Iphone akun ylikuumenemisen latauksen

Apple iPhone osumalla Man jälkeen ylikuumeneminen aiheuttaa suuria Tuli

05 helmikuu 2016

Puolalainen syöpäpotilaan menetti henkensä kun hänen iPhone syttyi tuleen seurauksena ylikuumenemisen raporttien mukaan syntymässä Euroopan maan media.

Marek Kruger, 53-vuotias mies kärsii syövästä, nukkui sängyssään kun hänen iPhonen akku herätti ja aiheutti suuren tulipalon hänen asunnossaan, jättäen Kruger yli 60 prosenttia palovammoja hänen kehoonsa. Mies sortunut hänen vammoja ja julistettiin kuolleeksi saapuessaan sairaalaan, Metro kertoo.

ads

Apple iPhone myöhemmin kuvattu Kruger vaimon olevan puolalaisen miehen "elinehto" - harkitsee hänet työkyvyttömäksi ja riippui hänen iPhone kommunikoida hänen perheenjäsentensä hätätapauksissa - lisäämällä ironisina että kauhea tapaus.

Apple iPhone on yksi yleisimmin käytetty aparaatti maailmassa, kehuskelevan arviolta 100 miljoonaa kuluttajaa Yhdysvalloissa yksin. [Kuva: Andrew Burton / Getty Images]

Poliisin mukaan raporttien, mies nukkui sängyssään kun syttyi tulipalo. Hän oli ollut latauksen hänen iPhone hänen tyyny, tietämättä, että ylikuumenemisen voi johtaa katastrofiin.

Muutama minuutti myöhemmin, Puolan miehen poika, Przemyslaw, joka oli viettää aikaa hänen ystävänsä toisessa tasainen samassa rakennuksessa, ensimmäinen haisi polttaminen muovi ja välittömästi kiirehti missä hänen isänsä nukkui. Mutta kun hän pääsi isänsä vuoteen, Przemyslaw oli hämmästynyt löytää palohenkilöstö jo taipumusta paikalle. Isän iPhone oli aiheuttanut suuren tulipalon aiheuttaen hänen naapurinsa nostaa hälytyksen ja soittaa palomiehet mukaan Daily Mail.

Myöhemmin tutkinta paljasti, että palo oli "hidas", ja miehen elämä olisi voitu pelastaa, jos hän kyennyt kävelemään. Valitettavasti Marek voinut kävellä koska kasvain löydettiin hänen aivoissa muutama vuosi sitten ja nukkui asiantuntija sairaalan sängyssä asennettu hänen tasainen.

Puolan miehen vaimo, Iryna, sanoi, että Marekin puhelin oli hänen elinehto ja että se oli vain traaginen, että jotain niin tärkeää hänelle oli tullut syy hänen kuolemaansa.

Iphone akun ylikuumenemisen latauksen

"Hänellä oli tapana laittaa puhelimen ja lompakon vain tyynyn alle, koska hän halusi hänen puhelimensa vieressä.

"Hän tunsi vaarallinen joskus kun tytöt [hänen sairaanhoitajat] ei ollut ympärillä ja olin töissä."

Jonathan Fuguet, konsultti tieteellinen neuvonantaja, kertoi coroner että iPhone oli syttyi tuleen, koska se oli alle tyynyn latauksen aikana. Tällainen toimenpide, hän sanoi, voisi saada aikaan paristojen ylikuumentua ja räjähtää.

"Tuottama lämpö puhelinta latauksen aikana voi haihduttaa Eristeen takia – melkein kuin laittoi pallon tuleen mutta paljon, paljon hitaampaa. "

Oikeuslääkäri yhtyi Fuguet arvioon. sanonta Apple iPhone ei olisi liekkeihin oli lämpöä saanut paeta.

"Olen vakuuttunut, että kaikissa likelihoods, oli että iPhone on laskutettu ympäristössä, jossa lämpö olisi voitu hajautettava mahdollisimman se ladattu, meillä ei olisi olla täällä", hän sanoi.

iPhone 5c syttyy opiskelija taskussa aiheuttaa toisen asteen palovammoja t.co/Nb5OBR4KVl #iPhone

— iPhone News (@iPhone_News) 03 helmikuu 2014

Tämä ei ole ensimmäinen kerta, Apple iPhone on syttyi tuleen. Vasta viime vuonna, internet oli pullollaan raportteja kanadalaisen teini kärsivät kolmannen asteen palovammoja, kun hänen iPhonen lataamisesta syttyi tuleen, kun hän nukkui, tapauksessa pelottavan muistuttaa Marek Kruger kohtalosta.

Traaginen tarina Puolan miehen uhriksi ylikuumenemiseen Apple iPhone olisi toimittava perä muistutus niille, jotka eivät ole varovainen, kun käyttävät puhelimet tai muita vempaimia. Niin mukava kuin voisimme tulla kanssa aparaatti ympärillämme, emme saa koskaan unohtaa, että ne on tehty helpottaa elämäämme, ottaa niitä pois.

Related viestiä

  • Apple tiistaina evätään kaikki ylikuumenemisen huolenaiheita uuden iPad, sanomalla, että tuote toimii hyvin sen terminen vaatimukset. Applen uusi iPad tuli saataville perjantaina viime ...

  • On vain kolme syytä puhelimen ehkä ylikuumenemisesta, kun se ei johdu ympäristöön: Laitteisto ongelma IOS ongelma ajettava ohjelma vaatii paljon resursseja 1 ja 2 todella ...

  • Miten Avaa akkusymbolissa iPhonen Edistää Siirry päävalikkoon iPhonen (tunnetaan alkunäytöstä) ja klikkaa "Settings" -kuvaketta. Oletuksena se näkyy ensimmäisellä sivulla ...

  • Miten Stop Ylikuumeneminen Ongelma Android puhelin Android on mahtava OS Googlen tarjoama. On monia tiloja Chromella ja joitakin ongelmia myös. Jotkut ihmiset ovat ilmoittaneet ...

  • Akun yhteydenpurkuviestin latauksen. Minulla on uusi Samsung huimasti I727 joka on pari kysymystä. ja käytti laturi mukana tullut sain akku irti viestin jälkeen ...