Milloin CUNY hakuaika päättyy 2014

Hakuprosessi

Hakuprosessi on CUNY School of Law alkaa 1. lokakuuta, kun sovellusta ensin saivat. Jäsenet Admissions komitean tarkastelun päätökseen hakemusasiakirjat ja sitten äänestää päätöksestä. Haastattelut eivät kuulu tunnustukset prosessi, vaikka hakija voi pyytää Admissions komitea antamaan lisätietoja auttamaan sen uudelleen. Hakija pyyntöjä henkilökohtaisten haastattelujen ei kuitata tai myönnetty.

Milloin CUNY hakuaika päättyy 2014

Ottamista CUNY School of Law, kandidaatin tutkinto vaaditaan toimielin valtuuttaman rekisteröintiviranomaisena tunnustettu opetusministeriön.

ads

Hakemukset, jotka on evätty ei voi valittaa.

Hakemuslomake, henkilökohtaisen lausuman ja muita materiaaleja tueksi jätetty hakemus on jätettävä sähköisesti LSAC aikaan sovelluksen.

Mikään osa sovellus palautetaan jostain syystä.

Hakemusmaksu

Hakemus maksu $ 60 (US-) maksetaan sähköisesti (vain) kautta LSAC vaaditaan kunkin hakijan. Tämä ei palauteta eikä hyvitetään muita Law School tai yliopiston maksuja.

Huomaa, että opetusta ja maksut voivat muuttua, jonka johtokunta City University of New York.

Henkilökohtaisen lausuman

Admissions komitea pyrkii arvioimaan hakijan kirjoitustaitoa, sitoutuminen lakikoulun periaatteet ja osallistuminen oppimäärään tai palveluihin liittyvät toimet arvioimalla tarvittavan henkilökohtaisen lausuman.

Ole hyvä kiinnittää huomiota seuraaviin kysymyksiin puitteissa henkilökohtaisen lausuman. Ei ole pienin tai suurin pituus vaatimus.

 1. syysi haluavat olla lakimies;
 2. teidän syynsä osallistua CUNY, yleisen edun mukainen lainsäädäntö koulu;
 3. vahvuutesi;
 4. mitään taloudellista, sosiaalista tai muita esteitä, jotka olet voittaa aikana oman koulutuksen tai elämää;
 5. jos olet työskennellyt samalla yliopistolla tai tutkijakoulu, keskustele vaikutus, joka työstää akateemista kokemusta.

Suositus Letters

Kaksi kirjainta suosituksen tarvitaan täydentää haetaan otettavaksi. Haemme kirjeitä henkilöitä, jotka tietävät työsi ja kyvyt epätavallisissa perusteellisesti ja yksityiskohtaisesti ja jotka ovat valmiita ottamaan tarvittava aika antaa meille syvempää ymmärrystä toiminnan, työ tai tapahtumia, jotka osoittavat voimaa yhdellä tai useammalla erityisesti kiinnostavilla aloilla meidän tunnustukset komitea.

Erityislaatuisia Law School: n ohjelma, ja kriteerit hyödynnetään tunnustukset prosessissa, eivät ole tyypillisiä niitä. Jos on kaksi henkilöitä, jotka voivat tarjota erityisiä käsityksen kokemus, aptitude tai kyky, erityisesti suhteessa arviointiperusteet, joihin emme perusta tunnustuksia, kannattaa pyytää heitä jättää kirjaimia. Esimerkiksi kirjeitä professori, joka on opettanut teitä, tai esimies on työpaikka tai vapaaehtoinen toiminta, tai yhteisön tai hengellinen johtaja, jonka kanssa olet työskennellyt, voi olla erityisen hyödyllistä. Kirjeitä ystävät perhe, joka vain tiedä et sosiaalisesti eivät auta. Letters from sukulaiset eivät ole hyväksyttäviä.

Kirjeet suositus ovat tärkeä osa Admissions komitean arviointia. Kaikkien hakijoiden on oltava kaksi kirjainta suosituksen sille ovat esittäneet hakemuksensa ottamista. Jos olet tällä hetkellä kirjoilla perustutkintoa koulussa tai perustutkintoa astetta myönnettiin syyskuu 2014 tai myöhemmin joku tarvitaan kirjeet on kirjoittanut professori yksi peruskurssit, jolle olet saanut akateemisen luottoa. (Tämä on "akateeminen" kirjain.) Kaikkien kirjainten on oltava viime allekirjoitettu, päivätty ja kirjepapereissa. Nämä kaksi vaaditaan kirjainta on jätettävä kautta LSAC suosituskirje Service.

