Menettää sovellukset kun synkronointi iPhone

Synkronoida iOS-laitteen kanssa uuden tietokoneen tietoja menettämättä

by Usman on 28 helmikuu 2012

Synkronointi nykyiset iOS laitteen uudella tietokone voi olla pelottava tehtävä, varsinkin kun et halua menettää mitään tietoja, jotka ovat jo laitteessa. Päätös uuden tietokoneen hyväksyä iOS-laite voi olla vaikeaa, mutta varmasti ei mahdotonta. Joten mene eteenpäin ja miten voit synkronoida olemassa olevan iPod Touch, iPhone tai iPad uuden tietokoneen, menettämättä mitään olemassa olevaa sisältöä laitteessa.

Menettää sovellukset kun synkronointi iPhone

Huomaa, vaikka voit ehkä saada lähes kaikki tiedot takaisin iOS-laitteessa, kun pystyt synkronoida uuden tietokoneen, mutta luultavasti ei kaikkea (toistolaskurit jne). Emme aio jättää mitään taakse, mutta epäonnistuminen on aina vaihtoehto. Aja varovasti koko ajan. Ja vaikka et ehkä ole iPod käsitellä, tutustu edellisen osan tämän oppaan perustuvat iPodeihin. se on paljon tavaraa viitata alkaen, ja liittyy useita kertoja tämän jälkeen. Pitää käsittelyssä.

ads

Kuten edellisessä osassa oppaan. "Synkronointi uuden tietokoneen" tarkoittaa sitä, mikä iTunes uudella tietokoneella hyväksyä laitetta se on. Tällaisessa tapauksessa, kun kytket nykyisten IOS laitteen uudella tietokoneella, iTunes tavallisesti tarjoavat voit "poistaa ja korvata" kaiken sisällön laitteen tietojen kanssa uuden tietokoneen iTunes-kirjaston. Tietenkin, et halua tehdä sitä. Olemme kattaa tätä ennen, jos olet vanhempi tietokone käynnissä (tai varmuuskopion sitä), voit siirtää iTunes-kirjaston kyseisestä tietokoneesta uuteen, ja Apple virallisesti tukee teet niin. Mutta jos yrität synkronoida IOS laitteen uudella tietokoneella, kun vanha tietokone on luopunut (ja jos ei ole varmuuskopio käsillä), asiat on paljon monimutkaisempi. Viime kerralla, osoitimme, miten synkronoida iPod uudella tietokoneella menettämättä tietoja. ja se oli melko helppoa. IOS, asiat ovat hieman erilaiset. On paljon sisältöä, joka on varmuuskopioidaan ennen jatkamista.

Puhuminen varmuuskopio, Apple on ottanut käyttöön uuden ominaisuus varmuuskopioita, ja sitä kutsutaan iCloud. Voit perustaa iCloud. niin että kaikki tiedot laitteen jatkuvasti synkronoidaan pilveen. Kun haluat synkronoida uuden tietokoneen, voit antaa sen kanssa iCloud tunnus ja salasana, ja kaikki tiedot tallennetaan kyseiseen tietokoneeseen. Se on niin yksinkertaista, mutta niin kauan kuin laite on käynnissä IOS 5.

Jos olet lukenut post synkronoinnista iPod tietoja menettämättä, ehkä muistaa, että käytimme kahta lähestymistapaa. Käytämme molemmat täällä. Ensimmäinen, siirtämällä paikalliset Applen tietoja iOS-laitteesta uuteen tietokoneeseen. Toiseksi, talteen ei-Apple tietoja laitteesta ja (poistaminen ja) synkronointi uudelleen laitteeseen. Kaiken tämän jälkeen, iOS laite (toivottavasti) näyttää samalta kuin aikaisemmin, ainoa ero on, että sinulla on tietokone valmis hyväksymään ja synkronoida iOS-laite.

Siirtäminen ostot (Sovellukset, kirjat, musiikki, videot)

Aloitetaan siirtämällä ne kohteita iTunes-kirjastoon, jotka on ostettu tai ladattavissa iTunes-kaupasta / App store käyttämällä Apple ID. Välttämiseksi haittaa tulevien vaiheiden, muista poista "Vältä iPodit, iPhonet ja iPadit synkronoimasta automaattisesti" päässä iTunes-asetukset.

Nyt yritämme valtuuttaa uuden tietokoneen käytettäväksi iOS-laitteen. Siirry Storegt; Valtuuttaa tämän tietokoneen. Syötä Apple ID ja salasana (se, jota käytetään musiikin ostamista ja sovellukset Tällä hetkellä iOS-laitteella). Tämä kestää hetken. Täällä siis aloittaa prosessin. Hiiren kakkospainikkeella iOS-laite sivupalkissa ja valitse "Siirrä ostokset".

Menettää sovellukset kun synkronointi iPhone

Näet siirto käynnissä. Tämä siirtää kaikki iTunes-ostettua sisältöä laitteesta iTunes-kirjastoon, kuten musiikkia, sovelluksia, videoita, kirjoja, jne.

Kun siirto on valmis, valitse iOS-laite sivupalkissa, ja klikkaa "Sovellukset-välilehti. Tässä vaiheessa "Sync sovellukset" on valittuna. Klikkaamalla tarkistaa sen, ja iTunes kysyy, haluatko korvata kaikki sovellukset iOS laitteen sovellukset iTunes-kirjaston.

