Iphone toimii, kun latauksen

8 iPhone Battery Vinkkejä ja vihjeitä

Oletko kyllästynyt jatkuvasti latauksen iPhonen? Seuraa näitä helppoja vinkkejä lisätä akun käyttöikää.

Nyt kun monet meistä luottaa älypuhelimet matkalla luotamme happea ja sähköä, akun on tullut ensisijainen huolenaihe. Vaikka iPhone ei ole suurvalta sika, etenkin valmiusaika on vielä tilanteita, joissa akku voi valua liian nopeasti. Jos sinulla on vaikeuksia tehdä jatkoon ilman latauksen jopa, tässä mitä voit tehdä nyt lisätä iPhonen akun.

ads

Iphone toimii, kun latauksen

Yksi varoitus ennen kuin aloitat: Jotkut vihjeet tappio ominaisuuksia saatat löytää tärkeitä. Ajatus ei ole täysin poistaa kaiken, tekee iPhone suuri. Sen sijaan se on aloittaa puhtaalta pöydältä. Näin voit selvittää, mitä on kuluttaa akkua. Seuraa vihjeitä tässä artikkelissa, ja saada iPhonen akun takaisin jopa jos saat useita päivää valmiusaikaa, tai ainakin koko päivän käytön pois puhelimesta. Sitten, kun olet todennut, että vähitellen kääntyä takaisin on muutamia ominaisuuksia tarvitset eniten.

Jos, kun kaikki on sanottu ja tehty, iPhone akku on edelleen valuu hyvin nopeasti, niin on todennäköistä, iPhonen akku on loppumassa sen käyttöiän. Selvittää, jos näin on, varata läheisen Apple Store Genius Bar; he voivat testata sen sinulle.

1. Sammuta Taustaa Refresh sovelluksille et välitä. Tämä pitää puhelin aktiivinen ja tehdä asioita taustalla, kuten äänestyspaikkojen tietoverkkoon, mikä vähentää akun käyttöikää. Valitse Asetukset gt; yleinen gt; Sovelluksen päivitys taustalla, ja joko poistaa sen käytöstä maailmanlaajuisesti, tai poistaa sen tiettyjen sovellusten kuin parhaaksi näette. Kun palaat sovellukseen, se saattaa kestää hetken kauemmin tuo sinulle uutta tietoa, mutta se muutoin ei olisi mitään vaikutusta siihen, miten sovellus toimii.

2. Poista niin monta ilmoitusta kuin mahdollista. En yleensä jätä tärkeitä (kuten tekstiä ja puheposti) ennallaan, mutta useimmille sovelluksia, et todennäköisesti tarvitse puhelinta herääminen ja näyttää ilmoitusten koko ajan. Suuntaa Asetukset gt; Ilmoituskeskus, selaa Sisällytä ja eivät sisällä napauttamalla tietyn luokan (puhelin, Viestit, muistutukset) tai sovelluksen (Facebook, Twitter, jne.), Ja valita niin harvat ilmoituksia kuin mahdollista. Mitä vähemmän otat, sitä enemmän valmiusaika sinun pitäisi nähdä. Kun olet siellä, huomaa, että voit muuttaa tapaa kukin näyttää (Alert Style) ja onko se osoittaa lukitusruudulla, sekä poistaa sen kokonaan.

Iphone toimii, kun latauksen

3. Tarkkaile signaalin voimakkuuden ilmaisin. Jos vietät paljon aikaa alueilla heikko, iPhone tulee jatkuvasti etsiä voimakkaamman signaalin. Tämä kuluttaa akkua nopeammin. Olen lähtenyt iPhone koskemattomana pöydälleni, missä on erityisen heikko signaali, ja katselin paristokulutuksella lähes puolella aikana työpäivä. Lyhyt sammuttaa puhelimen, siellä ei ole paljon voit tehdä tästä yksi, mutta pitää mielessä, että se voisi olla teho imevät syyllinen—ja voit aina laittaa puhelimen lentokonetilan jos et tarvitse solukkoverkkoon tuolloin.

4. Tarkista sähköpostin manuaalisesti. Push email on toinen monivuotinen paristokulutuksella, vaikkakin vähemmän. Normaalisti Asetin kaikki tilit saada päivitykset manuaalisesti (eli kun lataan App), sen sijaan, että asetetulla pollaustiheys kautta tai "push". Suuntaa Asetukset gt; Mail, yhteystiedot, kalenterit gt; Hae uudet tiedot, valitse Push huipulla Pois ja aseta noutaa manuaalisesti.

5. Sammuta Location Services Usein sijainnit. Tämä on iso, sillä lyömällä iPhonen GPS jatkuvasti voi tunkeutumaan kautta akun. Suuntaa Asetukset gt; yksityisyys gt; Sijainti Palvelut korkki tätä käyttäytymistä. Voit napauttaa On / Off liukusäädintä vieressä Location Services kääntää ne kaikki pois, mutta voit myös poistaa nämä palveluista yksittäin sovelluksen pohjalta alla. Monet sovellukset eivät tarvitse tietää olinpaikasta, etenkin taustalla. Toinen olla tietoinen on Kanta sijainnit, suhteellisen uusi ominaisuus, joka seuraa, jos olet useimmiten jotta sovellusten lähettää sinulle kohdistettuja mainoksia; Ollakseen ärsyttävää, se myös viemäriin akkua. Vuodesta Location Services, selaa Toistuva sijainnit ja sammuttaa sen.

6. Tarkista ohjelmistopäivitykset. Ohjelmistopäivitykset sisältävät usein parannuksia, jotka parantavat akun käyttöikää. Voit tarkistaa käyttöjärjestelmän päivitykset suoraan puhelimen sijasta USB-kaapelilla ja synkronoi iTunesin. Yksinkertaisesti suunnata Asetukset gt; yleinen gt; Ohjelmistopäivitys.

8. Harkitse akkukoteloa tai lisäosan akku. Battery tapauksia Kensington, Mophie, ja muut valmistajat yhdistävät laitteisto kotelo, joka suojaa puhelinta, jossa on pidennetty akku, joka voi kaksinkertaistaa iPhonen kestävyyttä. Ne keskimäärin noin $ 70; yksi suosikki on meidän Editors 'Choice, The Unu DX Suojaava akun kotelo iPhone 5. ja pidämme myös Phonesuit Elite Battery Case ja Mophie Juice Pack Plus.

Related viestiä

  • On vain kolme syytä puhelimen ehkä ylikuumenemisesta, kun se ei johdu ympäristöön: Laitteisto ongelma IOS ongelma ajettava ohjelma vaatii paljon resursseja 1 ja 2 todella ...

  • Kiireessä? Näin voit lataa iPhone tai Android akku mahdollisimman nopeasti maanantai 19 toukokuu 2014, 13:06 On syy, joka akun on tullut suurin ratkaiseva tekijä ...

  • iPhone tai iPad ei lataudu kunnolla salama Cable? Kokeile tätä yksinkertainen temppu Oliver Haslam Lataus meidän iPhone on jotain, että otamme itsestäänselvyytenä. Itse post-iOS 7 maailman se ...

  • iPhone vain työtä, kun se liitetään laturiin. mikä siinä on vikana? iPhone 4 toimii outo. Ive ollut se noin puolitoista vuotta ja viime aikoina jos en laskisi sen (alle 1 jalka) tai jopa ...

  • iPhone 5S: Touch tunnus ei toimi kun iOS 7.1 päivityksen, korjaa Näemme useita iPhone 5S käyttäjät valittavat, että he ovat kokeneet ongelmia Touch tunnus. Monet iPhone käyttäjät valittivat ...