Kun on iOS 6 tulossa iPhone 4

Tässä iPhone 6: Bigger, ohuempi, parempi kamera, ja lisää

Applen iPhone 6 oli ehkä kaikkein kehuttuun laite 2014. Nyt, kun pitkä, jännittävä vuosi täynnä huhuja ja ristiriitaisia ​​raportteja, seuraava iPhone on vihdoin täällä. Kuten odotettua, Apple myy kaksi eri versiota iPhone 6: toisessa on 4,7 tuuman näyttö ja toisessa 5,5-tuumainen näyttö, nimeltään iPhone 6 Plus.

Kun on iOS 6 tulossa iPhone 4

Tässä on kaikki tiedämme toistaiseksi molemmista iPhone:

Bigger, kaunis näytöt

Pienempi iPhone 6 on 4,7 tuuman näyttö, jonka pikseliresoluutiota 1334 x 750, mikä merkitsee 366 pikseliä tuumalla. Koko puhelin toimenpiteet vain 6,9-millimetriä paksu. Samaan aikaan iPhone 6 Plus on 5,5 tuuman näyttö, jossa on 1920 x 1080 pikselin resoluutio ja toimenpiteet vain 7,1-millimetriä paksu. Molemmissa malleissa on super ohut muotoilu näimme vuotanut kuvia ennen tapahtumaa. Virtapainikkeen on siirretty sivuun paremmasta saatavuudesta yhdellä kädellä on kaksi suurempaa iPhone.

ads

Nopeampi, 64-bittinen A8 prosessori ja M8 rinnakkaissuorittimen

IPhone 6 voimanlähteenä on 64-bittinen A8 prosessori, joka on 25 prosenttia nopeampi kuin A7. A8 on 50 prosenttia nopeamman grafiikan suorituskykyä ja on 50 prosenttia energiatehokkaampi kuin edellinen iPhone. Apple lisäsi myös päivitetyn M8 liikkeen rinnakkaissuorittimen iPhone 6, joka paria hyvin kuntoilusovelluksiin. M8 voi jopa erottamaan pyöräily, juoksu, ja muuta toimintaa paremmin mitata suorituskykyä. Se laskee etäisyyden ja korkeuden käyttäen barometri.

Pitkäkestoinen akku, VoLTE, ja iOS 8

Apple kertoo, että iPhone 6 voi kestää jopa 14 tuntia 3G puheaikaa, kun taas iPhone 6 Plus voi kestää 24 tuntia 3G puheaikaa. IPhone 6 tukee 20 LTE bändejä ja tukee VoLTE. Käyttäjät voivat myös soittaa puheluita Wi-Fi tiettyinä operaattoreiden verkossa, kuten T-Mobile. Tietenkin molemmat iPhone 6 mallia ajaa iOS 8, joka on ladattavissa 17. syyskuuta kaikille iOS käyttäjille yhteensopivien laitteiden kanssa.

Apple Pay mobiili lompakko

Apple esitteli uuden mobiilimaksaminen app, nimeltään Apple Pay rinnalla iPhone 6. Järjestelmä toimii kaikkialla että mobiilimaksaminen on jo hyväksytty, mutta Applen myös työskenteli tiiviisti jälleenmyyjien tuoda Apple maksaa kaikkialla. Starbucks, Uber, Panera Bread, Sephora, Walgreens, Disney, Whole Foods, ja hyväksyvät Apple Pay. Apple Pay toimii Visa, Mastercard ja American Express tilejä. Se on saatavilla lokakuussa.

Terävämpi kamera parempi automaattitarkennus

Apple antoi iPhone 6 kameran piristysruiskeen. Sen takana laite on 8 megapikselin kamera, jossa on tosi-tone flash, 1,5 mikronin pikseleitä, ja f / 2,2 aukko (Apple väittää uusi kamera ottaa 81 prosenttia enemmän valoa). Kamerassa on myös uusi iSight anturi uudella Focus Pikselit järjestelmä, joka mahdollistaa vaiheittain tunnistus automaattisen tarkennuksen, joka on kaksi kertaa niin nopeasti kuin se oli ennen. Kanssa Focus Pikselit "vaiheentunnistus, automaattitarkennus saavutetaan, kuten Apple sanoo, käyttäen omistettu paria painopiste pikseleitä lukea tulevan valon esineet; linssi liikkuu ja epätahdissa määrittää automaattitarkennus. Apple sanoo, että tämä pidetään nopeampi ja tarkempi kuin mitä käytettiin ennen, ja löytyy huippuluokan DSLRs.

