Iphone kosketusnäyttö ei toimi, kun lataus

iPhone tai iPad ei lataudu kunnolla salama Cable? Kokeile tätä yksinkertainen temppu

Oliver Haslam

Lataus meidän iPhone on jotain, että otamme itsestäänselvyytenä. Itse post-iOS 7 maailman se on jotain, että monet meistä joudumme tekee paljon useammin kuin haluaisimme, ja joka on vain menossa jatkaa yhä enemmän sovelluksia moniajo ja pyytää seurata sijaintimme jotta tarjoavat parannettuja toimintoja. Jos olet joskus käyttänyt Google Nyt pidemmän aikaa iPhone, niin tiedät mitä tarkoitamme.

ads

Iphone kosketusnäyttö ei toimi, kun lataus

Mutta meidän iPhone 5 luuria venytys niiden kautta 1 vuosi syntymäpäivä, jotkut ihmiset ovat alkaneet huomata, että heidän iPhonet eivät laskuta aivan niin kuin pitäisi. Puhelimet, jotka on jätetty veloittaa eivät tee, ja Lightning kaapelit odotetaan tuottavan että kaivattuja mehua yksinkertaisesti koska näin ei ole. Itse asiassa olemme huomanneet, että jotkut meidän Lightning liittimiä liikkuvat sisällä meidän iPhone hieman liikaa, ja me emme tarkoita vain meidän $ 1 knock-off kaapelit joko.

Mahdollisuudet ovat, että on olemassa korjaus kuitenkin, ja se on yksi, joka ei maksa sinulle mitään ja vievät vähemmän aikaa kuin se otetaan voit lukea tämän pitkälle tätä viestiä. Sen pitäisi toivottavasti tehdä Lightning kaapeli mahtuu hieman helpompaa liikaa.

Törmäsimme kierre punertava, että kun olimme pilkottu se, teki hieman liikaa tunnetta sekä korvien pieni kello takana mielessämme. Langan aloitettiin jonka Gent joka havaitsi, että hänen iPhone 5 kieltäytyi ladata ja onneksi hänelle, hän sattui olemaan päivällisellä jonkun kanssa, joka työskenteli Apple. Ei ole mitään mainintaa siitä, mitä tämä ystävä tekee yrityksen, mutta emme aio arvata hän työskentelee Apple Store.

Mukaan Reddit lanka, tämä ystävä kiinteä maksu kestävä iPhone 5 ottamalla hammastikulla sen Lightning portti ja, kun vähän prodding ja hyvää, vapautti se kaikkien nukkaa. Se on tasku nukka että asetamme meidän puhelimet joka kerta laitoimme heidät meidän housuntaskuissa. Ilmeisesti tarpeeksi se saa kaikkia nurkkia ja kätkö ovat älypuhelimet, ja joka sisältää sen, että salama portti, että kaapelit eivät sovi kunnolla. Tekee hieman liian paljon järkeä, eikö?

Meillä iPhone 5 tässä, että on ollut hieman temperamenttinen siitä, milloin se veloittaa, ja heti kun olemme löytäneet jotain teräväkärkiset tarpeeksi me voidaan ottaa sitä. Toivottaa meille onnea!

Jos sama ongelma iPhonen 5s, 5c, viides-gen iPod touch, tai jokin iPads uuden Lightning portti, tämä temppu pitäisi toimia sekin!

Voit myös haluavat tarkistaa:

Voit seurata meitä Twitterissä. lisätä meidät ympyrän Google+ tai kuten meidän Facebook-sivulla pitää itsesi ajan tasalla kaikki uusimmat Microsoft, Google, Apple ja verkossa.

Related viestiä

  • On vain kolme syytä puhelimen ehkä ylikuumenemisesta, kun se ei johdu ympäristöön: Laitteisto ongelma IOS ongelma ajettava ohjelma vaatii paljon resursseja 1 ja 2 todella ...

  • Kiireessä? Näin voit lataa iPhone tai Android akku mahdollisimman nopeasti maanantai 19 toukokuu 2014, 13:06 On syy, joka akun on tullut suurin ratkaiseva tekijä ...

  • iPhone tai iPad ei lataudu? Näin voit korjata sen! Voi veloittaa iPhone- tai iPad? Tässä muutamia korjauksia voit kokeilla! Jos et voi lataa iPhone, iPad tai iPod touch, onko se ...

  • iPhone vain työtä, kun se liitetään laturiin. mikä siinä on vikana? iPhone 4 toimii outo. Ive ollut se noin puolitoista vuotta ja viime aikoina jos en laskisi sen (alle 1 jalka) tai jopa ...

  • iPhone 5S: Touch tunnus ei toimi kun iOS 7.1 päivityksen, korjaa Näemme useita iPhone 5S käyttäjät valittavat, että he ovat kokeneet ongelmia Touch tunnus. Monet iPhone käyttäjät valittivat ...