Iphone kuumenee latauksen

Tämä Vihje Voisiko Cure iPhone 4S akku

Kuten joku, joka on ollut onni viettää viime kuukausina testaus IOS 5 eri beta vaiheissa, se on sanottava, että version me kaikki meneillään on kulkenut pitkän tien alkuajoista.

Kun Apple julkaisi iOS 5 GM ei ollut kauan sitten, olen heti huomannut, että iPhone 4 akun oli kestävän noin puolet siitä, mitä se oli ennen. Sattuma, ajattelin. Se tulee selvitä itsestään, minä olettaa. Saatuaan 4S, ongelma jatkui. Twitter ja foorumit verkossa yli valaistu samankaltaisia ​​ongelmia. ja muutamia korjauksia ehdotettiin, useimmiten turhaan.

ads

Iphone kuumenee latauksen

Saattaa olla valoa tunnelin päässä. Vaihtaminen yksi pieni toggle iOS 5 Asetukset-sovellus voi olla avain kuivatuksen iPhone 4S akku ...

Pään yli Settings, sitten Sijaintipalvelut, ja lopulta järjestelmäpalvelut. Oikea alareunassa löydät keinukytkin "Status Bar Icon." Switch että, ja katsoa, ​​onko kuvake ponnahtaa tilarivillä. Jos näin tapahtuu, voisimme olla jotain. Jos ei, hyvin, seuraa loput oppaan kaiken varalta.

Toinen osa testiä edellyttää voit nyt sammuttaa "Aikavyöhykkeen asetus." Did kuvake katoaa? Olen vedonlyönti se teki, ja jos näin on, olet onnea.

Katso, näyttää siltä, ​​että IOS 5: n GM vapauttaa käyttöön vika, joka aiheuttaa asettaminen aikavyöhyke toiminto pitää paikannukseen piiri käynnissä jatkuvasti, tyhjennys akun virtaa huomattavasti. Katkaisemalla virta voi tarkoittaa, että iPhone ei enää asettaa omat aikavyöhyke kun matkustat, mutta se on pieni hinta maksettavaksi siitä iPhone kestää yli 12 tuntia täydellä latauksella.

Jätä loput sijainti asetuksia. Ei tarvitse lamauttaa sellaisia ​​olennaisia ​​toimintoja, ja näyttää siltä, ​​että asettaminen Aikavyöhykkeen vaihtoehto on se, joka aiheuttaa osuma akun.

Olemme testanneet tätä menetelmää 4 eri iPhone 4S puhelimia, kuten iPhone 4 ja iPhone 3GS. Kaikki ovat raportoineet parantunut merkittävästi akun kytkemisen jälkeen "Aikavyöhykkeen asetus" off.

Mielenkiintoista, ei näytä olevan mitään tolkkua, miksi jotkut puhelimia näytä olevan ongelma, jossa ei kaikki iOS 5 asennukset ilmeisesti aiheuttaa vian ilmenevän samalla tavalla. Kuten aiemmin sanoin, se on silti syytä vaihtaa asetusta pois vain siinä tapauksessa, ja meillä on ollut yksi tai kaksi raporttia se tekee huomattavan eron riippumatta.

Millainen ero puhumme? Kuvakaappauksia alla otettu käyttäen oman iPhone 4S ennen ja jälkeen muutoksen, kertovat omaa tarinaansa.

Meillä on ollut hyvin samankaltainen tarinoita muista ihmisistä ympäri maailmaa samoin.

Erityiset kiitokset täytyy mennä Jon Honeyball PC Pro fame alkuperäistä ajatusta, joka sai kaikki testaus käynnissä.

Yrittäisi tätä itse ja kerro meille tuloksia. Jos tämä ei toimi, voit aina lukea 10 tapoja säästää akun. Kuten aina, sinun mittarilukema voivat vaihdella.

Related viestiä

  • On vain kolme syytä puhelimen ehkä ylikuumenemisesta, kun se ei johdu ympäristöön: Laitteisto ongelma IOS ongelma ajettava ohjelma vaatii paljon resursseja 1 ja 2 todella ...

  • Kiireessä? Näin voit lataa iPhone tai Android akku mahdollisimman nopeasti maanantai 19 toukokuu 2014, 13:06 On syy, joka akun on tullut suurin ratkaiseva tekijä ...

  • iPhone tai iPad ei lataudu kunnolla salama Cable? Kokeile tätä yksinkertainen temppu Oliver Haslam Lataus meidän iPhone on jotain, että otamme itsestäänselvyytenä. Itse post-iOS 7 maailman se ...

  • iPhone vain työtä, kun se liitetään laturiin. mikä siinä on vikana? iPhone 4 toimii outo. Ive ollut se noin puolitoista vuotta ja viime aikoina jos en laskisi sen (alle 1 jalka) tai jopa ...

  • iPhone 5S: Touch tunnus ei toimi kun iOS 7.1 päivityksen, korjaa Näemme useita iPhone 5S käyttäjät valittavat, että he ovat kokeneet ongelmia Touch tunnus. Monet iPhone käyttäjät valittivat ...