Iphone kaiutin toimii vain, kun olen puhaltaa siihen

Tämä aiheuttaa tyypillisesti kuulokkeen aktivointi laukaista jumissa. Puhelimessa ajattelee siellä on handsfree-kuulokkeet kytkettynä. Voit tarkistaa tämän musiikin iPhone; jos se ei pelata läpi kaiuttimet, kuulokkeiden laukaista on jumissa. Avaamatta puhelimen, ainoa "turvallinen" tapa tiedän ratkaista tämä on puhaltaa paineilmaa kuulokeliitäntään.

Iphone kaiutin toimii vain, kun olen puhaltaa siihen

Jos tuntuu avaamalla puhelimen, purkaa puhelinta kunnes näet sisällä kuulokeliitäntä. DAB Joissakin yhteyttä siivooja liipaisinta ja työnnä sitä edestakaisin.

ads

Pysy selvillä

On aika puhua oman oikeus korjata

Hyvä newyorkilaiset,

Juuri nyt, New York on mahdollisuus siirtää ensimmäiseen Fair korjaus laskun kansakunnan. Meillä on mahdollisuus taata oikeus korjata elektroniikka-kuten älypuhelimissa, tietokoneet, ja jopa maatalous. Meillä on mahdollisuus auttaa ympäristöä ja seisomaan paikallisille korjaustöihin-kulman äiti-ja-pop korjaamoja että pitää saada syrjään valmistajat.

Fair Repair Bill, joka tunnetaan S3998 valtion senaatissa ja A6068 valtion Assembly. vaatii valmistajat tarjoavat omistajille ja itsenäinen korjaus yrityksiä tasapuolinen pääsy palvelutiedot, tietoturvapäivitykset, ja varaosia.

Jos olet samaa mieltä kanssamme, kerro edustajat että uskot korjaus pitäisi olla oikeudenmukainen, edullinen ja helposti. Stand up for oikeus korjata New Yorkissa.

On aika puhua oman oikeus korjata

Massachusetts,

Ihmiset Massachusettsin ovat aina puolustanut oikeuttaan korjata. Vuonna 2012 äänestäjät hyväksytty laki, jolla varmistettiin asukkaiden oikeus korjata autonsa missä he halusivat. Nyt on aika tehdä samoin elektroniikan.

Digital Right to Repair Bill, H.3383. meillä on mahdollisuus taata oikeus korjata elektroniikka - kuten älypuhelimet, tietokoneet, ja jopa maatalous. Meillä on mahdollisuus auttaa ympäristöä ja seisomaan paikallisille korjaustöihin-kulman äiti-ja-pop korjaamoja että pitää saada syrjään valmistajat.

Digital Right to Repair Bill vaatii valmistajat tarjoavat omistajille ja itsenäinen korjaus yrityksiä tasapuolinen pääsy palvelutiedot, tietoturvapäivitykset, ja varaosia.

Jos olet samaa mieltä kanssamme, selvittää kuka edustaa sinua Massachusetts lainsäätäjä. Kerro heille tukea molemminpuolisen Digital Right to Repair Bill. Kerro heille, että uskot korjaus pitäisi olla oikeudenmukainen, edullinen ja helposti. Stand up for oikeus korjata Massachusettsissa.

On aika puhua oman oikeus korjata

Hyvä nebraskalaiset,

Juuri nyt Nebraska on mahdollisuus siirtää ensimmäinen reilun korjaus Bill.

Meillä on mahdollisuus taata oikeus korjata elektroniikkaa — kuten älypuhelimet, tietokoneet, ja jopa maatalous. Meillä on mahdollisuus auttaa ympäristöä ja seisomaan paikallisille korjaustöiden — kulmassa äiti-ja-pop korjaamoja että pitää saada syrjään valmistajat.

Jos olet samaa mieltä kanssamme, selvittää kuka edustaa sinua Nebraska edustajainhuoneen. Kerro heille, että uskot korjaus pitäisi olla oikeudenmukainen, edullinen ja helposti.

Related viestiä

  • iPhone vain työtä, kun se liitetään laturiin. mikä siinä on vikana? iPhone 4 toimii outo. Ive ollut se noin puolitoista vuotta ja viime aikoina jos en laskisi sen (alle 1 jalka) tai jopa ...

  • iPhone 5 Camera ei toimi? Light Press Voi Fix My iPhone 5 kamera kokonaan lopettanut toimintansa hiljattain, ja näytti pysyy sellaisena huolimatta pakko nollautuu, tappaminen kamera sovelluksia, ja jokainen ...

  • Apple julkisti Apple Pay Transforming Mobile Maksut Easy, Secure Yksityinen tapa maksaa CUPERTINO, Kalifornia-09 syyskuu 2014-Apple ilmoitti tänään Apple Pay, uusi luokka ...

  • Kuva luotto: Bump Bump. sovellus Android-puhelimissa ja iPhone. on tehnyt erittäin helpoksi siirtää valokuvia tai rahaa puhelimesta toiseen. Se on nyt asetettu katseensa siirtoja ...

  • Miten iOS 8 Aikakierrosvideo kaappaamiseen toimii iOS 8 uutta Aikakierrosvideo kaappaustilasta on paljon älykkäämpiä kuin se kuulostaa on ensi näkemältä. Sen sijaan, että yksittäisiä kuvia ennalta määrätyissä ...