Milloin ensimmäinen rannikolta rannikolle puhelinlinjaan perustettu

Morse kanava ole samanarvoinen fyysisen lennätin piiri.

Järjestelmät tarpeen saada nämä tilat ovat seuraavat:

Kaksi 10-kanavainen järjestelmien välillä Chicago ja Omaha, etäisyys 495 mailia, jossa toistimet Davenport, yhteensä 9900 kanavan mailia.

Yksi 10-kanavainen järjestelmä välillä Omaha ja Denver, etäisyys 586 mailia, jossa toistin North Platte, yhteensä 5860 kanavan mailia.

Milloin ensimmäinen rannikolta rannikolle puhelinlinjaan perustettu

Yksi 8-kanavainen järjestelmä välillä Denver ja Salt Lake, etäisyys 580 mailia, jossa on toistin on Rawlins, yhteensä 4640 kanavan mailia.

ads

Yksi 6-kanavainen järjestelmä välillä Salt Lake ja San Francisco (Oakland), etäisyys 764 mailia, jossa toistimet Winnemucca ja Sacramento, yhteensä 4584 kanavan mailia.

Grand yhteensä lähes 25000 kanavan mailin saadaan siten käyttää vain noin 3000 mailia fyysistä piirejä.

Nämä yksittäiset järjestelmät voidaan käyttää itsenäisesti välillä päätepisteissä tai yhdistää tarjota kautta johtoja tai ilman tippaa joltakin terminaaleissa, i. e. Chicago, Omaha, Denver, Salt Lake ja San Francisco. Chicagossa liitännät voidaan tehdä Itä järjestelmiin, kuten edellä todettiin, mikä mahdollistaa tarjota operaattorin lennätin tilat välillä Harrisburg ja San Francisco. Nämä kantoainejärjestelmiä päällekkäin päälle 8-mittari piireihin mannerten linjan tinkimättä mitään tilat aiemmin johdettu näistä johdot. Ei käytön vähentäminen näiden lankojen puhelin- tarkoituksiin tuloksia ja johdot ovat vielä käytettävissä tasavirtaa Morse piirejä.

Vaikka tämä laite edustaa uusinta kehitystä operaattorin lennätinlaitteet ja sisältää useita parannuksia ja parannuksia ole läsnä aiemmin tyyppejä, pohjimmiltaan se on oleellisesti sama kuin aiemmat järjestelmät, ensimmäinen kokeellinen tyyppi joka kokeiltiin välillä Maumee ja Chicagoon 1917.

Kantoaine sähke tarjoaa keinon, jonka avulla useita lennätin piirejä voidaan saada yksi pari johtoja. Perusperiaatteita näiden järjestelmien ja kuvaukset kaupallista tyyppiä laitteen annetaan asiakirjan "Carrier Nykyinen Telephony ja Telegraphy," by EH Colpitts ja OB Blackwell, joka paperi on saatavilla ja on laajalti jaettu kiinnostuneille harjoittaja nykyisessä laitteet . Yleisesti ottaen kantaja nykyisessä sähkölinjan useita erillisiä lennätin viestit ovat päällekkäin samanaikaisesti yhden fyysisen piirin käyttämällä erillisiä virtoja kutsutaan "kantaja virtaukset" jokaiselle viestin. Nämä harjoittaja virrat ovat vaihtelevan mukaisesti muunnelmia edustaessa lennätin viestin ja siksi voidaan sanoa kuljettaa lennätin viestin.

Milloin ensimmäinen rannikolta rannikolle puhelinlinjaan perustettu

Vaihtovirtojen taajuuksia korkeampia kuin ne, joita vaaditaan puhelin- lähetystä käytetään, ja nämä erotetaan puhelimen virtojen liittimessä ja toistin pistemäärät suotimia samalla tavalla tasavirtaa Morse piirejä erotetaan puhelin piirien Morse komposiitti asetettu. Kaksi virtaa eri taajuuksilla kanavaa kohti käytetään, yksi lähettämiseen yhteen suuntaan ja toinen lähetetään päinvastaiseen suuntaan, ja eri taajuuksilla, joita käytetään, on eroavat riittävästi keskenään siten, että ne voidaan erottaa toisistaan ​​terminaaleissa käyttämällä asianmukaista sähkövirtapiirin. Siten 10-kanavainen järjestelmä yhteensä 20 erillistä virtaukset eri taajuuksilla käytetään, jokainen nykyinen erilaiset taajuuden sen naapuriin noin 250 sykliä. Terminaalin pistettä virta ohjataan asianmukaisesti kanavan avulla, viritetyn piirin, joka sallii virtojen taajuudella, mutta ei muuta, kun taas toistin pistettä koko taajuusalueella monistetaan samalla tavalla kuin se, jossa äänen taajuus toistin vahvistaa kaikki taajuudet, jotka menevät muodostavat äänen.

Milloin ensimmäinen rannikolta rannikolle puhelinlinjaan perustettu

Kukin kanava koostuu lähettää ja vastaanottaa laitteiden Liitinkohtainen. Lähettävä laite on tehty ensimmäinen oskillaattori, joka on lähde vaihtovirran kyseisen kanavan säädetty taajuus tietyn kanavan. Tuotos Tämän oskillaattorin ohjataan releen laitteita, jotka on puolestaan ​​ohjaa lähettäjän lennätin avain. Oskillaattori vahvistin on seuraava toimittanut jolla oskillaattorin voidaan monistaa ja lähettää nykyisen säädetty oikeaan arvoon. Oskillaattorista suurtaajuisen vaihtovirran kulkee viritetty piiri estämään häiriöitä kanavien välillä, ja sieltä linjan.

