Iphone 5 akku alasajon kun sitä ei käytetä

4. Sulje Out Your sovellukset

IOS 9 App vaihtaja

Kerran päivässä tai kaksi, se on hyvä idea sulkea pois sovellukset. Täydellisessä maailmassa, sinun ei tarvitse tehdä tätä ja useimmat Apple työntekijät eivät koskaan sano, että sinun pitäisi. Mutta maailma iPhone ei ole täydellinen - jos se olisi, et olisi lukea tämä artikkeli.

Iphone 5 akku alasajon kun sitä ei käytetä

Älä Sovellukset Close kun menen aloitusikkunaan?

Ei, he eivät. Heidän pitäisi mennä "lepääviä" -tilassa, ladattu muistiin niin, että kun uudelleen niitä, nostat oikea mihin jäit. Me emme elä iPhone Utopia: Se, että sovellukset ovat vikoja.

ads

Paljon paristokulutuksella ongelmia ilmenee, kun sovellus piti sulkea, mutta ei. Sen sijaan, sovellus kaatui taustalla ja akku olentojen valua ilman sinua edes tietämättä sitä.

Kaatuu sovellus voi myös aiheuttaa iPhonen saada kuuma. Jos tämä tapahtuu sinulle, check out my artikkeli nimeltään Miksi iPhone Get Hot? selvittää miksi ja korjata se hyvää.

Miten Sulje Out Your sovellukset

Kaksoisnapsauta Home Button ja näet iPhonen App Switcher. App Switcher voit nähdä kaikki sovellukset, jotka tallennetaan muistiin iPhonen. Voit selata luetteloa, pyyhkäise vasemmalle tai oikealle sormella. Lyön vetoa sinun on yllättynyt, kuinka monta sovellukset ovat auki!

Voit sulkea sovelluksen, sormella pyyhkäisemällä ylös App ja työnnä se irti näytön yläreunassa. Nyt olet todella kiinni app ja se voi tyhjentää akun taustalla. Sulkemista sovellukset koskaan poistaa tietoja tai aiheuttaa kielteisiä sivuvaikutuksia - se voi vain auttaa sinua saamaan parempi akku.

Miten tietää, jos sovellukset on kaatuu iPhonessani? Kaikki näyttää Hieno!

Jos haluat todisteita, siirry Asetukset -gt; Privacy -gt; Diagnostiikka & Käyttö -gt; diagnostinen & käyttötiedot. Se ei ole välttämättä huono asia, jos sovellus on lueteltu tässä, mutta jos näet paljon merkinnät saman sovelluksen tai sovelluksien lueteltuja LatestCrash. saatat olla ongelma, joka app.

5. Ilmoitukset: Käytä vain niitä tarvitset

Ilmoitukset: OK tai Älä salli?

Olemme kaikki nähneet kysymykseen ennen kun avaamme sovellus ensimmäisen kerran: "Sovellus  Haluaa lähettää You Push ilmoitukset ", ja me valitsemme kunnossa tai Älä Salli .  Harvat ihmiset ymmärtävät, kuinka tärkeää on olla varovainen, mitä sovelluksia sanot OK.

Iphone 5 akku alasajon kun sitä ei käytetä

Kun annat sovelluksen lähettää sinulle Push ilmoitukset, annat että sovellukselle luvan pitää käynnissä taustalla niin, että jos jotain tapahtuu, että välität (kuten vastaanottaa teksti- tai suosikki joukkue voittaa pelin), sovellus voi lähettää sinulle hälytyksen kertoa.

Ilmoitukset ovat hyviä, mutta ne tyhjentää akun. Meidän täytyy ilmoittaa kun saamme tekstiviestejä, mutta se on tärkeää valita, mitkä muut sovellukset voivat lähettää meille ilmoituksia.