IPhone 6 on digitaalinen kuvanvakain, kun taas iPhone 6 Plus on optinen kuvanvakain (OIS), joka on yleisesti hyväksytty "todellinen" kuvanvakain (kamera vakauttaa kuvan kompensoimalla linssin liikettä, ei ohjelmiston kautta manipuloinnin); kuvanvakain on saatavilla myös elokuva-tilassa. Molemmat iPhone kamerat voivat tallentaa videota 1080p 30 tai 60 kuvaa sekunnissa. Mukana on myös Slo-Mo-tila, jolla voidaan tallentaa 240 kuvaa sekunnissa. Panoraamoja voidaan nyt ammuttu jopa 43 megapikseliä, mikä mahdollistaa suuremman koon kuvia; ompelemalla on "lähellä saumaton" johtuen seuraavan sukupolven gyroskoopin. Sarjakuvaus voi havaita hymyilee ja vilkkuu, ja sitten suositella paras kuva ulos nippu otettu; se voi myös havaita kasvot paremmin, kaikki kiitos uuden A8 anturi. Näiden parannettu optiikka ja ominaisuuksia, iPhone on tulossa enemmän ja enemmän kuin perinteiset digitaalikameran toiminnallisuus, joka tarjoaa ominaisuuksia kerran löydetty vain kalliimpiin malleihin.

Kun on iOS 6 tulossa iPhone 4

Edessä kamera, joka tunnetaan FaceTime HD kamera, on myös saanut vauhtia. Nyt voit kuvata yhden-shot high dynamic range (HDR) kuvia (tulossa suuri etualalla ja taustan valotuksen ilman useita laukauksia), ja ampua useita kuvia sarjakuvaus. HDR on saatavilla myös video ammuttu kautta etukameraa.

Hinta ja julkaisupäivä

Pienempi iPhone 6 16 Gt tallennustilaa alkaa $ 200, 64GB versio maksaa $ 300 ja 128 Gt versio maksaa $ 400 euroa. Samaan aikaan suuremman iPhone 6 Plus alkaa $ 300 16GB versio ja 64GB malli maksaa $ 400 ja 128 Gt mallin kustannukset $ 500 saakka. Molemmat mallit tulevat kullan, hopean, ja tilaa harmaa väri vaihtoehtoja. Kaksi iPhone tulee myyntiin 19. syyskuuta, mutta voit ennakkotilata niitä verkossa alkaa 12 syyskuu.

Jatkamme päivittää tämä tarina enemmän tietoa kuin tapahtuma jatkuu.

Related viestiä

  • Paras tapa Vastaus "mikä on suurin heikkous?" "Sinä olet kertonut minulle vahvuudet-nyt, voit jakaa mitä pidätte teidän suurin heikkous?" Se on kysymys, että kukaan ...

  • Shattered iPhonen näyttö: Mitä haluat tehdä? Toinen päivä olin töissä ja yhtäkkiä sain tekstin vaimolleni, että hänen iPhone oli "säröillä". Vaimoni on tiedetty kertoa ihmisille, että ...

  • Ringtonium tarkastelu: Paras soittoääni luominen sovellus iPhonelle Ringtonium on yksinkertainen ja helppokäyttöinen, ja mikä parasta säästää rahaa antamalla käytät jo ostettuja kappaleita kuten soittoääniä ....

  • Mitä tarkalleen sisältyy kun varmuuskopiointi iPhone 4 iTunesin avulla? Olen lukenut tämän kysymyksen Onko iTunes iOS-laite backup sisältävät kaiken laitteessa? mutta se ei näytä olevan ...

  • Iphone 5 Hinta Pakistanissa kertoimet vedonlyönti rahamäärä tarvitaan ostaa jotain; "Bensiinin hintaa"; "Hän sai uuden auton myös erinomaiset välit"; "Kuinka paljon on vahingon?" ...