Iphone taskulamppu sammuu, kun puhelin soi

IPhone. Täysin Blank Screen - puhelin soi Mutta Screen Musta

Iphone 5s. IOS 8.1.1 / Screen Täysin musta Mutta Kosketusnäyttö Still Working

10 joulukuu 2014

Sain iPhone 5s mikä näyttö on täysin musta, mutta kosketusnäyttö ja muita toimintoja vielä töissä, on korvattu LCD mutta se pitää tehdä samalla tavalla.

iPhone 5s, iOS 8.1.1

IPhone. 2G (8GB) Phone Blank Black Screen

10 tammikuu 2010

Heräsin tänä aamuna ja osui Koti-painiketta iPhonessa, vain on näytön välkkymisen valkoista ja sitten sammuu. Yritin painamalla kotiin ja nukkua painikkeita, ilman onnea. Vuonna nyrkki viisi minuuttia, näyttö lepattaa valkoinen 3 kertaa, mutta sitten vielä tumma näyttö ja ei ole kytketty päälle, koska.

ads

Olen yrittänyt pehmeän ja kovan nollaa kuten jotkut muut käyttäjät, mutta näyttö on edelleen tyhjä. En edes laittaa puhelimen palautustilaan ja yrittivät saada sen käynnissä iTunesin kanssa. Asensin 3.1.2, mutta ei onnea. Uni-painike on melko epävarma ja vaatii voit pidä se tietyissä tehtävissä saada sen toimimaan, joten se on kärsinyt tai menetä saada puhelin palautustilaan.

Kaksi viikkoa sitten, olen alustanut puhelimen, päivitetty 3.1.2, jailbroke ja avata puhelimen blackra1n, ilman ongelmia functionality.I myös yrittänyt uudelleen asentamista varmuuskopiosta. Saan tärinää ilmoituksia konjunktiot sähköpostit (koska näen ne minun laptop samaan aikaan kuin tärinä), joten tiedän, että on joitakin toimintoja, en vain näe mitään. Ei ole salasana puhelimeen myöskään.

Oma arvaus on LCD lähtivät koska nollaa ja palautukset eivät ole voineet tuoda mitään takaisin ruudulla. Olen aikeissa tilata uuden näytön, halusin vain varmistaa, että otan oikea seuraavaan vaiheeseen.

Galaxy S6. Black Screen - puhelin soi Mutta Näyttää Mitään

02 toukokuu 2015

On vain musta ruutu. Puhelin soi, mutta ei näy mitään. 100% musta näyttö. Yritti kääntämällä puhelimen pois päältä ja päälle. Silti mitään ruudulla.

BB Tarvikkeet. Minun pelikirjan on päällä, mutta näyttö on täysin tyhjä

BB Curve. Screen on täysin musta

Iphone taskulamppu sammuu, kun puhelin soi

24. toukokuuta 2012

Viime yönä nukuin kuunnellen musiikkia minun BB käyrä 8520. Kun herään aamulla, sen akku oli drained.I am latausta tietokoneesta, kun sen punainen valo palaa, mutta silti se ei kääntää selkänsä. ja näyttö on täysin musta.

Galaxy S6 Edge. Täysin ei vastaa - Totally Black Screen?

06 huhtikuu 2015

yhtäkkiä, kun minun illallisen, minun S6 reuna oli täysin vastaa.

painamalla virtapainiketta 7 + sekuntia, kuten per Samsung, ei toiminut ollenkaan. täysin musta näyttö, ei vastausta. painamalla äänenvoimakkuuden DOWN, virtapainike, ja Koti-painiketta, myös turhaan. Toisaalta, kun puhelimessa TMobile asiakaspalveluun ilmoittamaan tämän toimimattomia uusi puhelin,

Olin edelleen painaa edellä mainitut painikkeet kuumeisesti. hyvin, kun olin puhumassa TMobile kautta minun lankaverkko, puhelin lopulta käynnistetty. tämä oli hyvin sattumanvaraista. Ainoa asia Muistan lukea tämä oli painamaan virtapainiketta 7 sekunnin, mikä Samsung oli sanonut oli vastine vetämällä akku.

oikea. se väärä. että ei tehnyt mitään minulle. vielä, painamalla äänenvoimakkuuden ylös tai alas näppäintä PLUS virtapainiketta PLUS Koti-painiketta,

En tiedä tarkalleen, mikä yhdistelmä lopulta toimi, sillä yritin erilaisia ​​muunnelmia, lopulta, puhelin käynnistetty. tämä ei anna minulle luottamusta tämän puhelimen.

Mikä lopulta tein tehdä tämän puhelimen käynnistyä lopulta. kaikki tein oli olla puhelimessa TMobile ja paina virtanappia plus äänenvoimakkuutta ylös tai alas painiketta sekä Koti-painiketta, ja lopulta, se käynnistetään uudelleen ja palasi elämään.

Galaxy S5. Miksi Screen Täysin musta silti Rings

02 tammikuu 2015

Minulla Galaxy S5 ja toisen yön joku pudotti sen kädestäni. kesti melko jysähtäen lattiaan ja sen jälkeen, näyttö on täysin musta. Puhelimen edelleen kytkeytyy päälle ja pohja 2 valot toimivat ja se soi, kun ihmiset kutsuvat jne En voi vastata puhelimeen, vaikka niin olen olettaen kosketusnäytön on rikki. mitä olen huolissani on menettää kaikki minun kuvia. Koska puhelin on kuvio lukko sitä, kun kytken sen tietokoneeseen se sanoo, että ei ole tiedostoja. Jos i lähettää sen pois korjattavaksi he tyhjentää puhelimen? Olen ajatellut, jos ne vain korvata näytön niin olen silti pitää kaiken mutta olettaa he silti selvä se?