Milloin CUNY hakuaika päättyy 2014

Jos aiemmin sovellettu CUNY School of Law, suosittelemme meille kaksi uutta kirjainta suosituksen toimitettu asiakkaan puolesta. Jos tarjotaan akateeminen suosituskirje oman aiemman hakemuksen (päivätty viiden vuoden kuluessa nykyisen sovelluksen), kunnioitamme että kirjeen toinen tarvitaan kirjaimia.

Olemme tyytyväisiä täydentävää kirjainta suosituksen CUNY lakimiehiä ja muita, joilla on erityinen yhteys ohjelmaamme. Jokainen kirjain on kirjelomakepaperille päivätty viimeisen vuoden ja on suositusjärjestelmäratkaisun alkuperäinen allekirjoitus.

Re-hakemus

Henkilöt, jotka ovat aikaisemmin hakenut ottamista Law School ja jotka haluavat hakea uudelleen katsotaan uudelleen hakijoille.

Re-hakijoiden täytyy noudattaa kaikkia menettelyjä ja täyttävät kaikki määräaikoja ensiasunnon hakijoille. Edellinen sovelluksia ei voi "uudelleen." 2016 sähköinen hakemus ja ei palauteta $ 60 (US) hakemusmaksu on jätettävä kautta LSAC. Lisäksi uudelleen sovellukset edellyttävät nykyisen CAS tilaus vaikka ei vallata LAST tai edellisestä sovelluksen.

Hakemus Vaatimukset tarkistuslista

Hakijat ensimmäisen vuoden pääsy on toimitettava seuraavat mukaisesti käytäntöjämme, täydentää hakemusta tiedoston tarkistettavaksi Admissions komitea:

 • valmistunut 2016 hakemuksen (toimitettu sähköisesti LSAC)
 • ei palauteta $ 60 (US) hakemusmaksun;
 • henkilökohtainen lausuma;
 • aktiivinen ja täydellinen LSDAS tilaus, kuten hiljattain ollut LSAT pisteet;
 • kaksi kirjainta suosituksen
 • Jos vastasit "kyllä" johonkin Character and Fitness kysymyksiä hakulomakkeen, sinun on liitettävä lisäyksenä täysin selitys, mukaan lukien asiaankuuluvat päivämääriä.

Siirrä hakijat ja uudelleen hakijoiden takaisinottoa voi olla erilaisia ​​tai lisävaatimuksia. Kaikkia hakijoita kehotetaan lukemaan huolellisesti ja noudata näitä ohjeita ennen valmistumista ja hakemuksen. Ota yhteyttä Office of Admissions jos sinulla on kysymyksiä tai et ymmärrä mitään osaa näitä ohjeita.

hakija määräajat

Ensimmäisen vuoden syöttäminen opiskelijat Sovelluspäivämäärä

 • Fall 2016 - Levitetään 15 kesäkuu 2016
 • Spring ottamista ei tarjota ensimmäisen vuoden päästä opiskelijoille.

Siirtää & Vieraileva Hakuajat

 • Spring 2016 - sovelletaan 01 joulukuu 2015
 • Fall 2016 - sovelletaan 01 heinäkuu 2016

Related viestiä

 • Johtopäätös "Sam Walton ei välitä paljon tekniikkaa. Legendaarinen patriarkka Wal-Mart Stores oli hyvin tunnettu puute jännitystä noin tietokoneisiin, "kuten hän kutsui yhtiön IT ...

 • Käynnistä Creative Cloud sovellukset Missä ovat sovelluksia? Kun olet ladannut ja asentanut Creative Cloud sovelluksia, ne on asennettu samaan paikkaan, jossa sovellukset asennetaan normaalisti, kuten ...

 • Auttaa sinua valitsemaan parhaan matkapuhelin vuodesta 2008 Page 2 11: 9. HTC One M9 hyvä puhelin, jossa on ilmiömäinen rakentaa laatua OS: Android 5.1 | Näytön koko: 5-tuumainen | Resoluutio: 1920x1080 | ...

 • Paras mobiili Snappers pussiin, jos haluat joitakin vakavasti hyviä lyöntejä iPhone 5s Apple ei tehnyt t todella saada kamera oikeaan iPhonessa asti 4S, mutta sen jälkeen se on lähtenyt vahvuus ...

 • Ellet Apple, Lakattava Celebrities käyttää puhelimesta Taken (vastahakoisesti) Android Monet tech blogeja, nälkää Paikalliseen kulmia Oscar, ovat korostaneet, että vaikka isäntä ...