Iphone kaiutin toimii vain silloin, kun latauksen

iPhone vain työtä, kun se liitetään laturiin. mikä siinä on vikana?

iPhone 4 toimii outo. Ive ollut se noin puolitoista vuotta ja viime aikoina jos en laskisi sen (alle 1 jalka) tai jopa sen alas ge se sammuu eikä käynnisty. Haluaisin Smack sen ja yrittivät käynnistä se ja se toimi. toinen päivä i pudotti sen ja koko näytön säröillä :( näyttö voidaan kiinnittää helposti, mutta mitä en ymmärrä on, että minun iPhone kääntyy vain, kun se on kytketty minun laturiin. jos otan sen pois sitä heti muuttuu pois. idea?

ads

Iphone kaiutin toimii vain silloin, kun latauksen

Pysy selvillä

On aika puhua oman oikeus korjata

Hyvä newyorkilaiset,

Juuri nyt, New York on mahdollisuus siirtää ensimmäiseen Fair korjaus laskun kansakunnan. Meillä on mahdollisuus taata oikeus korjata elektroniikka-kuten älypuhelimissa, tietokoneet, ja jopa maatalous. Meillä on mahdollisuus auttaa ympäristöä ja seisomaan paikallisille korjaustöihin-kulman äiti-ja-pop korjaamoja että pitää saada syrjään valmistajat.

Fair Repair Bill, joka tunnetaan S3998 valtion senaatissa ja A6068 valtion Assembly. vaatii valmistajat tarjoavat omistajille ja itsenäinen korjaus yrityksiä tasapuolinen pääsy palvelutiedot, tietoturvapäivitykset, ja varaosia.

Jos olet samaa mieltä kanssamme, kerro edustajat että uskot korjaus pitäisi olla oikeudenmukainen, edullinen ja helposti. Stand up for oikeus korjata New Yorkissa.

On aika puhua oman oikeus korjata

Massachusetts,

Ihmiset Massachusettsin ovat aina puolustanut oikeuttaan korjata. Vuonna 2012 äänestäjät hyväksytty laki, jolla varmistettiin asukkaiden oikeus korjata autonsa missä he halusivat. Nyt on aika tehdä samoin elektroniikan.

Digital Right to Repair Bill, H.3383. meillä on mahdollisuus taata oikeus korjata elektroniikka - kuten älypuhelimet, tietokoneet, ja jopa maatalous. Meillä on mahdollisuus auttaa ympäristöä ja seisomaan paikallisille korjaustöihin-kulman äiti-ja-pop korjaamoja että pitää saada syrjään valmistajat.

Digital Right to Repair Bill vaatii valmistajat tarjoavat omistajille ja itsenäinen korjaus yrityksiä tasapuolinen pääsy palvelutiedot, tietoturvapäivitykset, ja varaosia.

Iphone kaiutin toimii vain silloin, kun latauksen

Jos olet samaa mieltä kanssamme, selvittää kuka edustaa sinua Massachusetts lainsäätäjä. Kerro heille tukea molemminpuolisen Digital Right to Repair Bill. Kerro heille, että uskot korjaus pitäisi olla oikeudenmukainen, edullinen ja helposti. Stand up for oikeus korjata Massachusettsissa.

On aika puhua oman oikeus korjata

Hyvä nebraskalaiset,

Juuri nyt Nebraska on mahdollisuus siirtää ensimmäinen reilun korjaus Bill.

Meillä on mahdollisuus taata oikeus korjata elektroniikkaa — kuten älypuhelimet, tietokoneet, ja jopa maatalous. Meillä on mahdollisuus auttaa ympäristöä ja seisomaan paikallisille korjaustöiden — kulmassa äiti-ja-pop korjaamoja että pitää saada syrjään valmistajat.

Jos olet samaa mieltä kanssamme, selvittää kuka edustaa sinua Nebraska edustajainhuoneen. Kerro heille, että uskot korjaus pitäisi olla oikeudenmukainen, edullinen ja helposti.

Related viestiä

  • On vain kolme syytä puhelimen ehkä ylikuumenemisesta, kun se ei johdu ympäristöön: Laitteisto ongelma IOS ongelma ajettava ohjelma vaatii paljon resursseja 1 ja 2 todella ...

  • Kiireessä? Näin voit lataa iPhone tai Android akku mahdollisimman nopeasti maanantai 19 toukokuu 2014, 13:06 On syy, joka akun on tullut suurin ratkaiseva tekijä ...

  • iPhone tai iPad ei lataudu kunnolla salama Cable? Kokeile tätä yksinkertainen temppu Oliver Haslam Lataus meidän iPhone on jotain, että otamme itsestäänselvyytenä. Itse post-iOS 7 maailman se ...

  • Esittelyssä Alarm iPhone App Paras seurantatekniikasta entistä parempi. Se s tarkalleen, mitä te ve odottanut. Hälytys sovellus iPhonelle ja iPod touch nopeasti aihetta ...

  • iPhone 5S: Touch tunnus ei toimi kun iOS 7.1 päivityksen, korjaa Näemme useita iPhone 5S käyttäjät valittavat, että he ovat kokeneet ongelmia Touch tunnus. Monet iPhone käyttäjät valittivat ...