehdä, jotta voin seurata lapseni toimintaa.

M. T. Dallas

Saan paljon näistä kysymyksistä.

Joskus olen kokenut samaa asiaa, mutta suurimman osan ajasta ongelmat ovat ainutlaatuisia lukijalle.

Tällöin koin puheluita soi kaksi iPhones, jotka olivat samassa huoneessa.

Se vain tapahtui minulle kerran, joten en tosiaankaan usko paljon sitä, mutta kun lukija kysyttäessä hänelle tapahtuu, aloin tutkii asiaa.

Kun tekniset ihmiset kertoa he "katsomalla asiassa", se todella tarkoittaa he etsivät internetistä ihmisiä, joilla on ollut sama ongelma ja nähdä, mitä he tekivät korjata sen.

En löytänyt vastausta M. T.: n kysymykseen vastauksen samankaltainen kysymys Applen tukifoorumeissa (bit.ly/Y2kxqT).

Minulla on parempi selitys Michael Hiltzik at Los Angeles Times (lat.ms/1riLtwz).

Värähtelyjännite useita iOS-laitteissa on oikeastaan ​​ominaisuus iOS 8 kutsutaan jatkuvuus, jonka avulla käyttäjät voivat ottaa puheluita heidän iPhonet iPadissa tai jopa Mac.

On joitakin asetuksia varmista jatkuvuus työ (tai sammuttaa sen).

Kaikki laitteet on kytketty samaan WiFi-verkkoon.

Kaikki laitteet täytyy olla kirjautunut sisään samaan iCloud tilille.

FaceTime on oltava aktiivinen.

Ota "iPhone Cellular puheluille" kunkin laitteen Asetukset / FaceTime mieltymykset. Tämä oli asetus, joka auttoi M. T. tilanne. Hän sammutettu "iPhone Cellular soittaminen" muiden puhelimien hänen talossa.

Hiltzik mukaan saada Jatkuvuus työ, käyttäjien pitäisi sammuttaa WiFi kutsuvan. Joka on valikossa Asetukset / Puh / WiFi kutsuvan.

Epäselvien ominaisuuksia puhelimen käyttöjärjestelmä? Kerro minulle.

Seuraa Jim Rossman Twitterissä osoitteessa

Related viestiä

  • Päivitetty iOS8 iPhone 5 ja iPad Air ja kun vastaanottaa puheluja iPadini soi s Tämä on mitä tapahtuu: From iOS 8 iPadin käyttöopas Jatkuvuus Tietoja Jatkuvuus on tarjolla Jatkuvuus ...

  • Julia Welling Kerrankin elämässään, Android käyttäjillä on yksi ylös iPhone. Japani lelu valmistaja, Takama Tomy Arts. vain otti strassikoristeet aivan uudelle tasolle, kun yhtiö ...

  • Käytä Android-laitteen kameran salamaa Ilmoitus Saapuvan puheluita FlashBlink By Awais Imran | 22 maaliskuu 2012 Älypuhelimet ovat nykyään äärimmäinen esimerkki lähentyminen ...

  • Miten Stop Soiton iPad tai Mac Kun vastaanota Call iPhone Uusi iOS 8 ominaisuus, voit vastata tai soittaa puheluita Mac tai muu laite, kuten iPad tai iPod Touch, jotka käyttävät OS X Yosemite tai ...

  • Nokia Patentit Tattoo joka värähtelee puhelimen soidessa Brett Michael 03.21.2012 Puuttuva puhelut perseestä, eikö? Eikö ole kauheaa, että jos puhelimen värisemään ehkä jää puhelun, jos ...