Ipad soi kun saan puhelun

Kuinka käyttää iOS 8 jatkuvuus iPhonen iPad puheluista, tekstejä, sovellukset lisää

Kun päivitetty iOS 8, viimeaikainen iPhone- ja iPad tulee olemaan hyvin toistensa kanssa, jonka avulla käyttäjät voivat tehdä uusia toimintoja, kuten puheluun tai lähettämällä tekstiviestin välityksellä iPhone ilman kukistamaan heidän iPad, tai aloittaa sähköpostin yhdelle laite ennen viimeistelyä sen toisella.

Ipad soi kun saan puhelun

Apple on puhuttu tämän saumattomasti "jatkuvuus" ja jotkut se toimii heti, kun kaikki käyttäjän laitteet päivitetään iOS 8. Jos esimerkiksi käyttäjä on sama Apple ID ja liittyvän puhelinnumeron käytössä heidän iPad, puhelut näy tabletti kerran iPhone alkaa soida.

ads

Puheluun iPadissa automaattisesti asettaa keskustelun kaiutin, jonka avulla iPad mikrofoni ja kaiuttimet puhelun käsittelemiseksi. Jatkuvuus vaatii iPhone 5 tai uudempi, neljännen sukupolven iPad tai uudempi, iPad mini tai viidennen sukupolven iPod touch.

iOS 8 myös käyttäjät voivat automaattisesti käyttöön Personal Hotspot läheisestä iPhone, joka ominaisuus Apple kutsuu "Instant Hotspot." Jatkuvuus-yhteensopiva iPhone ilmestyy Wi-Fi-osiossa Asetukset-sovellus iPad, ja valitsemalla että laite kytkeytyy Personal Hotspot päälle, jonka avulla käyttäjä voi tarkastella mobiilidatan heidän matkapuhelinverkon tarjoaja, kun se on mahdollista.

IPad myös voitot kyky iOS 8 lähettää perinteiseen tekstiviestejä kytketystä iPhone. Aiemmin käyttäjät voivat vain sanoi iMessages Apple laitteisiin. Vaikka tekstiviestit oli saatavilla testata iOS 8 beetaversioita, se ei sisälly lopulliseen julkaisu, ja Apple on sanonut aktivoituvat lokakuussa.

Kaikki tämä sama toiminnallisuus on tulossa uudempia wibree pystyy Maceja myöhemmin tänä vuonna käynnistää OS X Yosemite, joka on myös ilmainen päivitys.

Muita jatkuvuus ominaisuuksia iOS 8 ovat käytettävissä mahdollistamalla "Handoff" ominaisuus. Käyttäjät voivat tehdä tämän avaamalla Asetukset-sovellus, valitsemalla Yleiset ja valitsemalla "Handoff & Ehdotetut sovellukset. "

"Handoff voit aloittaa jotain yhdellä laitteella ja heti noutaa muissa laitteissa käyttäen iCloud tilin," Applen kuvaus kuuluu. "App tarvitset tulee lukita näytön, app vaihtaja, ja telakka Macissa."

Esimerkiksi jos käyttäjä lukee verkkosivuilla heidän iPhone on iOS 8, ne voivat nopeasti vaihtaa niiden iPad pyyhkäisemällä ylös pienen Safari-symboli, joka näkyy oikeassa alakulmassa. Näin voidaan heti avata saman verkkosivuston iPad.

Lisäksi Safari, tämä toiminto toimii välittömästi Mail, Pages, Numbers, Keynote, kartat, Viestit, muistutukset, kalenteri ja yhteystiedot. Kehittäjät voivat lisätä yhteysvastuunvaihtotaulukon omiin kolmannen osapuolen sovellukset samoin.

"Ehdotetut sovellukset" -toiminto hyödyntää myös käyttäjän sijainti suositella sovelluksiin. Jos esimerkiksi käyttäjä on Best Buy vähittäiskaupan, iOS 8 näyttää App Store kuvaketta vasemmassa alakulmassa niiden iPhonen lukituksen näyttö. Pyyhkäisemällä ylös vie käyttäjän App Store listaus virallista Best Buy app.

Jos Best Buy sovellus on jo asennettu, kuvaketta se näkyy vasemmassa alakulmassa, jolloin käyttäjä pääsee nopeasti sovelluksen, kun ne ovat kaupassa. Tämä auttaa laajentamaan iBeacon toiminnallisuutta, joka vaatii kolmannen osapuolen sovelluksia voidaan asentaa pääsyn ainutlaatuisia toimintoja.

Related viestiä

  • Aihe: 3 piippausta ja voi soittaa / vastaanottaa puheluja 3 äänimerkkiä ja voi soittaa / vastaanottaa puheluja olen San Franciscon alueella. Viime viikolla palasi Lontoosta sf, ja kun i piipahti minun t sim-kortti takaisin ...

  • Rossman: Miksi puhelut rengas jokaisen iPhone talo Jim Rossman on vanhempi sovelluskehittäjä AH Belo Corporation andhas ollut teknologia kolumnisti Dallas Morning News enemmän ...

  • Päivitetty iOS8 iPhone 5 ja iPad Air ja kun vastaanottaa puheluja iPadini soi s Tämä on mitä tapahtuu: From iOS 8 iPadin käyttöopas Jatkuvuus Tietoja Jatkuvuus on tarjolla Jatkuvuus ...

  • Miksi My Number kutsuu minua? Hullu Uusi huijaus. Huijarit käyttävät Soittajan Huijaus tekniikka matkia puhelinnumerot paikallisten yritysten, naapurit ja jopa sinä! Varo tätä...

  • Miten Stop Soiton iPad tai Mac Kun vastaanota Call iPhone Uusi iOS 8 ominaisuus, voit vastata tai soittaa puheluita Mac tai muu laite, kuten iPad tai iPod Touch, jotka käyttävät OS X Yosemite tai ...