Vastaanottava Laitteisto koostuu viritetty piiri säätää valitsemaan vastaanottavan kanavan taajuus, vahvistinpiirin lisätä vastaanotetun virran oikea määrä ja ilmaisinpiirin, jonka avulla suurtaajuisen vaihtovirran tasasuunnataan ja tehdään sopivia toimimaan vastaanottava rele laitteita. Siten tarjotaan yksisuuntaisia ​​piirejä kumpaankin suuntaan mikä oikein yhdistetty make kaksisuuntaista sähke piirejä tai kanavia.

Nämä kanavat sopivat kaikenlaisten Morse palvelua ja se voidaan liittää muihin lennätin tilat täydellinen joustavuus. Avojohto, metallinen Morse ja operaattorin kanavat voidaan liittää yhteen tarvittaessa ja käytetään FD- tai, kun palvelu voi vaatia. Ne ovat myös sopivia toimintaa tulostimia. Aikana testaus tämän järjestelmän New York-San Francisco sähke piirejä ovat muodostuneet käyttämällä metallisia Morse laitteet välillä New Yorkin ja Harrisburg, operaattorin kanavat Harrisburg-Chicago sähkölinjan nro 1 (joka muuten oli ensimmäinen kaupallinen harjoittaja sähkölinjan ja asennettiin aikana 1919) välillä Harrisburg ja Chicago, ja kanavat Chicago-San Francisco operaattorin lennätin järjestelmien välillä Chicago ja San Francisco. Lisäksi kaksi näistä kanavista oli kierrätetty San Franciscossa, niin että lennätin piiri todella ulottui New York San Franciscoon ja takaisin, yhteensä 6738 mailia lennätin piirin joista 6340 oli kantaja. Täysin tyydyttävä sähke piiri saatiin.

Kuten aiemmin todettiin Chicago-San Francisco järjestelmä on uusin tyyppi operaattorin lennätinlaitteet jossa on useita parannuksia ja parannuksia on sisällytetty ensimmäistä kertaa. Sellaisena se muodosti kokeilujärjestelmän ja oli valvonnassa Department of Development ja tutkimus asennuksen aikana. Asennukset tehtiin osittain Long Lines Department, Division laitteet Asennus Forces, osittain Western Electric Company, ja länteen Denver, jossa laite on omaisuutta osakkuusyhtiöiden asennustöiden järjestettiin joita Mountain States ja Tyynenmeren Puhelin ja Telegraph Companies. Testaus työ hoitivat Department of Development ja tutkimus, jossa työhön edustajat Long Lines ja osakkuusyhtiöt osallistui.

Jotkut osat koko järjestelmän valmistui hieman ennen toisia, ja jotkut kanavat nämä kohdat käytettiin palvelun hätätilanteissa, joten palvelu oli kalustettu yli järjestelmän välillä Chicago ja Omaha marraskuussa 1921, ja välillä Chicagon ja Denverin aikaisin joulukuussa 1921. ensimmäinen Chicago-San Francisco operaattorin sähke piiri perustettiin testissä 8. joulukuuta 1921 ja ensimmäinen New York-San Francisco operaattorin sähke piiri perustettiin testi 21. joulukuuta, 1921. At mielenosoituksen of transcontinental sähkölinjan tammikuuta 6,1922, kirjoitin laitteet toimi yli operaattorin välillä New Yorkissa ja San Franciscossa. Kaupallinen palvelu koko järjestelmä perustettiin 23 tammikuu 1922.
  • Yhdysvallat Varhainen Radio historia> Big Business ja Radio> American Telephone and Telegraph

Related viestiä

  • Tiedot Navigation Identity Theft At US Bank, otamme huolellisesti suojaamaan henkilökohtaisia ​​tietoja. Tiukka politiikka ja menettelyt, joilla varmistetaan tilitiedot on ...

  • My Screen on musta pystyviiva 08 syyskuu 2010 Olen vain käyttänyt minun uusi iPad muutaman tunnin ja pystysuoran ohut musta viiva on ilmestynyt ruudulle. Oletan Olen viallinen iPad ...

  • Joten yhteensopiva, ei halua laittaa sitä alas. Niin ohut ja kevyt, sinun ei tarvitse. Ei vain ohuempi näyttö. Kaunis näyttö. Massive teho. Vuonna vähäisenä. Jopa 10 tunnin akun Not ...

  • Нравится эта вещь? Sterling Silver nalle Spoon rengas säädettävä rengas koko! Ainutlaatuinen hopeaa lusikka rengas nalle kuvio kuvaa nallekarhu huipulla kyydissä upon a ...

  • Estä kumi-bändi vieritys yhden sivun sovelluksia Safarissa 5.1 29 heinäkuu 2011 Safari 5.1: n (Mac OS X Lion) kumi-bändi vieritys on teh mahtava sivustoille ja "klassinen" web-sovelluksia, kuten ...