Miten Korjaa Ilmoitukset

Asetukset -gt; ilmoitukset

Mene Asetukset -gt; ilmoitukset ja näet luettelon kaikista sovellukset. Nimen alla jokaisen sovelluksen, näet joko Pois tai sellaista ilmoituksista sovellus voi lähettää sinulle: Merkit, Äänet tai bannerit. Ohita sovellukset, jotka sanovat Pois ja katsoa läpi listan. Kuten mennä, kysy itseltäsi tätä kysymystä: "Onko minun saada ilmoituksia tämän sovelluksen, kun se ei aukea?"

Jos vastaus on kyllä, jättää kaiken kuin se on. On täysin kunnossa, jotta jotkin sovellukset ilmoittamaan. Jos vastaus on ei, se on hyvä idea sammuttaa ilmoitukset kyseisen sovelluksen.

Poista ilmoitukset, kosketa sovelluksen nimi ja sammuta kytkin vieressä salli ilmoitukset. On muitakin vaihtoehtoja tässä myös, mutta ne eivät vaikuta iPhonen akun. Se merkitsee vain, jos ilmoitukset ovat pois tai päälle.

Iphone 5 akku alasajon kun sitä ei käytetä

6. Sammuta puhelin kerran viikossa (oikealla tavalla)

Se on yksinkertainen vihje, mutta tärkeä kuitenkin: kääntämällä iPhonen pois päältä ja takaisin päälle kerran viikossa voi ratkaista piilossa akun elämän kysymyksiä, jotka kertyvät ajan. Apple ei koskaan kertoa, että koska iPhone Utopia, se ei.

Todellisessa maailmassa, sammuttavat iPhone voi auttaa ratkaisemaan ongelmia sovelluksissa, joissa on kaatunut tai muita, teknisiä ongelmia, joita voi ilmetä, kun jokin tietokone on ollut jo pitkään.

Varoituksen sana: Älä pidä virtakytkintä ja Koti-painiketta samanaikaisesti sammuttaa iPhonea. Tätä kutsutaan "hard reset", ja tulisi käyttää vain välttämättömissä. Se muistuttaa sammuttavat pöytätietokoneen vetämällä pistoke pois seinästä.

Miten sammuttamaan iPhone (oikealla tavalla)

Virta pois päältä iPhonessa, pidä virtapainiketta kunnes "slide sammuttaa" tulee näkyviin. Pyyhkäise pyöreä virtakuvake näytön poikki sormella ja odota iPhonen sammuu. On normaalia, että prosessi kestää useita sekunteja. Seuraavaksi, käännä iPhone takaisin päälle pitämällä virtakytkintä kunnes näet Apple-logo ilmestyy.

Seuraavaksi kerromme Sovelluksen päivitys taustalla ja voit päättää, mitkä sovellukset voivat käyttää tietoja ladata sisältöä, vaikka et käytä niitä. Säästät paljon akku (ja jotkin tiedot) yksinkertaisesti valitsemalla niitä tarvitset. Näytän sinulle miten.

Related viestiä

  • 5 tapoja Cut Battery Drain On Your Android Phone Oletko koskaan vilkaisi Android-puhelimen päivän puolivälissä, vain huomata, että akun lataus on jo puolet mennyt ja te ...

  • iPhone 4S akku prosenttiosuus hyppy noin iPhone 4S akku prosenttiosuus hyppy ympäri sijainti: omena - date: 12 helmikuu 2012 huomannut tänä aamuna puhelimeni sammuu 6% akun jäljellä ....

  • Huhu: iPhone 5 Akun Bumped jopa 10 mAh Mitä muita parannuksia ei Apple on varattuna iPhone 5 akun? Kaikki kuvat galleriassa väitetty uusi paristo laukaus on vuotanut ulos ...

  • Weekly Mod: Miten korvata akku iPhone 3G, iPhone 3GS Jos iPhone 3G tai iPhone 3GS ei enää pidättää latausta, ja aina loppumassa, korvaa akku on ...

  • iPhone 4S repeytyy alas, paljastaa hieman suurempi akku ja Sony kameran kenno Tiesit se oli vain ajan kysymys ennen iFixit sai käsiinsä uuden iPhone 4S ja taitavasti repi sen ...