Iphone kuumentua latauksen

Kiireessä? Näin voit lataa iPhone tai Android akku mahdollisimman nopeasti

Maanantai 19 toukokuu 2014, 13:06

On syy, joka akun on tullut suurin ratkaiseva tekijä kuluttajien haluavat ostaa uuden älypuhelimen: akkuteknologia etenee huomattavasti hitaammin kuin muut mobiili tech. Yritykset kehittää uusia, tehokkaampia akkuja ei yksinkertaisesti voi pysyä korkeamman resoluution näytöt ja muut virtaa kuluttaviin teknologioita älypuhelin päättäjät ovat lastaus iPhone. Android-puhelimet ja muut puhelimia. Tämän seurauksena myyjät ovat joutuneet luomaan äärimmäistä-virransäästötiloja että katkaista useimmat laitteen toimivuutta, jotta pidentää akun kestoa, kun maksu saa vaarallisen alhainen.

ads

Iphone kuumentua latauksen

Se todennäköisesti vielä jonkin aikaa ennen kuin näemme mitään valtavia edistymisen kannalta älypuhelimen akku, mutta on olemassa monia tapoja voimme parantaa suorituskykyä nykyisten akkujen tällä välin.

Meillä on yhteiset useita hienoja vinkkejä vuosien varrella, jotka voivat auttaa älypuhelimien käyttäjät saavat eniten irti niiden paristot. Esimerkiksi tarkistaa nämä 15 vinkkejä puristamalla niin paljon akun mahdollisimman ulos iPhonen (Useimmat niistä vihjeitä toimii Android-käyttäjille samoin).

Yksi asia, jonka olemme koskaan keskusteltu, kuitenkin se, miten ladata älypuhelimeen mahdollisimman nopeasti, kun olet kiire.

Pidä toinen puhelin latureita kotona, toimistossa ja muissa paikoissa käyt useimmin on välttämättömyys. Ottaa autolaturi on tärkeää myös. Mutta joskus huomaat kiire tuskin mitään virtaa jäljellä puhelimessa, ja sinun täytyy ladata luurin mahdollisimman nopeasti ennen lähtöä.

Puhelin Arena on koonnut lyhyt opas joitakin hyviä vinkkejä ladata puhelimen niin nopeasti ja tehokkaasti kuin mahdollista.

Jotkut vihjeitä tuntua itsestään selvältä, mutta käyttäjät eivät aina ajatella niitä, kun kiire. Esimerkiksi, sinun pitäisi aina kytkeä puhelimen pois päältä tai ainakin mahdollistavat lentokone tila, kun on ladattava mahdollisimman pian. Näin varmistetaan, että virtaa kuluttaviin ominaisuuksia ei hidastaa latausta.

Iphone kuumentua latauksen

Myös käyttämällä seinälaturi aina ladata puhelimen nopeammin kuin USB-porttiin tietokoneen, vaikka opas toteaa, että on olemassa tiettyjä lisävarusteita, jotka auttavat tietokoneen ladata puhelimen paljon nopeammin, jos ei ole pistorasiaan saatavilla.

Täydellinen luettelo latauksen vihjeitä, alla olevan linkin meidän lähde osassa.

PÄIVITYS: Kuten jonka Twitter käyttäjä vastauksena tähän tehtävään, iPhonen omistajien tulisi myös harkita iPad 12W virtalähde sijaan iPhonen 5W virtalähdettä. IPhonen todellakin periä nopeammin tällä tavalla, ja olemme käyttäneet iPad laturia iPhone vuosia ilman mitään ongelmia.

@BGR @zacharye Heitä iPhone 5W laturi & Käytä 12W iPad Air laturi. Se’s samaan hintaan tilalle. Käytän niitä kaikille laitteille.

— TC (@Dawgfan) 19 toukokuu 2014

Related viestiä

  • On vain kolme syytä puhelimen ehkä ylikuumenemisesta, kun se ei johdu ympäristöön: Laitteisto ongelma IOS ongelma ajettava ohjelma vaatii paljon resursseja 1 ja 2 todella ...

  • Korjaus Ei ääntä Ongelma iPhone 3.0 By Taimur Asad | 26 kesäkuu 2009 Jotkut käyttäjät, jotka ovat viime aikoina päivitetty / palauttaa uusi iPhone firmware 3.0 on raportoitu joutuneet ongelma ...

  • iPhone tai iPad ei lataudu kunnolla salama Cable? Kokeile tätä yksinkertainen temppu Oliver Haslam Lataus meidän iPhone on jotain, että otamme itsestäänselvyytenä. Itse post-iOS 7 maailman se ...

  • iPhone vain työtä, kun se liitetään laturiin. mikä siinä on vikana? iPhone 4 toimii outo. Ive ollut se noin puolitoista vuotta ja viime aikoina jos en laskisi sen (alle 1 jalka) tai jopa ...

  • iPhone 5S: Touch tunnus ei toimi kun iOS 7.1 päivityksen, korjaa Näemme useita iPhone 5S käyttäjät valittavat, että he ovat kokeneet ongelmia Touch tunnus. Monet iPhone käyttäjät valittivat ...