Älä sovellukset käyttävät tietoja, kun wifi

Liitännät

Miten minimoida minun datamäärää?

Jos sinulla ei ole rajoittamaton data suunnitelma-ja nykyään useimmat meistä älä-on tärkeää tietää, kuinka paljon tietoja käytät, ja miten minimoida tietojen käyttö Windows Phone.

Käytä Data Sense

Data Sense auttaa seurata datan käyttöä, selvittää, mitkä sovellukset käyttävät eniten dataa ja vähentää mobiilitiedonsiirtoa kulutusta. Saat lisätietoja, katso Käytä Data Sense hallita tiedonsiirtoa.

Älä sovellukset käyttävät tietoja, kun wifi

Asettaa sen pyyhkäisemällä yli App luetteloon. kosketa sitten Data Sense.

Säästää tietoja, kun web-selailun

ads

Data Sense avulla voit säästää tietoja, kun selaat web tekemällä asioita, kuten koon pienentämiseksi verkkosivun kuvien tai estää joitakin mainoksia. Jos haluat hyödyntää tätä mahdollisuutta, toimi seuraavasti :.

App luettelossa. kosketa Data Sense.

Valitse Asetukset.

Under Selain data säästöjä. valitse standardi. korkea. tai automaattinen. (Suosittelemme automaattinen, jonka avulla puhelimen päättää paras asetus.)

Jotkut matkapuhelinoperaattorit selauksen tiettyjä sivustoja laskematta sitä vasten tiedot raja, mutta tämä etu voidaan rajoittaa tiettyihin verkkoihin, jos käytät selaimen tietoja säästöt vaihtoehto. Kun selaat muita sivustoja, Data Sense usein säästää tietoja. (Kaikki matkaviestinoperaattorit tarjoavat Data Sense.)

Yhteyden muodostaminen Wi-Fi-verkkoon

Luultavasti suurin tavalla vähentää matkapuhelinverkon tietojen käyttö on muodostaa yhteyden Wi-Fi-verkon aina kun mahdollista. Näin puhelin voi käyttää Wi-Fi lähettää ja vastaanottaa tietoja.

Voit ottaa Wi-Fi, App luettelossa. napauta Asetukset gt; Wi-Fi. ja käynnistä Wi-Fi verkottuminen.

Wi-Fi-Sense voi automaattisesti yhdistää sinut lähellä Wi-Fi-verkot. Löytää Wi-Fi Sense ja muuttaa asetuksia, jos haluat, valitsemalla Asetukset gt; Wi-Fi gt; Wi-Fi Sense. Lisätietoa, katso Käytä Wi-Fi Sense saada yhteys.

Sammuta taustatoiminnot

Jotkin sovellukset voivat edelleen käyttää matkapuhelinverkon tietoja, vaikka ne eivät ole auki. Voit vähentää tiedonsiirtoa sammuttamalla tahansa tausta tehtäviä et tarvitse.

App luettelossa. napauta Asetukset gt; Akun säästäjä. ja sitten pyyhkäistä yli käyttö.

Kosketa mitään sovelluksia käynnissä taustalla tehtäviä, ja sammuu sitten Salli sovelluksen toimimaan taustalla.

Kytke Battery Saver

Battery Saver sammuu joitakin, mutta eivät kaikki, ominaisuuksia, jotka vaativat datayhteyden. Voit ottaa sen käyttöön milloin tahansa, tai asettaa sen päälle automaattisesti, kun akku on vähissä.

App luettelossa. napauta Asetukset gt; Akun säästäjä.

Kytke Battery Saver.

Under säästää akkua. kosketa vaihtoehtoa haluat käyttää akun säästämiseksi.

Muuta sähköposti synkronointiasetukset

Voit valita, kuinka usein puhelin automaattisesti synkronoi sähköpostin, tai voit synkronoida manuaalisesti vain kun haluat.

App luettelossa. kosketa sähköpostitiliin, jonka asetuksia haluat muuttaa.

kosketa Lisää gt; Asetukset. ja sitten kosketa Synkronointiasetukset.

Under Lataa uutta sisältöä (tai ladata uuden sähköpostiviestin joissakin tilejä), valitse vaihtoehto. Jos et halua puhelimen synkronoida tämän tilin sähköpostit automaattisesti napauttamalla manuaalisesti (jos tämä vaihtoehto on käytettävissä). (Saat lisätietoja eri sähköpostin synkronoinnin, katso Sync sähköpostiosoitteeni.)

Estä matkapuhelinverkon tietojen käyttö, kun Wi-Fi-yhteys on rajoitettu

Jos puhelin on kytketty Wi-Fi ja voi suorittaa dataintensiivisiä tehtävä kuin sovelluksen lataamista, koska vajaa liitettävyys, voit estää puhelimesi viimeistely käyttävää Cellular Data. (Tämä asetus ei ehkä näy puhelimen, riippuen siitä, miten puhelin on perustettu valmistajan tai matkapuhelinoperaattorilta.) Lisätietoa, katso Cellular ja SIM-asetukset.

App luettelossa. napauta Asetukset gt; Cellular + SIM.

Hana rajoitettu Wi-Fi-yhteyden. ja sitten kosketa Älä mobiilitiedonsiirtoyhteyden.

Älä sovellukset käyttävät tietoja, kun wifi

Sammuta mobiilitiedonsiirtoyhteyttä

Kaikkein perusteellinen tapa varmistaa et käytä mobiilitiedonsiirtoyhteyttä on sammuttaa sen kokonaan.

Related viestiä

  • Mitä virheilmoituksia, jos mitään, saat? Sisällytä kuvakaappauksia, jotka ovat merkityksellisiä. Käyttöjärjestelmä: Selain: Etsi ennen kuin kysyt Hae MakeUseOf samankaltaisia ​​kysymyksiä ennen ...

  • Veedeo App uskomattomia ominaisuuksia Veedeo sovelluksen. Helppo, nopea, intuitiivinen videoeditointi Making videoita Veedeo app on helppoa, nopeaa ja hauskaa. Tunne laiska? Load vanhoja videoita ja muokata niitä. Luo uskomattomia ...

  • Sovellukset ovat tulevaisuuden ystävyys-finding Jen Aprahamian, vasemmalle, ja Olivia kesäkuu Poole alkaen Hei! VINA. Tervetuloa tulevaisuuteen ystävyyden-havainto, tai niin sano toiveikas app päättäjille. On Squad, ...

  • Chromecast Chromecast debytoi heinäkuussa 2013 ja siitä on tullut yksi menestyksekkäimmistä Google fyysisiä tuotteita koskaan. Helppo käyttää, edullinen ja yhteensopiva kaikkien Android- ja iOS-laitteissa, ...

  • 5 Erinomainen iOS sovellukset sieppaaminen ja muokkaaminen Video Emily Hinta 2012-05-24 13:09:29 UTC Making hyvä video käytetään tarkoittamaan vetää pois kallis videokamera ja omistaa oma video ...