BB Torch. Näyttö pimenee / Blank On PDF Zoom?

BB Torch. 9800 On Blank (musta) näyttö?

BB Storm 9500. näytössä ei näy / Black?

Eseries / Communicators. E7 - How To Get Tyhjä ruutu / musta väri With No Wallpaper

BB Torch. Screen Täysin Blank / musta Kun Slide Ylöspäin

Nokia 5230. Camera Wont Start Up - Blank Black Screen?

BB Torch. Näyttö on täysin musta - puhelin toimii

Google Nexus 5. Puhelin Rings Mutta Screen ei käynnisty

IPhone. Puhelin Screen Blank - tunnustanut ITunes

IPhone. Puhelin Kuollut - haluaa Palautettu Computer näyttö on tyhjä

Nokia. 5800 XpressMusic - kosketusnäyttö estetty Kun puhelin soi

IPhone. My Phone ei vastaa, ja esittää Black Screen?

BB Curve 8300. puhelin on päällä mutta näyttö on tyhjä?

01 elokuu 2010

Ihmiset voivat soittaa minulle ja se myös värisee ja tavaraa kun saan viestejä, mutta ainoa asia mitä voi tehdä, on käyttää ääniaktivointi painiketta puolella mikään muu toimii ja näytössä ei näy. Olen yrittänyt sammuttaa sen ja käyttämällä virtakytkintä ja jopa yrittänyt poistaa akku, mutta mikään ei tunnu toimivan. Kellään mitään ideoita, jos ja miten tämä ongelma voidaan korjata?

Galaxy S5. Näyttö tyhjenee Mutta Phone Working

May 16, 2014

Ottaa outo ongelma tietokoneen näytöllä. Joskus (noin 5 kertaa viimeisen 2 viikkoa), kun nappaan puhelimessa, näyttö ei syty. Näen monitoiminäppäimet syttyvät, voin pyyhkäisemällä näyttöä ja kuulla äänen lukituksen, ja jos en kosketa ruudulla se ei syty ja näyttö pysyy mustana.

Jos minä vallassa, se ei käynnistä. jos painan kotiin se ei tee mitään, mutta voin kuulla, että puhelin on päällä, jos puhelu tulee läpi Kuulen sen rengas, ja voi vastata kodistani painiketta, mutta näyttö pysyy mustana.

Voin tehdä akun vetää ja puhelin alkaa hieno. Se on ikään kuin taustavalo ei tule ollenkaan ajoittain, tai mahdollisesti kuten läheisyys anturi ei salli puhelimen tunnustaa, että näyttö olisi pois.

Voi kertoa, jos se on laitteisto-ongelma tai ohjelmisto-ongelman. En ole muuttanut mitään ohjelmistoa, koska sain sen muutama viikko sitten, joitakin ohjelmia on päivittänyt, mutta tämä tapahtuu comepletely sattumanvaraisesti ja aina kun puhelin on lukittu.

Puhelin ei ole koskaan laskenut, ja on joka tapauksessa ja ei ole näytön suoja, ei ole merkki puhelimessa ollenkaan.

Pitäisi järjestää vaihtaa puhelinta? otan yhteyttä minun harjoittaja?

BB Torch. Puhelin Näytetään näyttö on tyhjä Joskus

28 lokakuu 2011

Minun BB ilmestyy tyhjä näyttö. Miten teen? Se on minun BB LCD-näyttö vaurioita. Mutta jonkin aikaa se on okei, mutta suurimman osan ajasta vielä tyhjä ruutu.

Google Nexus 6. Screen Phone tyhjenee Soiton

Motorola Tuli XT. Puhelin & Yhteydet Antaa näyttö on tyhjä?

Related viestiä

  • iPhone 6 voisi kiertää True Tone salamaa merkkivalot By Buster Hein • 09:43, 11 elokuu 2014 News Viimeisimmät uutiset Olemme jo nähneet kaksi uutta iPhone osa vuotaa tulossa ulos Kiina tästä ...

  • Opas Apple Watch kuvakkeet Symbolit: Mitä että Apple Watch ikoni tarkoittaa? Mitä että Apple Watch ikoni tarkoittaa? Näytämme kaikki kuvakkeet ja symbolit sinun törmännyt ja mitä he ...

  • Miten sammuttamaan iPhonen Timer ja Alarm Vain heiluttamalla Hand Miten sammuttamaan iPhonen Timer ja Alarm Vain heiluttamalla Hand Olipa koska olet liian hätkähtää päässä ...

  • iCloud yhdistää sinun ja Apple-laitteiden hämmästyttävä tavalla. iCloud Photo Library ja iCloud Drive pitää kaikki valokuvat, videoita ja asiakirjoja tallennetaan turvallisesti ja päivitetään kaikkialla. Perhe...

  • Rossman: Miksi puhelut rengas jokaisen iPhone talo Jim Rossman on vanhempi sovelluskehittäjä AH Belo Corporation andhas ollut teknologia kolumnisti Dallas Morning News enemmän ...