Iphone 5 näytön tärisee ladattaessa

Tutustu eri iPhone 5 statussymboli

Tämä yksinkertainen opas auttaa teitä perehtymällä eri iPhone 5 statussymboli .

Signaalin voimakkuus: Tämä osoittaa signaalin voimakkuuden nykyisen 3G ja 4G / LTE-yhteyden. Tämä voi vaihdella välillä ei bar (heikko tai ei signaalia) ja 5 viisi bar (maksimi vastaanotto)

Iphone 5 näytön tärisee ladattaessa

Wi-Fi-Strength: Tämä osoittaa, jos iPhone on yhteydessä Wi-Fi-verkon. Suurin määrä baareja, voimakkaampi signaali.

Bluetooth: Symboli on osoittaa Bluetooth-yhteys. Symboli on harmaa, jos se on pois päältä. Symboli muuttuu siniseksi, jos Bluetooth käytetään yhteyden laitteeseen.

ads

VPN: Kuvake tarkoittaa VPN-yhteys. Tämä kuvake kytkeytyy päälle, jos olet käyttänyt VPN yhteyden suojattuun verkkoon. For esim yritysverkon.

Lentokonetila:  Jos Lentokone-tila on kytketty päälle, se kytkeytyy kaikki puhelimen, internetin ja Bluetooth-yhteyksiä. Mutta voit silti käyttää sähköpostia ja web Wi-Fi ja käyttää myös muita iPhonen ominaisuuksia.

Processing Icon: Tämä kuvake kytkeytyy päälle vasemmassa yläkulmassa, kun iPhone etsii tehdä verkkoyhteyden. Voit nähdä tämän käsittelyn kuvakkeen töissä, kun se yrittää synkronoida iCloud yli yhteys, Wi-Fi tai Bluetooth.

Soitonsiirto: Tämä näkyy vieressä verkon tyyppi, kun soitonsiirto on activated.Call huolinta voidaan asettaa sisällä iPhonen asetukset.

Akun tila: Akun tilan kuvake näkyy oikeassa yläkulmassa näytön. Se auttaa ymmärtämään, kuinka paljon akussa on jäljellä akku. Jos iPhone latautuu, näet salaman päälle akun.

Sijaintipalvelu: Tämä kuvake näkyy vasemmalla akkukuvakkeen kun iPhone käyttää paikannuspalveluja. Esim. Käytettäessä sovelluksia kuten Apple karttoja paikallistamiseen alueille.

TTY: Tämä kuvake kytkeytyy päälle, jos käynnistät TTY (Teletype kone). Tämä näkyy vasemmalla akkusymbolin.

Play-painike: Tämä kuvake näkyy vasemmalla akkukuvakkeen. Kuvake tulee näkyviin, kun toistaa kappaleita iTunesilla. Jos keskeytät kappaleen, tämä häviää.

Iphone 5 näytön tärisee ladattaessa

Herätyskello: Tämä kuvake aktivoituu, kun asetat hälytyksen kello app. Tämä näyttää oikeaan aikaan päällä iPhonen.

Lukko: Tämä kuvake ilmestyy, kun iPhone on lukittuna.

Suunta Lock: Voit lukita iPhonen pystyasennossa kaksoinäpäyttämällä Koti-painiketta ja vieritys vasemmalle moniajo baarissa.

Related viestiä

  • Shattered iPhonen näyttö: Mitä haluat tehdä? Toinen päivä olin töissä ja yhtäkkiä sain tekstin vaimolleni, että hänen iPhone oli "säröillä". Vaimoni on tiedetty kertoa ihmisille, että ...

  • Saavat korjaus Quote pöytäkirja Anna sijainti Valitse Laitteen Issue Talk Paikallinen iTech kaikki laitteet. Kaikki ongelmat. Ihmiset rakastavat meitä! Viimeaikaiset Press Sisältää Love World Peter ...

  • Minecraft ripoff pilviin osaksi App Storen top 5 Mark se alas ... toinen iPhone uhri. Koska ensimmäinen päivä julkaisunsa iPhone on halkeilua. IPhonen lasi näyttö saattaa ...

  • Vaihtaminen säröillä iPhone näyttö itse on halpaa, mutta haastava Joten säröillä iPhone näytön. Nopea Web-haku voi kääntyä jopa monia tee-se-itse sarjat korvata se, useimmat hinnoiteltu ...

  • Miten korvata rikki näytön iPhonella Crack etupaneelin iPhonessa ja sinulla on kolme vaihtoehtoa: elää sen kanssa, ostaa uusi, tai kuntoon. Jos sinulla on AppleCare + tai toisella ...