Ei paniikkia! Muista olemme juuri siirretyksi kaikki sovellukset iOS-laitteesta iTunes-kirjastoon, joten se on vain asia napsauttamalla Sync sovellukset ". Mitään ei tapahdu (hyvin, minun tapauksessani, mitään ei tapahtunut, ja sen pitäisi olla sama sinulle). Miksi? Koska iTunes tietää, että kaikki sovellukset, jotka ovat iTunes-kirjastossa on myös iOS-laite, joten se olisi todella typerää poistaa kaikki nämä sovellukset ja asenna ne kaikki. Joten, mitään ei tapahdu. Tästä eteenpäin, voit lisätä / poistaa sovelluksia iOS-laitteesta. Kaikki sovellukset ovat turvallisia. Myös kaikki mediasisällön iTunesista ostettuja on myös turvallinen, koska se siirrettiin iTunesiin, kun napsautetaan "Siirrä ostokset".

Kaikki mitä on jäljellä on nyt käsin poimia musiikkia (joka luultavasti kopioinnin ja kopioitu), videoita, valokuvia ja soittoääniä iOS-laite tietokoneeseen ja synkronoi kaikki jutut takaisin laitteeseen niin, että se näyttää samalta kuin ennen, ja lisäksi se on syncable uuden tietokoneen. Mennään.

Palautuminen Media (musiikki, videot, puhemuistioita, soittoäänet) päässä iOS-laitteesta

Prosessi käsin talteen musiikkia iOS-laitteella on sama kuin iPodeja (kuten edellisessä oppaassa). Windows-käyttäjät voivat käyttää SharePod ja Mac-käyttäjät voivat kokeilla Senuti. Kuten aiemmin on kuvattu, SharePod voi palauttaa eri tiedotusvälineissä (mutta tunnistamatta median tyyppi). Jos kyseessä on iOS-laitteen, se voi poimia musiikkia, videoita, soittolistoja, äänimuistioita, valokuvia, ja jopa soittoääniä iOS-laite, ja kopioi kaikki tiedotusvälineet tietokoneeseen. Kun kopioitu, voit tuoda kaikki jutut takaisin iTunesiin, anna sen tyhjentää sisällön iOS-laitteesta, ja synkronoi se takaisin.

Yhdistä iOS-laite tietokoneeseen, varmista iTunes ei ole käynnissä. Open SharePod. Se tunnistaa laitteen heti. Kaikki media näytetään SharePod ikkunassa. Jos haluat palauttaa kaiken (ja sinun pitäisi), paina Ctrl + A, ja valitsemalla Kopioi tietokone -painike. Valitse, miten haluat puretut mediaa voidaan luokitella, ja siitä tai et halua puretut mediaa automaattisesti tuoda iTunesiin. Kun se on valmis, klikkaa OK-painiketta aloita kopiointi median iOS-laite tietokoneeseen.

elvytys Kuvat

Jos haluat purkaa kuvia iOS-laite, valitse "Kuvat" -painiketta SharePod sivupalkin. Seuraavaksi valitse valokuva-albumit (kansiot) haluat kopioida kuvia. Et voi valita yksittäisiä kuvia, joten sinun täytyy kopioida koko albumin tietokoneeseen. Valitse Kopioi valokuvat tietokoneeseen, määritä sijainti ja valokuvat iOS-laitteesta kopioidaan kyseiseen sijaintiin.

Huomaa kuitenkin, että nämä kuvat eivät ehkä ole samankokoisia kuin alkuperäiset (jonka olet synkronoinut ensinnäkin), koska kuvat ovat kokoa muutetaan (ja optimoitu) ennen synkronointi iOS-laitteella.

Mennään läpi tarkistuslista jälleen.

Related viestiä

  • Mitä tehdä, kun iPhone jäätyy 1. Käynnistä puhelimeen Tämä yksi on ei-murskata, mutta se saattaisi toimia. Sammuta puhelin pitämällä sen Sleep / Wake-painiketta (ylhäällä vasemmalla). Jos mitään ei tapahdu, kokeile ...

  • Miten: Korjaa iPhone-sovelluksia suljetaan heti avaamisen jälkeen niitä vaimoni iPhone kärsi toinen asia viime viikolla - hän näyttää kokea paljon enemmän ongelmia kuin itse ja en voi ...

  • @ Bassplayer7 on oikea, ja tässä on erittely. Vaiheet toista ongelma: iPhonessa: HDR liikkeellelähtöä. IPhone: Ota kuva iPhotosta: Valitse (tai automaattisesti) Tuo kuvia On ...

  • Applen App Store Hits kuusinumeroinen; Kuinka monta sovellukset tarvitset? Applen App Store on nyt palvelee yli 100000 ladattavia iPhone-sovellusten Cupertino, Kalifornia yhtiö ilmoitti keskiviikkona ....

  • Miljardi iPhone ladatut sovellukset. Mutta kuinka monta ovat sen arvoisia? Koska markkinapaikka iPhone-sovelluksia kasvaa täydempi, nuori ja innovatiivinen ohjelmistokehittäjät taistelu tekemään ...