Iphone 4 soitonsiirto jos varattu

ATT IP Joustava Reach -asiakasportaaliin: Group Administrator Support

Soitonsiirto - Varattu

Soitonsiirto – Varattu ominaisuuden avulla käyttäjä voi ohjata tulevan puhelun toiseen numeroon kohdatessaan varattu-ehto. Linjan katsotaan kiireinen kun liian monta aktiivista puhelut tulevat läpi kerralla tai kun puhelun hyväksyminen tai soita hylkääminen on käytössä.

Soitonsiirto - Busy asetukset korvattu soitonsiirto – Valikoiva Call hyväksyminen, ja Call hylkääminen (jos valikoivan vaatimukset ovat).

ads

Huomautus: Jos käytössä, Intercept ilmoitus ominaisuus menee kaikkien muiden aktiivisten ominaisuuksia. Katso lisätietoja Intercept ilmoitus.

Siirretty soittajat käsitellään mukaan eteenpäin puhelinnumeroon asetuksiin. Esimerkiksi jos välitti puheluun ei vastata, soittaja voi pyytää poistumaan vastaajaan varten toimitti puhelinnumeroa, ei ensimmäistä puhelinnumeroa.

Voit asettaa soitonsiirto – Kiireinen

 1. Mistä tahansa sivun AT&T IP Joustava Reach asiakasportaali napsauttamalla käyttäjähallinta päävalikossa bar. Käyttäjät List -sivu.
 2. Käyttäjät-List -sivulla käyttäjän nimen. Käyttäjän tiedot -sivu.
 3. on Saapuva ominaisuudet välilehti Käyttäjän tiedot -sivulla. varmista, että ominaisuus saatavuus on asetettu Kyllä.

Ohjeet kuinka asettaa saatavuus, katso Tietoja Tuleva Call ominaisuudet.

Varoitus: Jos peruuttaa sitten palauttaa käyttäjän pääsyn ominaisuus, kaikki asetukset syntyneet muokata prosessi menetetään.

 • Oikealle Soitonsiirto – Kiireinen. alla Toiminta. napsauta Muokkaa-kuvaketta.
 • Jos haluat ottaa soitonsiirron, valitse mahdollistaa oikealle Soitonsiirto Varattu tila .
 • vuonna Eteenpäin Puhelut kenttään numero, johon puhelut välitetään.

  Huomautus: Ennen kuin voit syöttää puhelinnumeron Eteenpäin Puhelut kenttään, sinun on valittava mahdollistaa oikealle Soitonsiirto Varattu tila .

  Eteenpäin Puhelut numeron tulee olla puhelinnumero, jota voi käyttää perustuu tähän käyttäjän lähtevän numerot rajoituksia.

 • Klikkaus Tallentaa. Viesti vahvistaa muutoksen.
 • Iphone 4 soitonsiirto jos varattu

  Soitonsiirto - Busy: Aiheeseen

  Related viestiä

  • iphone 5 puhelun eteenpäin, kun varattu Help Pls: soitonsiirto kun Varattu Vaimoni käyttää nyt minun 2G iPhone ja yksi puhelu ominaisuuksia hän käyttää eniten Call Forward jos varattu monta vuotta hänen ...

  • Kuinka käyttää Soitonsiirto iPhone Voit helposti eteenpäin puhelut iPhonesta muita puhelinnumeroon. Tämä on suuri temppu käyttää ton tilanteissa, haluatko lähettää ...

  • Päivitetty iOS8 iPhone 5 ja iPad Air ja kun vastaanottaa puheluja iPadini soi s Tämä on mitä tapahtuu: From iOS 8 iPadin käyttöopas Jatkuvuus Tietoja Jatkuvuus on tarjolla Jatkuvuus ...

  • Kuinka käyttää soitonsiirto: käynnistä se, sammuta se, asettaa ehtoja ja ymmärtää laskutuksen. On totta, että soitonsiirto ei ole aivan rakettitiedettä. Paina muutamia painikkeita ja olet valmis ...

  • Paras tapa Vastaus "mikä on suurin heikkous?" "Sinä olet kertonut minulle vahvuudet-nyt, voit jakaa mitä pidätte teidän suurin heikkous?" Se on kysymys, että kukaan ...